ساحل بی‌قهرمان؛ حذف ایران و پایان یک رویای طلایی

کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان بر این باور است که ساحلی بازان ایران در رقابت‌های جهانی فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند و تنها برخی کم کاری‌های فدراسیون موجب شده است آن‌ها نتوانند پابه‌پای رقبای خود در رقابت‌های جهانی پیش بروند. 

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا، فوتبال ساحلی ایران در رقابت‌های جهانی همواره به عنوان یک مدعی قدرتمند ظاهر می‌شود و در بسیاری از دوره‌ها موفق به ارائه بازی‌های خوب و نتایج چشمگیر شده است، اما حذف زودهنگام تیم ایران از رقابت‌های جهانی فوتبال ساحلی در سال جاری، شوک بزرگی را به جامعه ورزشی کشورمان وارد کرد.

این شکست نه تنها برای بازیکنان و کادر فنی، بلکه برای هواداران و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی ناراحت کننده بود؛ بدون تردید عوامل مختلفی در این وداع زودهنگام تأثیرگذار بوده است.

در این دوره از رقابت‌ها، تیم ایران با وجود داشتن استعدادهای فراوان، نتوانست از حداکثر توان خود بهره‌برداری کند و در مقابل رقبای خود عملکرد مطلوبی از خود نشان نداد و این اتفاق می‌تواند به عنوان یک نقطه عطف برای تحلیل و اصلاح ساختار فوتبال ساحلی ایران در نظر گرفته شود تا شاگردان نادری در آینده با آمادگی بیشتری در رقابت‌های بین‌المللی حضور پیدا کنند و بار دیگر نام ایران را در سطح جهانی مطرح کنند.

علی نادری امتحان خود را پس داده است

حمیدرضا دادخواه، کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان درباره حذف زودهنگام ملی‌پوشان ایران از رقابت‌های جهانی به خبرنگار ایمنا می‌گوید: بدون تردید نمی‌توان نسبت به عملکرد علی نادری در تیم ملی فوتبال ساحلی نقدی وارد کرد، چراکه وی پیش از این در رقابت‌های آسیایی و جام‌جهانی دست به افتخار آفرینی زد و نشان داد سرمربی کار بلدی است؛ علی نادری امتحان خود را به عنوان بازیکن و سرمربی در تیم ملی فوتبال ساحلی پس داده و صاحب سبک است؛ وی تغییرات مثبت تکنیکی و تاکتیکی را در تیم ملی ایجاد کرده است.

وی می‌افزاید: نقد اصلی را باید به حمایت فدراسیون فوتبال وارد کرد، تیم ملی ایران در ابتدای فروردین مسابقات جام ملت‌های آسیا را پشت سر گذاشت و با کسب عنوان قهرمانی به ایران بازگشت؛ شاگردان نادری پس از پنج روز استراحت اردوی خود در کیش را پشت سر گذاشتند و پس از آن به رقابت‌های جام‌جهانی اعزام شدند؛ در واقع تیم ملی فوتبال ساحلی زمان مناسبی برای ریکاوری نداشت و این در حالی است که مسابقه در فوتبال ساحلی به صورت عمیق است و بازیکنان باید قدرت بدنی بالایی داشته باشند.

شرایط ساحلی بازان دشوار است

کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان تصریح می‌کند: ریاست کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی AFC بر عهده مهدی تاج است و با وجود اینکه در این زمینه تخصص ندارم، اما بر این باور هستم که وی می‌توانست پیشنهاد برنامه بهتری را به کنفدراسیون فوتبال آسیا دهد.

وی ادامه می‌دهد: بازیکنان فوتبال ساحلی در زمین‌هایی تمرین می‌کنند و مسابقه می‌دهند که جنس ماسه آن با ماسه‌های رقابت‌های آسیایی و جهانی متفاوت است؛ بچه‌های ایران در ماسه‌های سنگین تمرین می‌کنند و باید قدرت بدنی بالاتری داشته باشند.

ساحل بی‌قهرمان؛ حذف ایران و پایان یک رویای طلایی

انتقاد باید سازنده و منصفانه باشد

دادخواه خاطرنشان می‌کند: از سوی دیگر شاگردان علی نادری غریبانه به این تورنمنت اعزام شدند؛ نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است، اما سرپرست و هیچکدام از مسئولان فدراسیون به همراه تیم نرفته‌اند و در واقع ملی‌پوشان کشورمان با یک کادرفنی ناقص به این مسابقات پا گذاشتند و باید سازماندهی بهتری در این زمینه صورت گیرد؛ به طور کلی تمام این موارد دست به دست یکدیگر داد تا تیم خوب فوتبال ساحلی در رقابت‌های جهانی نتیجه نگیرد.

کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان درباره عملکرد ملی پوشان ساحلی یادآور می‌شود: انتقاد باید سازنده و منصفانه باشد؛ زمانی که شاگردان علی نادری در رقابت‌های آسیایی موفق به کسب عنوان قهرمانی می‌شوند ثابت می‌کنند تیم باکیفیتی هستند که برابر رقبایی همچون عمان، ژاپن و ازبکستان موفق به کسب عنوان قهرمانی شده‌اند؛ بنابراین تیم ملی فوتبال ساحلی جوان است و سرمربی و بازیکنان باکیفیتی را دارد؛ از نظر من در حال حاضر یکی از بهترین تیم‌های فوتبال ساحلی را در اختیار داریم.

فوتبال ساحلی در حال پیشرفت است

وی تاکید می‌کند: بلاروس یکی از بهترین تیم‌های جهان در فوتبال ساحلی است؛ چراکه بسیاری از بازیکنان این تیم در روسیه بازی می‌کنند و در سال گذشته نیز پنج تورنمنت بزرگ را پشت سر گذاشته است؛ بنابراین بلاروس رقیب ضعیفی نبوده است و با برنامه‌ریزی توانسته ایران را شکست دهد، بلاروس یکی از رقبای ما در مسابقات تدارکاتی به شمار می‌رود، اما با برنامه‌ریزی این موفقیت را به دست آورده است.

دادخواه اضافه می‌کند: تمام تیم‌های جهان در فوتبال ساحلی در حال پیشرفت هستند، چراکه نوع نگاه به این رشته ورزشی حرفه‌ای است و مسابقات جهانی و جام ملت‌های آن دو سال یک‌بار برگزار می‌شود و به همین دلیل تیم‌ها تدارکات بسیاری را برای حضور در این تورنمنت در اختیار دارند؛ بنابراین اگر ایران با یک تیم ناقص راهی شود طبیعی است که نتیجه نگیرد.

فدراسیون فوتبال باید حمایت ویژه‌تری داشته باشد

وی عنوان می‌کند: از نظر من لیگ برتر فوتبال ساحلی باید حرفه‌ای تر شود و سطح اردوهای تیم ملی از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بالاتر برود؛ ماسه‌ای که ملی پوشان روی آن تمرین می‌کنند باید با ماسه‌های بین‌المللی مطابقت داشته باشد.

کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان تاکید می‌کند: فوتبال و فوتسال در کشور ما از سوی باشگاه‌ها به صورت حرفه‌ای دنبال می‌شود و بازیکنان حمایت مالی خوبی از سمت فدراسیون و باشگاه‌ها می‌شوند، اما بازیکنان فوتبال ساحلی از نظر مالی کم‌ترین حمایت را دارند و به دلیل مشکلات مالی با دغدغه بسیاری روبه‌رو می‌شوند به همین دلیل فدراسیون فوتبال باید حمایت ویژه‌تری داشته باشد و کم‌کاری باشگاه‌ها را برای ملی‌پوشان جبران کند.

وی بیان می‌کند: مبلغ دریافتی بازیکنان فوتبال ساحلی بسیار نا چیز است و فدراسیون باید نسبت به این ورزشکارانی که در ورزش ایران مظلوم هستند نگاه ویژه‌تری داشته باشد؛ نقد باید منصفانه باشد، باید دید چه چیزی در اختیار ملی‌پوشان قرار داده‌ایم و چه چیزی خواسته‌ایم؛ بدون تردید بازیکنان فوتبال ساحلی در مقابل آنچه که به آن‌ها داده‌ایم فراتر از انتظار عمل کرده‌اند.

ساحل بی‌قهرمان؛ حذف ایران و پایان یک رویای طلایی

به گزارش ایمنا، کارشناس فوتبال ساحلی کشورمان بر این باور است که ساحلی بازان ایران در رقابت‌های جهانی فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند و تنها برخی کم کاری‌های فدراسیون موجب شده است آن‌ها نتوانند پابه‌پای رقبای خود در رقابت‌های جهانی پیش بروند.

کد خبر 864730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.