به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محسن رویگری امروز _یکشنبه بیستوسوم اردیبهشت_ در حاشیه همایش پیادهروی صبحگاهی شهر علویجه با اهدای لوح تقدیر و تندیس پهلوانی به «ابوطالب احمدی» مرد فداکاری که جان یک انسان را از دل کوههای علویجه نجات داد، اظهار کرد: ابوطالب احمدی فردی است که با فداکاری، ایثار و از خود گذشتن را به ما آموخت.
وی افزود: پهلوانانه زیستن افسانه نیست، هنوز در عصر حاضر میتوان پهلوان بود تا بتوان دلهایی را شاد کرد.
رئیس دبیرخانه دائمی اصفهان پایتخت فرهنگ پهلوانی ایران خاطرنشان کرد: خداپرستی، آزادگی، مناعت طبع، اتکا به نفس، انسان دوستی، شجاعت، تواضع، وقار و متانت، وفا، ایثار، گذشت، حقشناسی، بخشندگی، تواضع خصلتها و منش پهلوانی است که گذشتگان برای ما به یادگار گذاشتهاند و اگر این خصلتها چراغ راه زندگی قرار گیرد عاقبت به خیر و محبوب دلهای مردم خواهیم شد.
رویگری ادامه داد: در مسیر توسعه فرهنگ و منشهای پهلوانی، لازم است افرادی که عمل جوانمردانهای انجام میدهند مورد احترام و تجلیل قرار گیرند تا جوانان و نوجوانان شاهد باشند که عمل شایسته و نیکو علاوهبر پاداش اخروی، در دنیا نیز مورد احترام دیگران است.
حسین حسینزاده، رئیس هیئت ورزشهای زورخانه ای و پهلوانی استان اصفهان نیز از اهدای تندیس پهلوانی به ابوطالب احمدی مرد فداکاری که جان یک انسان را از دل کوههای علویجه نجات داده است خبر داد و گفت: ما در مسیر توسعه فرهنگ و منشهای پهلوانی بر خود لازم میدانیم چنین افرادی که با گذشت و ایثار عمل جوانمردانه ای انجام میدهند را مورد احترام و تجلیل قرار دهیم تا جامعه و به ویژه جوانان و نوجوانان شاهد باشند عمل شایسته و نیکو علاوه بر پاداش اخروی، در دنیا نیز مورد احترام دیگران است.
وی ضمن تقدیر و تشکر از کار جوانمردانه و نجات بخش این مرد فداکار و ایثارگر گفت: پهلوانی تنها به گود زورخانه و تشک کشتی محدود نمیشود و همه ما انسانها در طول زندگی روزمره خود با مواردی اینچنین مواجه میشویم که اگر از کنار آنها بی تفاوت رد نشویم و به یاری همنوعان خود بشتابیم بدون شک ما نیز یک پهلوان خواهیم بود.
ابوطالب احمدی، مرد فداکاری که در نوروز سال جاری جان یک انسان را نجات داد نیز تاکید کرد: در حیاط منزل خود در حال تعمیر و رسیدگی به اتومبیل بودم که از فاصله بسیار دور صدای ضعیف درخواست کمک مردی از دل کوه شنیده شد و بیدرنگ به راه افتادم.
وی اضافه کرد: در مسیر راه به نیروهای امدادگر و پلیس اطلاع دادم و در کمتر از نیم ساعت خود را به نزدیکی مرد اسیر روی دیوارههای صعبالعبور مرتفعترین قله چهار کوه علویجه رساندم.
این مرد فداکار اضافه کرد: علاوهبر امید دادن به فرد گرفتار، تلاش کردم در فاصلههای زمانی پیاپی با قرار دادن دستها زیر پاهایش، تا آنجا که در توان دارم به ماندگاری او روی دیواره کمک و از سقوط او جلوگیری کنم، پس از چند ساعت دست و پای مرد گرفتار تاب و توان خود را از دست داد و ناگاه از دیواره جدا شد، اما در این هنگام او را در بغل گرفتم و به سمت خودم کشاندم و هر دو روی جاپای سنگی کوچکی قرار گرفتیم.
احمدی افزود: با قدرت خدا، پنج ساعت مرد گرفتار را نگه داشتم تا نیروهای امداد و نجات و کوهنوردان رسیدند و مرد را با طناب به پایین کوه منتقل کردند.
نظر شما