بهنام یوسفیان
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا مطرح کرد:
فناوری"جینکو"؛ گیاه ضد آلزایمر
گیاه جینکو حاوی ترکیباتی است که به افزایش قطر رگها کمک کرده و باعث گردش خون بهتر میشود.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا:
فناوریبا خوردن غذای کمتر در ماه رمضان، فواید روزه داری محقق میشود
بررسی های جدید نشان داده است که روزهداری، میزان چربیهای نامطلوب موجود در خون را تنظیم میکند و موجب افزایش میزان چربیهای مفید خون میشود.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا:
فناوریروزه داری، عامل اصلی در پیشگیری از بروز ناراحتیهای روانی است
روزه دارای علاوه بر اینکه فواید بسایر زیادی برای سلامتی افراد دارد، در بهبود سلامت روانی افراد نیز بسیار موثر است.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا مطرح کرد:
فناوریهورمون"پروژسترون"؛ مسئول تنظیم قاعدگی زنان/ گیاهان موثر بر هورمون های زنانه
خونریزی نامنظم یک بیماری یا مرض به شمار نمی رود، بلکه اصولا یکی از علائم و نشانه های اختلالات درونی است که زنان بسیاری در طول زندگی خود آن را تجربه می کنند.
-
فناوریپرخوری در زمان افطار، باعث ناراحتی گوارشی میشود/ میوههای فصل را میل کنید
یکی از وعده های غذایی مهم در ماه نور و رحمت افطاری است. این در حالی است که برای تنظیم برنامه غذایی جهت روزه داری باید در نظر داشت که گرسنگی به مدت طولانی باعث کاهش سوخت و ساز بدن می شود ، بنابراین دریافت کالری باید اندکی کمتر از روز های عادی باشد.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا مطرح کرد؛
فناوریآهنی که در برگ های سبز وجود دارد، غیرقابل جذب است
نقش آهن در حمل اکسیژن به ویژه در طی ورزشبسیار حائز اهمیت است، به صورتی که بدون آهن، بدن قادر به ساخت گلبول های قرمز سالم و رساندن اکسیژن کافی به عضلات،مغز و سایر احشاء نخواهد بود.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا مطرح کرد:
فناورینوشیدن آب زیاد قبل از سحری ممنوع
در طب سنتی ایرانی اسلامی برای امساک و خوردن طعام و نوشیدنی و اینکه چه بخوریم، چگونه بخوریم، چه بنوشیم، چگونه بنوشیم و چه زمانی بنوشیم، دستوراتی وجود دارد.
-
متخصص طب سنتی در گفتگو با ایمنا مطرح کرد:
فناوریمواد غذایی بخارپز بهترین انتخاب برای وعده سحری/ لیموترش برطرف کننده عطش
سحری مهمترین وعده غذایی در ماه رمضان است و افرادی که در ماه رمضان این وعده غذایی را حذف می کنند ، آسیب های جدی به جسم و روان خود وارد می کنند.
-
بسته سلامت ماه مبارک رمضان؛
فناوریسبزی را در نوبت افطار میل کنید/ افطار با آب سرد ممنوع
افطاری یکی از وعده های اصلی غذایی در ماه رمضان است که با رعایــت تـنوع و تعادل در مصرف غذاها نیازهای تغذیهای شامل آب، املاح، ویتامینها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین میشود.