«در آغوش درخت» حامی کودکان و نوجوانان است

کارگردان فیلم «در آغوش درخت» گفت: فیلم در آغوش درخت حرمت و ارزش کودکان را به نمایش می‌کشاند؛ سکانس‌های این فیلم یک سکانس نمادین است که جایگاه معنوی خانواده را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بابک خواجه‌پاشا عصر امروز _شنبه، پانزدهم مهر ماه_ در نشست خبری فیلم «در آغوش درخت» در پاسخ به سوالات خبرنگاران کودک و نوجوان، با بیان اینکه بچه‌های امروز خیلی متفاوت شده‌اند و هرروز با چیزهای متفاوتی رو به رو هستند و در طول این دهه‌ها شما رشد بسیاری داشته‌اند، اظهار کرد: کودکان و نوجوانان باید شاهد همه ژانرهای فیلم باشند و در این راستا قرار نیست هر فیلمی که برای کودکان و نوجوانان ساخته می‌شود کمدی یا فانتزی باشد، زیرا شما فرق کرده‌اید و نسبت به کودکان و نوجوانان دهه ۶۰ و ۷۰ بسیار آگاه‌تر هستید.

وی افزود: در قسمتی که برادر بزرگ‌تر برادر کوچک را نجات می‌دهد قدرت برادر بزرگ‌تر آشکار می‌شود و ذهن کودکان و نوجوانان متوجه می‌شود که برادر بزرگ‌تر قرار است حامی برادر کوچک‌تر باشد، همچنین سکانس آخر یک سکانس نمادین است که می‌خواهد جایگاه معنوی و ویژه خانواده و خانه را نشان دهد.

کارگردان فیلم در آغوش درخت با بیان اینکه متعهد به اخلاق بوده و در هیچ فیلمی اجازه نمی‌دهم که بازیگر کلمه‌ای که به خانواده آسیب می‌زند را به کار ببرد، گفت: پدر و مادر یک شخص نیستند بلکه یک مقام هستند و کودکان و نوجوانان باید از آسیب به خانواده‌هایشان جلوگیری کنند.

وی اضافه کرد: آثاری که مردم شاهد آن‌ها هستند خطی و قصه‌گو است از این رو باید نشانه‌شناسی و نمادشناسی وارد سینمای کودک و نوجوان شود و فیلم‌هایی که در حال حاضر در دنیا تولید می‌شود وارد اتمسفر دیگری شود.

خواجه‌پاشا با بیان اینکه در زندگی، کودکان و نوجوانان با مسئله‌هایی روبرو می‌شوند و تا زمانی که چیزی را از دست ندهند متوجه ارزش آن نمی‌شوند، خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانان با یک جواهری به نام کودکی روبرو هستند که در دوران بزرگسالی متوجه ارزش آن می‌شوند.

وی با بیان اینکه سینمای ایران بعد از دهه ۶۰ پیشرفت چشمگیری داشته است و کارگردانان زیادی وارد این حوزه شده‌اند، افزود: درون سینما صداقتی وجود دارد که برای بهتر شدن آدم‌ها گام بر می‌دارد، اما مرگ قهرمان در آخر فیلم‌ها کودکان و نوجوانان را ناامید می‌کند.

کارگردان فیلم در آغوش درخت گفت: سینما در لحظه اتفاق می‌افتد اما در لحظه متوقف نمی‌شود، از این رو یکی از بحران‌ها خانواده است و هیچ چیزی در دنیا به اندازه خانواده حرمت و ارزش ندارد زیرا که خانواده سایه‌ای برای یک فرزند است.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهید فیلمساز شوید باید به لایه‌های زیرین قلب مراجعه کنید، ادامه داد: خانواده و فرزند در لایه قلب من وجود دارند و مطمئن هستم که کودکان و نوجوانان دو الی سه روز درگیر فیلم «زیر آغوش درخت» هستند زیرا این فیلم می‌خواهد حرمت و ارزش کودکان را نشان دهد.

کد خبر 693770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.