مشارکت مردمی در کمک‌های مومنانه ‌الگوگیری از سیره حضرت زهرا (س) است

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: مشارکت مردم در انجام کمک‌های مومنانه تمسک و الگوگیری از سیره حضرت زهرا (س) است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیت‌الله محسن کازرونی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه، سیزدهم دی_ در آئین چهاردهمین نکوداشت تجلیل از مؤسسات خیریه و تشکل‌های مردمی استان مرکزی اظهار کرد: سعادت حرکت در مسیر خیر نصیب هر کسی نمی‌شود، بنابراین خیران باید قدر جایگاه خود را بدانند.

وی با بیان اینکه اطعام، ایثار، از خودگذشتگی، نوع‌دوستی و توجه به وضعیت اقتصادی دیگران یکی از موضوعات مهم در دین اسلام است، افزود: این موضوع آن قدر مهم است که خداوند یک سوره در شأن حضرت زهرا (س) به دلیل انفاق نازل کرده‌اند.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ادامه داد: انسان‌های خیر به ناپایداری نعمت‌های دنیا رسیده‌اند و می‌دانند دنیا، دولت، مکنت، جمال، ثروت و شهرت ناپایدار است و افرادی که به این مهم برسند به راحتی دیگران را بر خود ترجیح می‌دهند و انفاق می‌کنند.

کازرونی با بیان اینکه هیچ دولت و ملکی پایدار نیست، گفت: دولت‌ها و نعمت‌های دنیا دست به دست می‌چرخد و اگر دنیا مانا و پایدار بود، احسان و ایثار شکل نمی‌گرفت؛ آرامش، لذت و حال خوشی که در امور خیر وجود دارد در هیچ جای دیگر احساس نمی‌شود و ثواب کار خیر هم در هیچ کار و اعمالی دیگر دیده نمی‌شود.

وی با اشاره به ناپایداری دنیا و احوالات آن گفت: دنیا جای آرامش نیست، افرادی که به دنیا دل ببندند، روی آرامش نمی‌بینند، زیرا همیشه کسانی هستند که در مرتبه بالاتر دیگری هستند.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) و روز مادر و زن، اظهار کرد: پیامبر احترام، حرمت و جایگاه ویژه برای حضرت زهرا (س) قائل بود و این مهم در درجه اول به دلیل جایگاه و شخصیت حضرت زهرا (س) بود و هدف دیگر ایشان، تبیین مقام و جایگاه زن در جامعه بود.

کازرونی با بیان اینکه مقام زن و مادر امانت الهی است، تصریح کرد: تمام شکوه و عظمت دنیا در مادری است و اسلام بر خلاف غرب نگاه ویژه به مقام و منزلت زنان دارد.

مشارکت مردمی در کمک‌های مومنانه ‌الگوگیری از سیره حضرت زهرا (س) است

هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از تحصیل باز بماند

حبیب‌الله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اظهار کرد: خیران باید با خود عهد ببندند و اجازه ندهند هیچ کودکی به دلیل فقر از تحصیل در مدرسه باز بماند؛ نهادینه‌سازی خیر و احسان در جامعه یک ضرورت است، برای ساماندهی خیر و احسان جامعه، دستگاه‌های مختلفی مجوز ارائه می‌دهند.

وی افزود: عنصر واقعی شبکه‌سازی مردم، خیر و احسان است و برای اینکه این مهم در جامعه ایجاد و اثرگذارتر باشد، تشکیل نهادهای مردمی الزامی است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ادامه داد: تلاش و فعالیت کارآفرینان و ارزش‌آفرینان جای قدردانی دارد.

وی افزود: این قشر با خیران و مؤسسات خیریه تاکنون بارهای سنگینی از دوش دولت‌ها برداشته‌اند.

آسوده با بیان اینکه تشکل‌های مردمی افسران خیر و احسان هستند که نظام و سیستم‌های اداری را یاری و حمایت می‌کنند، گفت: ایجاد سرپناه برای نیازمندان، تسهیل زمینه ازدواج جوانان، ایجاد اشتغال، تأمین بسته‌های معیشتی، تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از دیگر انتظارات جامعه از خیران است.

وی حضور پرشور اقشار مختلف مردم در انتخابات پیش‌رو را حرکت در مسیر تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برشمرد.

خیران از سرمایه‌های اجتماعی جامعه هستند

مجید مؤمنی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی هم اظهار کرد: خیران از سرمایه‌های اجتماعی جامعه هستند که تاکنون گام‌های بلندی برای رفع مشکلات نیازمندان برداشته‌اند؛ سعادت حرکت در مسیر خیر نصیب هر فردی نمی‌شود، خیران باید قدر جایگاه خود را بدانند.

وی با گرامیداشت یاد شهدا به‌ویژه سردار حاج قاسم سلیمانی افزود: سرمایه اجتماعی بزرگترین سرمایه در هر کشور است.

به گزارش ایمنا، در این آئین از مؤسسات خیریه و تشکل‌های مردم‌نهاد استان مرکزی قدردانی شد.

کد خبر 717112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.