بهره‌مندی رایگان زنان خانه‌دار روستایی و عشایری ایلام از مزایای بیمه اجتماعی

مدیر صندوق بیمه ‌اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام از بهره‌مندی رایگان زنان خانه‌دار روستایی و عشایری از مزایای بیمه اجتماعی در استان خبر داد که با توجه به پایین بودن نرخ باروری استان، تمام مادران مشمول این قانون خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد قیصرزاده، ظهر امروز _یکشنبه بیست‌وششم فروردین‌_ اظهار کرد: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت ماده ۲۱، تمام مادران بیکار غیرشاغل ساکن در مناطق روستایی و عشایری می‌توانند به صورت رایگان عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شده و از خدمات آن برخوردار شوند.

وی افزود: سهمیه اولیه این طرح ۳۱۱ هزار نفر در کل کشور است و افرادی که پیش ثبت‌نام اولیه خود را تا پایان فروردین انجام دهند، در اولویت اول و از مزایای بیمه رایگان برخوردار خواهند شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام به شرایط عضویت مادران اشاره کرد و ادامه داد: نخستین شرط عضویت مادران، داشتن ۳ فرزند و تاریخ تولد فرزند سوم از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ به بعد و بیکار بودن است، همچنین با توجه به پایین بودن نرخ باروری، تمام مادران استان مشمول این قانون خواهد شد.

قیصرزاده خاطرنشان کرد: تمام مادران مشمول می‌توانند به دفاتر کارگزاری‌های سطح استان مراجعه و ثبت‌نام مرحله اول را انجام دهند، ۳۱۰ هزار نفر از کل کشور در مرحله اول بیمه رایگان مادران غیرشاغل روستایی و عشایری دارای ۳ فرزند قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: براساس ماده ۲۱ قانون جوانی جمیعت، نزدیک به ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار نفر از زنان روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار خواهند گرفت که مرحله نخست این طرح اواخر سال ۱۴۰۲ در دولت سیزدهم اجرایی شد، ۳۰۰ هزار نفر مشمول خواهند شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام، بیان کرد: اواسط اسفند سال گذشته فراخوان «ثبت‌نام مادران غیرشاغل دارای ۳ فرزند و بیشتر» در مناطق روستایی و عشایری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت اعلام شد و زیر پوشش قرار دادن ۳۰۰ هزار نفر از این زنان در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: مشمولان مرحله نخست بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایری کسانی هستند که از ابتدای آبان ۱۴۰۰ به بعد فرزند سوم آن‌ها به دنیا آمده است و در مراحل بعدی نوبت به مادرانی می‌رسد که از سال ۹۹ یا ۹۸ صاحب فرزند سوم شده‌اند.

قیصرزاده یادآور شد: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ اول فروردین ۱۳۹۶ متولد شده باشند، می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش ثبت‌نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل) یا مراجعه به ۲۴ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

منبع: فارس

کد خبر 744540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.