به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پشت ثروت و موفقیت یک کشور، سیاستهایی است که فرصتها را ایجاد میکنند، افرادی است که تلاشها را هدایت میکنند و تاریخی است که محیط و چشمانداز را شکل میدهند، اما نقش چشمگیر نیروی کار را در این پیشرفت نمیتوان نادیده گرفت. در تعیین کشورهای دارای ماهرترین نیروی کار، مجموعهای از ۷۳ ویژگی با مشارکت بیش از ۱۷ هزار نفر در سراسر جهان مورد نظرسنجی قرار گرفت. به هر کشور برای هر یک از این ویژگیها بر اساس مجموعهای از پاسخهای نظرسنجی فردی امتیاز داده شد.
آلمان
آلمان، پرجمعیتترین کشور اتحادیه اروپا، دارای یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است و از زمان اتحاد مجدد شاهد رشد پیوسته نقش خود در جامعه بینالمللی بوده است. آلمان یکی از واردکنندگان و صادرکنندگان پیشرو در جهان محسوب میشود و خدماتی شامل صنایعی مانند مخابرات، مراقبتهای بهداشتی و گردشگری، بیشترین سهم را در اقتصاد آن دارد. صنعت و کشاورزی از دیگر بخشهای مهم اقتصادی این کشور است.
آلمان دارای نیروی کار بسیار ماهر، اما جمعیت آن در حال پیر شدن است، با این حال سطح بالایی از خدمات اجتماعی را ارائه میکند. این کشور از محبوبترین مقاصد مهاجرتی در جهان و از نظر فرهنگی، خانه تعدادی از چهرههای برجسته جهان در علوم طبیعی و اجتماعی، همچنین هنر، ادبیات، موسیقی و فلسفه است.
کرهجنوبی
اقتصاد پیشرفته و مبتنی بر خدمات کرهجنوبی یک موفقیت سرمایهگذاری خارجی است. کره نخستین دریافتکننده بودجه کمیته کمک به توسعه OECD (سازمان توسعه و همکاری) بود که بعدها به اهداکننده این بودجه تبدیل شد. این کشور از دهه ۱۹۶۰ شاهد رشد مداوم و کاهش فقر بود و اکنون بهطور کلی در میان بزرگترین اقتصادهای جهان قرار دارد. دفاتر سامسونگ، هیوندای و کیا در پایتخت این کشور قرار دارد که دو مورد از صادرات مهم کرهجنوبی یعنی فناوری و خودرو را نمایندگی میکنند.
کرهجنوبی یکی از بزرگترین پساندازهای ناخالص ملی و ذخایر سرمایهگذاری خارجی در جهان را دارد. درآمد یکبار مصرف خانوارهای آن در سالهای اخیر افزایش داشته است و ثروتمندان آن مایلند پول خود را برای اقلام و محصولات برند خرج کنند. کرهجنوبی عضو بسیاری از سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد، گروه ۲۰، انجمن منطقهای کشورهای جنوب شرق آسیا و سازمان تجارت جهانی، اما با چالش پیری جمعیت مواجه است.
ژاپن
سومین اقتصاد بزرگ جهان، ژاپن، از بزرگترین تولیدکنندگان وسایل نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی و فولاد در جهان است و بخش خدمات آن بالاترین درصد اقتصاد را از نظر تولید ناخالص داخلی و اشتغال تشکیل میدهد. با این حال این کشور با پیامدهای اقتصادی ناشی از پیرترین جمعیت جهان و کاهش نرخ زادوولد دستوپنجه نرم میکند. ژاپن عضو چندین سازمان بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد، بانک توسعه آسیایی و بانک جهانی است.
چین
چین یکی از قدیمیترین تمدنهای جهان را در خود جای داده، پرجمعیتترین کشور جهان است و از نظر وجود زمین دومین کشور بزرگ محسوب میشود. چین از سال ۱۹۷۸، یکی از سریعترین اقتصادهای بزرگ جهان بوده و از اقتصاد متمرکز به یک اقتصاد مبتنی بر بازار تبدیل شده است.
اقتصاد این کشور، پس از ایالات متحده در رتبه دوم قرار دارد اما توسعه سریع اقتصادی آن چندین چالش داخلی از جمله از بین رفتن تعادل میان رشد جمعیت و منابع طبیعی، افزایش نابرابری درآمد و افزایش قابلتوجه آلودگی در سراسر کشور را به همراه داشته است. این کشور بزرگترین تولیدکننده دیاکسیدکربن در جهان، اما یک سرمایهگذار عمده در انرژیهای تجدیدپذیر است و از سال ۱۹۷۱ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، همچنین عضو چندین سازمان بینالمللی و منطقهای از جمله سازمان تجارت جهانی و همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه است.
نظر شما