بسیاری از مسائل استان غیرقابل‌تفکیک و اثرپذیر از تصمیمات ملی است

استاندار اصفهان گفت: بسیاری از تصمیمات ما در بخش‌های مختلف متأثر از تصمیمات ملی است و نمی‌توانیم در استان مدیریت همه جانبه‌ای داشته باشیم.

به گزارش ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با حضور استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا برگزار شد.

در این نشست گزارش «تورم و تولید» توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به‌منظور روشن شدن موقعیت استان در کشور ارائه شد.

سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان اظهار کرد: موضوعات بسیاری در خصوص مسائل استان وجود دارد که غیرقابل‌تفکیک و اثرپذیر از تصمیمات ملی است.

وی با اشاره به اینکه این موارد چالش‌هایی را برای استان رقم‌زده است، افزود: در این خصوص ضروری است در مجلس شورای اسلامی تدابیری اتخاذ شود تا نگاه تمرکزگرا در کشور به حداقل خود برسد.

استاندار اصفهان تصریح کرد: بسیاری از تصمیمات ما در بخش‌های مختلف متأثر از تصمیمات ملی است و نمی‌توانیم در استان مدیریت همه جانبه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: از اوایل فروردین‌ماه سال جاری مقرر شد؛ معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان برنامه‌ریزی مشخصی را داشته باشد تا در خصوص رشد تولید و مهار تورم کار ویژه‌ای را در استان شروع کنیم.

مرتضوی افزود: در این راستا جلساتی نیز برگزار و گزارش قابل‌توجهی نیز آماده‌شده که خوب است به نشست ارائه شود تا در قالب «گروه کاری» یا ستاد «تحقق شعار سال» در این راستا قدم برداریم.

ارائه گزارش تکمیلی بررسی وضعیت مجوزهای صنعتی صادرشده استان

وی در خصوص بررسی وضعیت جوازهای صنعتی صادرشده در استان نیز اضافه کرد: سال ۱۳۸۹ گزارشی در شرکت شهرک‌های صنعتی از روند ۱۰ ساله صدور مجوز، واگذاری زمین و اخذ پروانه بهره‌برداری در سنوات مختلف آماده‌شده بود.

استاندار اصفهان ادامه داد: آن گزارش حاکی از این بود که علیرغم مشوق‌هایی که در سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ برای راه‌اندازی بنگاه‌های زودبازده انجام‌شده بود؛ آمار بهره‌برداری نسبت به آمار واگذاری زمین و صدور مجوزها قابل‌قبول نیست.

وی تصریح کرد: بایستی درروند صدور مجوز و در مراحل بعدی که شامل واگذاری و پشتیبانی می‌شود؛ نگاه متقن و کارشناسی شده‌ای داشته باشیم؛ از طرفی در تأمین زیرساخت‌ها به نحوی عمل کنیم که رغبت به حضور در شهرک‌های صنعتی افزایش یابد.

مرتضوی گفت: دلیل شکل‌گیری شهرک‌های صنعتی برای مدیریت سرزمینی، ارائه خدمات مناسب و ساماندهی واحدهای صنعتی بود؛ اگر از این رویکرد فاصله بگیریم بازگشت به عقب است و منجر به تحمیل عوارض بعدی می‌شود.

وی افزود: در این خصوص کمیته‌ای با محوریت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سازمان صمت استان، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان تشکیل شود.

استاندار اصفهان ادامه داد: در این کمیته براساس گزارش ارائه‌شده در بخش‌های مختلف پیشنهادها ارائه، موردبررسی، گفتگو قرار بگیرد و نتیجه در قالب بسته پیشنهادی در حوزه صدور مجوز، واگذاری زمین، مباحث تسهیلات و پشتیبانی‌های مرتبط به جلسه منعکس شود.

وی افزود: همچنین بسته پیشنهادی در خصوص وضعیت برخی شرکت‌های موجود در شهرک‌های صنعتی که پیشرفت قابل‌توجهی دارند یا در خصوص چالش زمین‌های راکد و کلیت حرکت این مسیر به نشست ارائه شود تا تدابیر لازم اتخاذ گردد.

ارائه گزارش سامانه رصد اشتغال، توسط مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

مرتضوی در خصوص سامانه رصد اشتغال نیز همه دستگاه‌های استان را بر صحت سنجی آمار، توصیه کرد و گفت: در این حوزه نخست اطلاعات به‌صورت موردی و متناوب در سامانه ثبت و صحت اطلاعات موردبررسی دقیق قرار بگیرد.

وی با تأکید بر دستیابی به آمار اشتغال حقیقیِ ایجادشده در استان، عنوان کرد: مدیریت استان به دنبال کسب آمار واقعی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه حوزه اشتغال است تا بتوانیم براساس واقعیت موجود در استان تصمیم‌گیری و طرح‌های موردنیاز را اجرایی کنیم.

استاندار اصفهان با تأکید بر مسائل حوزه آموزش در فعالیت‌های صنعتی و کسب‌وکار، گفت: در فرایند رشد تولید و مسائل مربوط به شهرک‌های صنعتی و صدور مجوزها، بایستی نیم‌نگاهی به تخصص، آموزش و مهارت‌های موردنیاز داشته باشیم.

وی افزود: از ظرفیت اداره کل فنی و حرفه‌ای استفاده شود تا با بررسی موردنظر متوجه شویم در چه مقاطعی می‌توانیم آموزش و مهارت محوری را به حوزه کسب‌وکار در شهرک‌های صنعتی اضافه کنیم.

کد خبر 661271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.