بابت سخت افزار دغدغه و نگرانی داریم / قهرمان پروری را از سنین پایه شروع می‌کنیم

مدیر باشگاه شنا اریس گفت: با توجه تلاش باشگاه، حمایت هیئت و اداره کل، توانستیم سخت افزارمان را برای بانوان همانند آقایان تامین کنیم اما هر روز دغدغه و نگرانی بابت سخت افزار داریم.

الهام مجیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درخصوص شرایط سخت‌افزاری شنا برای بانوان اظهار کرد: سخت افزار ورزش شنا نه تنها برای بانوان بلکه برای همه ورزش های آبی یک دغدغه بزرگ محسوب می‌شود که این دغدغه در بانوان بیشتر است. هزینه ها بالاست، اماکن به روز نشده است و ساعت هایی که این اماکن در دسترس قرار می‌گیرد از جمله معظلات بزرگی است که برای همه ورزش های آبی به خصوص برای بانوان وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه تلاش باشگاه، حمایت هیئت و اداره کل، توانستیم سخت افزارمان را برای بانوان همانند آقایان تامین کنیم اما هر روز دغدغه و نگرانی بابت سخت افزار داریم.

مدیر باشگاه شنا اریس از علاقه‌مندی خود به این ورزش گفت: به عنوان یک حرفه، شغل و علاقه از کودکی ورزش شنا را دنبال کردم. فرصت ها در گذشته کم بود، پس از اینکه به طرف شنا آمدم تحصیلاتم را در زمینه ورزش ادامه دادم و شرایط به نحوی پیش رفت تا بتوانم علاقه‌مندی خود را دنبال کنم.

وی درباره قهرمان پروری افزود: شنا ورزشی است که باید مسیر را پله به پله دنبال کنیم، قطعاً قهرمان پروری را از سنین پایه و استعداد یابی ها شروع می‌کنیم. در سنین پایه تمرکز ویژه ای روی استایل ورزشکار و استقامت های پایه ایجاد می‌کنیم و بسته به سن و توانایی ها روند تمرین را فشرده‌تر می‌کنیم. چیزی که در باشگاه اریس مد نظر است روش LTAD است که یک روش آهسته و پیوسته است که باعث می‌شود ورزشکاران و علاقه‌مندان از سنین پایه به صورت آرام و بدون وجود فشار تکنیک‌ها را تقویت کنند تا بتوانیم روند قهرمانی را پیگیری کنیم.

دکتر مجیدی تصریح کرد: تنها باشگاهی بودیم که در زمان شیوع ویروس کرونا کار قهرمانی و حتی یک سری آموزش های محدود را ادامه دادیم. با توجه به اینکه پایگاه ساحل بیشتر در اختیار بانوان اریس قرار دارد سعی کرده‌ایم در این پایگاه آموزش و استعدادیابی پایه را در کنار تیم داشته باشیم تا بتوانیم کمیت را افزایش دهیم، هنگامی که کمیت افزایش یابد و باتوجه به توانایی که در مربی ها وجود دارد می‌توانیم بر روی کیفیت هم کار کنیم.

در مسابقات خارج از استان پرتوان شرکت می‌کنیم

وی در ادامه خاطر نشان کرد: امسال سعی کرده‌ایم استعدادیابی بیشتری را در دستور کار قرار دهیم، کلاس های به صرفه تر در سنین پایه برای آموزش برگزار کنیم و در رده سنی زیر ۱۰ سال استعدادیابی کنیم تا بتوانیم کمکی به کمیت شناگران در این رده سنی و برای بانوان انجام دهیم.

مدیر باشگاه شنا اریس اظهار کرد: از زمانی که شروع به کار کردیم سعی کرده‌ایم در تمام مسابقاتی که برای بانوان گذاشته می‌شود به خصوص مسابقات کشوری و منطقه ای شرکت کنیم. شاید مواقعی مسابقات داخل استان را کمتر شرکت کنیم تا فضا برای بقیه باشگاه‌ها و تیم ها محیا باشد، باتوجه به کیفیت و کمیتی که در ورزشکاران ما وجود دارد در مسابقات داخلی که شرکت می‌کنیم باعث می‌شود باشگاه هایی که نوپا تر هستند کمتر دیده شوند و این موضوع باعث شده تا اولویت بندی کنیم.

وی در ادامه گفت: امسال کلیه مسابقاتی که در سطح استان برای بانوان برگزار شد شرکت نکردیم فقط یکی دو مسابقه را شرکت کردیم تا برای ورزشکاران ایجاد انگیزه باشد و روند کار دیده شود. مسابقاتی که خارج از استان برگزار می‌شود پر توان شرکت می‌کنیم و فضایی ایجاد می‌کنیم تا ورزشکاران در تمام رده ها بتوانند خودشان را محک بزنند و شرایطی را فراهم می‌کنیم تا ورزشکاران در محیطی امن شنا کنند.

مجیدی درپایان تصریح کرد: سعی می‌کنیم رکورد گیری های منظم برای آقایان و بانوان داشته باشیم تا روند پیشرفت ورزشکار بررسی و نقاط ضعف و قوت ورزشکار مشخص می‌شود. سعی بر این است که در بازه زمانی مناسب، بدون فشار به جسم و روح ورزشکار روند پیشرفتی که باید را طی کنیم تا بتوانیم روند سالمی را برای ورزشکار ایجاد کنیم.

کد خبر 702934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.