پیشتازی تاریخی استان اصفهان در تولید انواع نان کامل در کشور

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: استان اصفهان از دیرباز با دارا بودن ظرفیت‌های سخت‌افزاری از جمله کارخانجات تولید آرد و واحدهای پیشروی خبازی، همواره مرجع کمی و کیفی تولید انواع نان کامل در سطح کشور بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، در راستای توسعه و تنوع بخشی به ظرفیت‌های موجود تولید نان کامل در استان، جلسه «کمیته احیای نان کامل در استان اصفهان» با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی و گزارش دستگاه‌های اجرایی در زمینه آخرین اقدامات صورت گرفته جهت توسعه بیش از پیش تولید و عرضه نان کامل در استان، بر تسریع این موضوع در قالب شیوه‌نامه «آرد و نان کامل و نظارت بر آن» ابلاغی توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشورتأکید و اقدامات آتی توسعه‌ای-اجرایی تصویب شد.

محمود حقیقت سرشت، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در حاشیه این نشست، گفت: تولید و عرضه نان و در کل مواد غذایی سالم و کامل، از اولویت‌های حکمرانی در کشور است.

وی ادامه داد: استان اصفهان از دیرباز با دارا بودن ظرفیت‌های سخت افزاری از جمله کارخانجات تولید آرد و واحدهای پیشروی خبازی همچنین دانش فنی و نیروی انسانی توانمند، همواره مرجع کمی و کیفی تولید انواع نان کامل در سطح کشور بوده است.

حقیقت سرشت عنوان کرد: بهره‌برداری از ظرفیت‌های شاخص استان اصفهان در کشور، می‌تواند در تأمین سلامت و امنیت غذایی ملی نقش مؤثری را ایفا کند.

کد خبر 727105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.