دولت سیزدهم ادامه‌دهنده دولت شهیدان رجایی و باهنر است

دبیر جمعیت پیشگامان انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: وقتی شهید رجایی در زمان ریاست‌جمهوری به اصفهان آمد، قرار بود برای بازدید به نجف‌آباد برود که چند خودرو برای این امر آمدند، اما گفت یک اتوبوس بگیرید تا همه باهم برویم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، این مرز و بوم، در طول این سال‌ها فراز و نشیب‌های زیادی را به خود دیده و در این مسیر عده‌ای از قطار پیاده، عده‌ای سوار و عده‌ای نیز از ابتدا تا کنون پا به‌کار بوده‌اند و خاطرات و حرف‌های زیادی برای گفتن دارند؛ یکی از این افراد حاج مرتضی آرسته، دبیر جمعیت پیشگامان انقلاب اسلامی استان اصفهان است که از ابتدا و حتی پیش از انقلاب اسلامی، هم‌صحبتی و هم‌نشینی با بسیاری از بزرگان انقلاب را تجربه کرده است و نشستن پای صحبت‌هایش، به‌نوعی یک کلاس جریان‌شناسی سیاسی به حساب می‌آید.

شماره‌اش را می‌گیرم و مثل همیشه نوای صلوات خاصه امام رضا (ع) پخش می‌شود و بعد از چند ثانیه، با همان لهجه شیرین اصفهانی و لحن دوست‌داشتنی‌اش سلام و احوال‌پرسی می‌کند و وقتی موضوع هفته دولت را با او در میان می‌گذارم، انگار که تمام خاطراتش با شهید رجایی را به خاطر آورده باشد، صحبتش را اینگونه آغاز می‌کند: در طول تاریخ، دولت مردمی مانند دولت شهید رجایی نخواهیم دید زیرا با تحولی که در کشور پدید آورد، اقدامات ماندگاری رقم زد.

از دولت دوم، تا دولت سیزدهم/ وقتی شهید رجایی به تشریفات اداری پشت پا زد

از همان ابتدا بحث را به سمت خاطرات شیرینش می‌برد و صحبتش را این‌طور ادامه می‌دهد: شهید رجایی به‌عنوان رئیس‌جمهور در شورای اداری استان اصفهان شرکت و بیان کرد اگر شخصی پشت تلفن با من کاری داشته باشد، اجازه می‌دهید چند دقیقه تلفن را جواب دهم؟ که همه گفتند بفرمائید و در ادامه گفت «تلفن خدا صدا می‌کند، پس همه با هم نماز می‌خوانیم و بعد جلسه را ادامه می‌دهیم.»

می‌گوید یکی از ویژگی‌های زبان‌زد شهید رجایی ساده‌زیستی بود و مصداقش را این‌طور تصریح می‌کند: او در طول عمر خود ساده زندگی می‌کرد و حتی دوره‌گردی هم می‌کرد و در این مسیر هیچ کاری را عیب نمی‌دانست و خود را جدا از مردم نمی‌دید، همیشه بر این موضوع تاکید داشت که پس از ریاست جمهوری سر کلاس می‌روم چون دبیری از ریاست‌جمهوری مهم‌تر است.

انگار که خاطرات این پیشگام انقلاب اسلامی با شهید رجایی یک یا دو مورد نیست و این را زمانی متوجه می‌شوم که می‌گوید: وقتی شهید رجایی در زمان ریاست‌جمهوری به اصفهان آمد، قرار بود برای بازدیدی به نجف‌آباد برود که چند ماشین برای این امر آمدند، اما لو گفت یک اتوبوس بگیرید تا همه باهم برویم و در مسیر از خاطرات زندانش تعریف می‌کرد.

ادامه صحبتمان به شهید باهنر هم می‌رسد و تعریف می‌کند: یک روز در چهارباغ پایین جلسه‌ای داشتیم و شهید باهنر بعد از آن در مسجدسید سخنرانی داشت و پیشنهاد داد که پیاده برویم، البته بعدها به ما ایراد گرفتند که این کار از نظر امنیتی درست نبوده است، اما این خاطرات باید برای مسئولان الگو باشد.

از دولت دوم، تا دولت سیزدهم/ وقتی شهید رجایی به تشریفات اداری پشت پا زد

کمی از خاطرات شیرینش فاصله می‌گیریم و به زمان حال می‌رسیم، می‌گوید: در دولت قبل شاهد اختلاس‌هایی بودیم، اما امیدواریم دولت سیزدهم پیرو راه شهید رجایی باشد.

جوان انقلابی آن روزها و سپیدموی این روزها که دولت‌ها و مسئولان ابتدای انقلاب تا امروز را به چشم خود دیده، ادامه می‌دهد: در دولت سیزدهم اقدامات اساسی انجام شده است و بر همین اساس با بازگشت پول‌های بلوکه شده راه‌هایی باز شد و از طرفی آزادسازی سواحل و اجرای طرح‌هایی مانند مولدسازی از دیگر اقدامات انجام شده در این برهه است.

اما انگار گله‌ای هم دارد، می‌افزاید: مشکل اساسی جامعه همچنان گرانی است و از طرفی موضوع مسکن، برای جوانان تبدیل به معضل شده است که امیدوارم در آینده شاهد تغییر شرایط باشیم، همچنین رئیس‌جمهور باید به این نکته توجه کند که برخی افرادی که قصد کارشکنی دارند، مسئولیتی نداشته باشند و در این راستا اگر از افراد قوی و حزب‌اللهی استفاده کند، مردم خوشحال می‌شوند.

اما این نقدها، مانع از این نیست که نقاط قوت و دستاوردها را نادیده بگیرد و به همین خاطر است که تاکید می‌کند: دولت قبل دیپلماسی را به ارتباط با آمریکا و چند کشور غربی محدود می‌دانست، اما در حال حاضر علاوه بر تقویت دیپلماسی منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان، دستاوردهای مهمی نظیر عضویت در بریکس و شانگهای اتفاق افتاده و امید است در ادامه این مسیر مشکلات مردم نیز حل شود.

کد خبر 683671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.