رشته خوشکار یکی از شیرینی‌های سنتی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است که با ذوق و سلیقه و مهارت خاصی تهیه و با چای مصرف می‌شود؛ این شیرینی محلی در ماه مبارک رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار مردم سراسر استان گیلان است.

محتویات اصلی این شیرینی سنتی آرد برنج، شکر، مغز گردو و ادویه‌جات معطر نظیر هِل و دارچین است؛ رشته خوشکار روی یک سینی از جنس مس آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد، سپس آن را در شربتی آماده شده از آب، شکر، دارچین و هل قرار داد و پس از تنها چند ثانیه و شیرین شدنش، آن را مصرف کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.