به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، شهریار صابر به معرفی توربینهای بادی به عنوان محصولات مجموعه دانشبنیان تحت مدیریت خود پرداخت و اظهار کرد: با توجه به لزوم بهکارگیری انرژیهای تجدیدپذیر همچون انرژی خورشید و باد تصمیم به تولید توربینهای بادی گرفتیم برای این منظور در ابتدا توربینهایی با سایز یک تا ۳۰ کیلو وات تولید شدند و در حال حاضر این توربینها با سایز ۲۵۰ کیلووات به تولید میرسند.
وی با اشاره به مزایای بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر افزود: استفاده از انرژی تجدیدپذیر منجر به تولید انرژی برق و کاهش مصرف سوختهای فسیلی میشود؛ از طرف دیگر استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در موضوعات مرتبط با محیط زیست نیز بسیار کاربرد دارد و منجر به مسائلی چون کاهش آلودگی هوا خواهد شد.
صابر بیان اینکه این محصول نمونه داخلی ندارد، تولید دانش فنی را مزیت رقابتی این شرکت معرفی کرد و گفت: دانش فنی این محصول را خودمان بهدست آوردیم که این امر منجر شده است در تغییرات منعطف باشیم ضمن آنکه کاربرد توربینها نیز افزایش پیدا کرده است، بهطوریکه این توربینها با تغییر پارامترها در تونلهای مختلف بادی، قابل استفاده هستند.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه بهواسطه پیادهسازی این دانش فنی دیگر نیازی نیست که برای هر تونل یک توربین منحصربهفرد مورد استفاده قرار گیرد، افزود: استفاده از این توربینها میتواند تا ۷۰ درصد از خروج ارز جلوگیری کند.
وی در خصوص اشتغال ایجاد شده توسط این محصول دانشبنیان خاطرنشان کرد: در زمان تولید دانش فنی حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر در واحدهای تحقیق و توسعه و سایر واحدها مشغول به فعالیت بودند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ساخت این محصول در مرحله تجاریسازی قرار دارد. بعد از دریافت سفارش اشتغال ایجاد شده بسیار بالا خواهد بود، بهگونهای که برای ۴۰ سفارش سالانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ نیروی کار مشغول به فعالیت خواهند بود.
صابر با تاکید بر اینکه حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری منجر به رشد و رونق شرکتهای دانشبنیان و خلاق میشود، گفت: بازار این محصول بسیار خاص است و نیاز به معرفی و توسعه دارد که حمایت معاونت در گسترش این محصول بسیار تأثیرگذار است.
نظر شما