صنایع‌دستی مردمی‌ترین نوع مشارکت در اقتصاد است

معاون وزیر میراث فرهنگی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» گذاشتند، گفت: صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در اقتصاد است و این امر می‌تواند زمینه‌ساز تحول در کشور به‌خصوص حوزه صنایع‌دستی باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، مریم جلالی عصر امروز _چهارشنبه بیست و ششم اردیبهشت_ همزمان با سفر یک روزه خود به استان یزد با آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی عضو شورای فرهنگ عمومی استان یزد و امام جمعه بخش مرکزی دیدار و گفت‌وگو کرد و با اشاره به ظرفیت و جایگاه امامزادگان و بقاع متبرکه اظهار کرد: هر امامزاده، موزه اهل‌بیت به شمار می‌رود و هنرمندان صنایع دستی از ضریح تا بخش‌های متعدد آن، دارای آثار و صنایع دستی ارزشمند هستند و این مقوله بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: سبک زندگی درست و اصالت فرهنگی برای ما انسان‌ها زندگی بهتری می‌سازد و صنایع دستی به مثابه یک سبک زندگی مؤثر وبا اصالت است.

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت کار و تلاش در دین اسلام عنوان کرد: سعی، کار و تلاش در عرصه تولید به خصوص صنایع دستی منجر به نتیجه خیر می‌شود و این نتیجه خیر به رضایت و آرامش می‌انجامد.

جلالی با تقدیر و تشکر از حمایت‌های فرهنگی امام جمعه یزد از حوزه صنایع دستی و گردشگری گفت: خوشبختانه افرادی مثل شما هستند که ما را حمایت می‌کنند از طرفی استقبال جامعه روحانیت از صنایع دستی می‌تواند انگیزه بخش باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب شعار امسال را جهش تولید با مشارکت مردم گذاشتند، گفت: صنایع دستی مردمی‌ترین مشارکت در اقتصاد است و این امر می‌تواند زمینه‌ساز تحول در کشور به خصوص حوزه صنایع دستی باشد.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه ما در حوزه صنایع دستی کودک خلاق داریم اما کودک کار نداریم، تصریح کرد: همه می‌توانند در تولید صنایع دستی مشارکت کنند و دست مایه خوبی برای سبک زندگی ایرانی اسلامی داشته باشند.

جلالی با اشاره به ضرورت استفاده از نمادهای دینی در تولید صنایع دستی گفت: اتصال حوزه معرفت به صنایع دستی، همت و غیرت امر جدایی ناپذیر است.

آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، نایب رئیس شوراهای علمیه استان یزد در این دیدار ضمن خوشامدگویی به مهمانان، اظهار کرد: در حدیثی از پیامبر اکرم آمده است، «ثلاث تخرق الحجب، و تنتهی الی ما بین یدی اللَّه، صریر اقلام العلماء، و وطی اقدام المجاهدین، و صوت مغازل المحصنات‌»؛ ۳ صدا است که حجاب‌ها را پاره می‌کند و به پیشگاه با عظمت خدا می‌رسد، صدای گردش قلم‌های دانشمندان به هنگام نوشتن، صدای قدم‌های مجاهدان در میدان جهاد، و صدای چرخ نخ‌ریسی زنان پاکدامن، البته قلمی که در مسیر حق و عدالت، و در صراط مستقیم، گردش می‌کند.

وی در ادامه در خصوص اهمیت و حفظ بنیان خانواده، ضرورت حمایت از صادرات و همچنین بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان یزد در حوزه طلا و زیورآلات مباحثی را مطرح کرد و گفت: این حوزه صنایع دستی ریشه‌ای تاریخی در یزد دارد و اقتصاد بخش قابل توجهی را در برگرفته و لازم است در این خصوص توجه ویژه‌ای شود.

کد خبر 753990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.