قرارداد کوتاه مدت یکی از مشکلات سرمایه‌گذاران بخش میراث فرهنگی است

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه مدت زمان قرارداد سرمایه‌گذاران بلندمدت باشد، گفت: میراث فرهنگی ۱۰ هزار میلیارد تومان پرونده آماده در بانک‌ها دارد که پس از تخصیص اعتبار به استان‌ها، به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

به گزارش ایمنا، سید عزت‌الله ضرغامی امروز_ پنج‌شنبه بیست‌وششم مردادماه_ در حاشیه سفر به نائین اظهار کرد: نائین نه تنها صنایع دستی ارزشمندی دارد بلکه وجود بازار تاریخی، کاروانسراها، قلعه تاریخی دوران پارت‌ها، آبونمان‌ها و بافت‌های تاریخی یک هویت کاملاً متفاوت به نائین بخشیده است و از نظر وزارت میراث فرهنگی قطب گردشگری محسوب می‌شود که متناسب با آن سرمایه‌گذاری لازم صورت گیرد البته موانع باید از سر راه بخش خصوصی برداشته شود.

وی افزود: اعتقاد داریم که شرق استان اصفهان با محوریت نائین می‌نواند موقعیت ویژه داشته باشد البته برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم و امروز در همین راستا به نائین سفر کردم.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: سال گذشته پس از اصفهان و کاشان بیشترین جذب گردشگر خارجی متعلق به شهر نائین بوده است یعنی ۴۰ هزار گردشگر خارجی از آثار تاریخی نائین بازدید کردند.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم جذب سرمایه‌گذاری اعتبارات مناسب نیز تخصیص داده نشده است، اضافه کرد: مأموریت وزارت میراث فرهنگی ایجاد صندوق احیا و توسعه به منظور تسریع در واگذاری بناهای تاریخی به مردم است تا بخش خصوصی ورود پیدا کند.

ضرغامی با بیان اینکه یکی از مشکلات سرمایه‌گذاران این است که مدت قراردادها کوتاه مدت است بنابراین تاکید دارم قرارداد با سرمایه‌گذاران باید طولانی‌مدت بسته شود، ادامه داد: تسهیلات بانکی از وظایف میراث فرهنگی است که در این راستا سال ۱۴۰۰ بر اساس تبصره ۱۸ بیشترین تسهیلات در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: میراث فرهنگی ۱۰ هزار میلیارد تومان پرونده آماده در بانک‌ها دارد که پس از تخصیص اعتبار به استان‌ها، به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: اگر سرمایه‌گذار سرمایه کافی برای سرمایه‌گذاری دارد باید مشکلات موجود در سر راه سرمایه‌گذاری آن رفع شود و معطل نماند.

وی گفت: نقدینگی که امروز وبال گردن کشور شده است می‌تواند در جهت کارهای مثبت به کار گرفته شود.

ضرغامی افزود: تسهیلات بانکی گشایش‌کننده کارها است و اگر در اختیار متقاضیان قرار گیرد از بافت‌های تاریخی مجموعه‌های بوم‌گردی خوبی شکل می‌گیرد که درآمد خوبی نیز خواهد داشت.

کد خبر 680670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.