تخم مرغ بدون تاریخ مانند انسان بدون شناسنامه است

تخم مرغ مانند هر ماده غذایی دیگر، نیازمند دقت و توجه در خرید و نگهداری است تا منجر به بروز مشکلات سلامتی نشود.

به گزارش ایمنا، تخم مرغ به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف به تنهایی و یا به عنوان مواد اولیه غذاهای مختلف در برنامه غذایی ما به وفور دیده می شود به همین دلیل باید در خرید و نگهداری آن دقت کنیم.
دکتر گیلانی، متخصص بهداشت مواد غذایی در خصوص خرید، نگهداری و طبخ این ماده ماده غذایی عجیب و دوست داشتنی به افراد توصیه کرد:
١-حتما از تخم مرغ های صنعتی و بسته بندی شده، دارای تاریخ تولید و انقضا و همچنین کد پروانه بهداشتی از دامپزشکی استفاده کنید.
٢-تخم مرغ بدون تاریخ مانند انسان بدون شناسنامه است.
٣- از زمان خروج تخم از بدن مرغ تا زمان مصرف در یخچال و دمای ٠ تا ٤ درجه سانتی گراد ، به مدت یک ماه می توان تخم مرغ را نگهداری کرد.
٤-از خریدن تخم مرغ هایی که در بیرون از مغازه و در جلوی نور آفتاب نگهداری می شوند، خودداری کنید.
٥-تخم مرغ را به همان صورت بسته بندی که خرید کرده اید داخل یخچال بگذارید و از شستن یا برس کشیدن بر روی سطح پوسته خودداری کنید. این عمل باعث باز شدن منافذ پوسته و ورود عوامل بیماری زا به درون تخم مرغ می شود.
٦-تخم مرغ مانده یا فاسد بر روی آب می ایستد و تخم مرغ تازه و سالم در آب ته نشین می شود.
٧-در زمان شکستن تخم مرغ، محیط زرده و سفیده باید حفظ شود و نباید در همدیگر مخلوط شده باشند.
٨- بهترین روش طبخ تخم مرغ، آب پز کردن آن است، البته به شرط اینکه حرارت کامل ببیند ، از خوردن تخم مرغ های نیم پز یا عسلی خودداری کنید.
٩-کدر یا خاکستری شدن سفیده تخم مرغ در هنگام آب پز کردن، دلیل بر تازگی تخم مرغ است.
١٠ -سبز شدن اطراف زرده تخم مرغ آب پز به دلیل حرارت دادن بیش از حد در هنگام طبخ آن است.
11174/130/5
 کانال اطلاع رسانی: https://telegram.me/imnanews
 
 
کد خبر 278186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.