ضرورت تسریع در روند احداث بزرگترین پروژه گردشگری در سنندج

استاندار کردستان طرح گردشگری صلوات آباد سنندج را ظرفیت ویژه‌ای برای منطقه غرب کشور دانست و گفت: با عزم جهادی و بسیج کردن امکانات ملی و استانی، این پروژه بزرگ با در نظر گرفتن الزامات، بدون تاخیر اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، شامگاه _شنبه شانزدهم دی_ در جلسه بررسی آخرین وضعیت طرح جامع مدیریت منابع طبیعی و گردشگری منطقه صلوات آباد در سنندج و پیشرفت فیزیکی این طرح که در سالن شهدای گمنام برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه ظرفیت مهمی برای استان و منطقه غرب کشور در حوزه گردشگری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای پروژه مذکور با طراحی جامع و ساماندهی سریع می‌تواند به تنهایی محور توسعه برای استان باشد، افزود: باید طرح شاخص گردشگری در سنندج با مشارکت ارگان‌ها و دستگاه‌های مرتبط در اسرع وقت بدون وقفه اجرا شود.

استاندار کردستان در خصوص اهمیت راه‌های دسترسی به این مجموعه در راستای نیاز شهروندان، توسعه توریستی و گردشگری تاکید کرد: با رفع موانع و مشکلات موجود، در هفته آتی عملیات احداث این طرح آغاز شود.

زارعی‌کوشا تصریح کرد: مسیرهای دسترسی نیازمند اعتبارات چند صد میلیاردی است اما با توجه به اهمیت موضوع، با عزم راسخ و با امکانات موجود در استان به صورت عملیاتی و با قصد تحقق اجرای این مهم، درصددیم تمهیدات لازم را بیندیشیم.

وی برگزاری نشست‌های کارشناسی با حضور دستگاه‌های ذیربط برای اجرای سریع این طرح را ضروری دانست و گفت: با انجام تشریفات لازم برای تعیین سرمایه‌گذاران این پروژه بزرگ و معرفی روش‌های ارزیابی طرح‌های سرمایه‌گذاری، جذابیت این پروژه برای سرمایه‌گذار تعیین و بر اساس آن بودجه‌بندی لازم و تأمین مالی و الزامات این طرح به قصد انجام، نه رفع تکلیف در نظر گرفته شود.

استاندار کردستان طرح مذکور را پروژه خاصی عنوان کرد و افزود: برای به کار بستن تمامی امکانات ملی و استانی و تعامل مجموعه بین بخشی در دو بخش عمرانی و اقتصادی، مستلزم کار جهادی و مشارکتی است.

در این جلسه پیرامون عملیات احداث راه‌های دسترسی به مجتمع گردشگری صلوات آباد، انطباق زیرساخت‌های موجود، بررسی هزینه‌های خاکبرداری، انتقال آب از سد قشلاق به این مجموعه، راه‌های دسترسی روستایی، مزارع و محلی، طرح‌ریزی کالبدی (پهنه بندی و لکه‌گذاری محدوده‌های سایت) و تأمین خواسته‌های استان از لحاظ گردشگری با توجه به جاذبه‌های طبیعی این منطقه، مواردی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایمنا، مطالعات طرح جامع مدیریت منابع طبیعی و گردشگری منطقه صلوات آباد سنندج در محدوده سه هزار و ۶۳۰ هکتار، در مقیاس یک هزار و ۷۵۰ هکتار از اراضی ملی از خرداد ماه جاری با مشارکت بخش خصوصی و همراهی دستگاه‌های دولتی با رویکرد توسعه گردشگری با امکانات و خدمات رفاهی و تفرجگاهی آغاز شد و اکنون وارد فاز اجرایی و عملیاتی شده است.

کد خبر 717889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.