حقوق برابر زن و مرد؛ ظلم به زنان است / کاهش نرخ بیکاری زنان در استان یزد

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: از گلایه‌مندی‌های بانوان عدم اشتغال فارغ‌التحصیلان زنان در یزد بود که این آمار در طی سال‌های گذشته از ۳۱ درصد به ۱۴ درصد کاهش یافته است، البته بیشترین تمرکز ما بر ایجاد مشاغل خانگی و منعطف مناسب زنان بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، انسیه خزعلی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه نوزدهم بهمن_ در سفر یک روزه خود به استان یزد در گفت‌وگو با فعالان و نخبگان حوزه خانواده در استان یزد اظهار کرد: الگوسازی و تقویت فرهنگ خانواده و جوانی جمعیت در بعد خانواده از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی گفت: مدت زیادی نگاه و رویکرد اشتباهی در کشور حاکم شده بود و آسیب‌هایی به زنان و جمعیت در کشور زد، حل و جبران آن زمان‌بر بوده و در حل آن مردم پیشگام هستند.

معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود: شخص ریاست جمهوری در شوراهای اصلی و کلان کشور با نصب مدیران زن و بانوان توانمند از مشاوره‌های و نکات بانوان در زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنند تا در پیشبرد اهداف جامعه مؤثر عمل شود.

خزعلی تصریح کرد: در زمینه احقاق حقوق زن اقداماتی انجام گرفته است اما حقوق زن باید بیشتر دیده شود، سفرهای استانی نشان از تغییرات خوب داشته است، همواره یکی از گلایه‌مندی‌های بانوان عدم اشتغال فارغ‌التحصیلان زن و بیکاری زنان در یزد بود که این آمار در طی سال‌های گذشته از ۳۱ درصد به ۱۴ درصد کاهش یافته است و بیشترین تمرکز بر ایجاد مشاغل خانگی و منعطف بوده است.

وی بیان کرد: در نظر داریم با توجه به پیشنهادات واصل شده شغل زنان در قالب چهار ساعت تعریف شود تا بتوانند بیشتر به امور خانه و خانواده بپردازند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه ارج و ارزش خانواده در همه امور باید دیده شود ادامه داد: قوانین تصویب شده بود که اکنون به مرحله اقدام و عمل رسیدند و بیمه اجتماعی زنان روستایی دارای سه فرزند در حال اجرا است و دولت برای آن بودجه در نظر گرفته است‌.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور همچنین با اشاره اهمیت امنیت روانی برای تشکیل خانواده اشاره کرد گفت: برخی از تفکرات و معضلات فرهنگی در دانشگاه است که معتقد به اهمیت مباحث خانواده، ازدواج، جمعیت و فرزندآوری نیستند، باید ارزش‌های اصیل جایگزین سبک غلط غرب شود.

وی در ادامه با برخی مباحث فرزند خواندگی در کشور اشاره کرد و گفت: لایحه اهدای جنین برای فرزند خواندگی کمک می‌کند تا خانواده‌هایی که دارای فرزند نیستند صاحب فرزند شوند، البته با ریزبینی به این لایحه نگاه شده است تا مشکلات نسلی پیش نیاید و نسل‌ها مشخص باشند و لذا فتواهای لازم گرفته شده است‌.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به پیشنهاد بانوان در امر اختصاص بودجه برای خانواده‌ها جهت جلوگیری از سقط گفت: اینگونه قوانین درست نیست و قابلیت اجرایی ندارد و منجر به تصمیم اشتباه مردم جهت بهره‌مندی از این امر می‌شود.

خزعلی تصریح کرد: حقوق برابر زن و مرد ظلم به زنان است، زنان نیازمند شغل و مسئولیت هستند، شغل‌هایی که سالم و منعطف هستند، معتقد هستیم که بیکاری فسادآور است و آفات بسیاری را برای زنان و دختران به همراه دارد.

وی بیان کرد: نیاز به سلامت شغلی و سرگرمی شغلی برای بانوان با جهت دهی به خانواده دارای اهمیت فراوان است، زنان نباید در معرض آسیب‌های برخی از مشاغل قرار بگیرند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: دولت سیزدهم محکم پای کار ایستاد و مانع از اجرای سند ۲۰۳۰ شد، اکنون سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حال اجرا است، اگر مشاهده می‌شود در مدارسی سند ۲۰۳۰ در حال اجرا شدن هستند جهت پیگیری اطلاع داده شود.

خزعلی تأکید کرد: تجلیل از بانوان تأثیرگذار از اهمیت بالایی برخوردار است، در تمام سطوح باید از این بانوان حمایت کنیم و آنان را در در حوزه اعطای مجوز، تسهیلات، توسعه کسب و کار حمایت نموده و از نظراتشان بهره‌مند شویم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: زن با اشتغال خود در جامعه نشان می‌دهد که به من نگاه مدیریتی و شایسته سالاری داشته باشید نه نگاه جنسیتی، به مهارت، توانایی و مدیریت کارهای من نگاه شود.

کد خبر 726746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.