علی اصغر سلیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: افزایش سطح ایمنی راهها مهمترین هدف در حوزه راهداری استان مرکزی است.
وی افزود: در دولت سیزدهم نقاط حادثهخیز استان مرکزی شناسایی و ایمن سازی این نقاط مورد توجه جدی قرار گیرد.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جادهای غرقآباد با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه راههای غرقآباد واقع در بخش نوبران شهرستان ساوه اظهار کرد: یکی از اقدامات خوبی که در دو سال اخیر به منظور ایمنسازی ۱۶ تقاطع در محور قدیم ساوه-همدان و همچنین جاده بیات صورت گرفت، اجرای احداث روشنایی بود.
سلیمی افزود: در راستای افزایش ضریب ایمنی روشنایی محدوده رودخانه میمه در جاده بیات نیز با کمک خیرین انجام شده است.
وی ادامه داد: این اقدام در حالی صورت گرفت که ۸۰۰ میلیون تومان برای این طرح هزینه شده که از این مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را خیرین تقبل کردند.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جادهای غرق آباد تصریح کرد: اصلاح قنوات برای هدایت آبهای سطحی، نصب انواع تابلوهای ایمنی و تعویض تابلوهای فاقد بازتاب، رفع افتادگی شانه خاکی راه و اصلاح شیب شیروانی و پاکسازی حریم راه نیز بخشی از اقداماتی بوده که در این جاده بیات صورت گرفته است.
سلیمی با اشاره به اصلاح قوس هندسی جاده روستای بالقلو گفت: به منظور افزایش ضریب ایمنی جاده عملیات تعریض شانه خاکی و رفع نقاط پرتگاهی مستعد حادثه به طول ۳۰۰ متر با حجم عملیات سه هزار و ۶۰۰ متر مکعب ترانشهبرداری انجام شد تا این راه از ایمنی کافی برخوردار شود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای رفع نقاط مستعد حادثه در محور چمران نیز شانهسازی و ترانشهبرداری به طول یک کیلومتر و همچنین رفع نقاط پرتگاهی با حجم هشت هزار و ۵۰۰ مترمکعب خاکبرداری صورت گرفته است.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جادهای غرق آباد با اشاره به اقدامات دولت در راستای محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار و توسعه زیرساختهای جادهای در شهر غرقآباد اضافه کرد: در این راستا شش کیلومتر راه روستایی «دروازه» ساخته شده و همچنین عملیات اجرای آسفالت برای ساخت راه روستایی «دروازه - میچینک» به طول ۷۰۰ متر نیز صورت گرفته است.
سلیمی ادامه داد: سه دستگاه پل لولهای آبرو نیز در این محور توسط راهداران احداث شد.
وی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در محور «چمران - رازقان» در راستای کاهش خطرات حوادث طبیعی مانند سیل گفت: به منظور رفع نقاط پرتگاهی شش دستگاه از پلهای این محور با نصب لولههای پیش ساخته بتنی تعریض و پنج دستگاه پل نیز برای هدایت آبهای سطحی برای عبور عرضی روان آبها تنقیه و پاکسازی شد.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جادهای غرق آباد گفت: به منظور افزایش سطح ایمنی و ایجاد بستری ایمن برای کاربران جادهای در یکی از پیچهای محور «چمران - رازقان» تعریض این محدوده با حجم عملیات ۲۰۰۰ مترمکعب عملیات ترانشهبرداری با بهرهگیری از ظرفیت ماشینآلات راهداری در اختیار، انجام شد.
سلیمی تصریح کرد: به منظور افزایش ضریب ایمنی و کاهش تصادفات جادهای در محور غرق آباد-نوبران ۱۴۰۰ متر نیوجرسی و حدود ۴۰۰ متر گاردریل نیز نصب شد.
وی اضافه کرد: یکی از اقدامات خوبی که در گردنه دخان بعد از سالها صورت گرفت، تعمیر و بروزرسانی ۲.۵ کیلومتر سیستم روشنایی بود که این اقدام باعث افزایش دید رانندگان در ساعات تاریکی هوا و در ادامه باعث کاهش تصادفات و افزایش ضریب ایمنی در این گردنه شد.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جادهای غرقآباد با بیان اینکه راهدارخانه مرکزی این شهر نیز آماده ارائه خدمات به مسافران در راه مانده است، ادامه داد: به منظور ارائه خدمات مطلوبتر به کاربران جادهای و ارتقای سطح سرویسها نیز بازسازی این راهدارخانه با هزینه ۶۰۰ میلیون تومان صورت گرفت.
سلیمی گفت: شانهسازی، رفع افتادگی شانه خاکی راه، پاکسازی حریم و ایمن سازی محور روستایی «ویسمان - کله دشت»، به طول پنج کیلومتر تسطیح و رگلاژ راههای روستایی در سطح حوزه به طول ۴۰ کیلومتر و تحویل یک دستگاه لودر جدید در راستای نوسازی ناوگان نیز بخش دیگری از اقداماتی است که تاکنون انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت نگهداری راه در کاهش حوادث رانندگی افزود: در دو سال اخیر بهرهبرداری از باند دوم نوبران - غرق آباد، هفت کیلومتر از محور بیات و پنج کیلومتر از محور قدیم ساوه همدان روکش آسفالت و همچنین زیر سازی و آسفالت راههای روستایی به طول ۱۰ کیلومتر انجام شده است.
نظر شما