یادمان «اسم بزرگ من محمد است» منتشر شد

یادنامه مرحوم آیت الله محمدعلی ناصری دولت آبادی با عنوان «اسم بزرگ من محمد است» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یادنامه «اسم بزرگ من محمد است» در ۱۸۴ صفحه به دبیری محمود فروزبخش، با همکاری مجید ریاضیات، سامان معصومی، محمدحسین غفوری و امیررضا حاجیان با همکاری مدیریت مجموعه تخت فولاد اصفهان، نوشته است.

محمود فروزبخش در پیش‌درآمد کتاب حاضر نوشته است:

من با آیت‌الله ناصری از نزدیک آشنایی نداشتم. یک‌بار که با قطار به سمت مشهد می‌رفتم، متوجه شدم ایشان هم در همان قطار هستند. در بین راه ایشان در ایستگاهی به نماز ایستادند و مردم به‌صف جماعت پیوستند. نماز اول را جمعیت شلخته بلند و کوتاه می‌شدند؛ چون‌جای یک مکبر خالی بود. نماز دوم را خودم مکبر شدم؛ کاری که در تمام عمرم

انجام نداده بودم. آن شب آیت‌الله بود و جمعیتی مشتاق و من هم در این ویژه‌نامه بازدارم کار همان شب را می‌کنم. من با آیت‌الله ناصری نسبت نزدیکی نداشتم و داشتم ویژه‌نامه‌ای مختص یکی از بزرگان مدفون در تخت فولاد را تهیه می‌کردم که ناگهان آیت‌الله آمد و من را با خودش برد.

مقداری جدی شدم. موضوع هرروز جذاب‌تر می‌شد و من بیشتر جدی. مجموعه پیش‌رو بازتاب نور شخصیتی است که محتوای آن برآمده از ماجرای زندگی‌اش است و انگیزه تهیه آن حاصل جذبه‌ای بود که بعد از زندگی‌اش همچنان درخشش دارد. آیت‌الله محمدناصری ا گرچه جامع فضیلت‌هاست؛ اما آنچه او را بیشتر موردتوجه قرارداد، زمان‌هایی بود که در آن به ظهور و بروز رسید.

بی‌شک اساس شخصیت او» اخلاق «و نقطه تمایز او توجه عالی به» مهدویت «است. آیت‌الله ناصری در زمانه‌ای موردتوجه قرار گرفت که ویژگی‌های او کمتر در میان سایرین یافت می‌شد. او در دوران فقدان اخلاق عالی و امر ماورا، برای مردمانش به حداکثر جلوه رسید. مردم بعد از او فقدان بزرگی را احساس کردند. آن‌ها اکنون گمشده‌ای دارند و از خود می‌پرسند آیا در میان روحانیون و علمای دین، بازهم شاهد مواجهه باشخصیتی هستیم که این فقدان را جبران کند؟

یادمان «اسم بزرگ من محمد است» منتشر شد

نگاهی به زندگی سالک الی‌الله و استاد اخلاق در ورودیه یادمان به تولد، تحصیل در نجف اشرف و بازگشت آیت‌الله به ایران اشاره دارد.

در ادامه از آیت‌الله ناصری به‌عنوان پدر معنوی شهر یادشده و سپس نقل‌های از بزرگان همچون رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله رئیسی، آیت‌الله جنتی و دیگران درباره آیت‌الله ناصری بیان‌شده است.

بیان آیت‌الله ناصری در شرح زندگانی خود عنوان بخش دوم این مجموعه است که به زندگی و تحصیلات حوزوی آیت‌الله و همچنین تدریس ایشان در اصفهان از زبان خودشان اشاره دارد.

گفت‌وگو با آیت‌الله کاظم صدیقی، آیت‌الله مستجابی، آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوی، فرزندان، حاج‌آقا پیرزاد، حجت‌الاسلام محمد عمومی، مسعود آذربایجانی، شاگردان آیت‌الله، حجت‌الاسلام مهدی گرجی، امیرحسین بانکی پور، شماری از حوزویان و دانشگاهیان بخش‌های میانی این یادمان را تشکیل می‌دهند.

بخش دیگری از این یادمان با عنوان این چهارکتاب آیت‌الله را از دست ندهید منتشرشده است. آب حیات، رسم بندگی، در امتداد نور و سخن دوست عناوین این مجموعه‌ها هستند.

مسیرهای متفاوت زیارت، کنکاشی در چرایی جذابیت عمومی یک استاد اخلاق، سرمایه نمادین یک شهر، و مجموعه یادداشت‌ها و خرده روایت‌هایی چند از زندگی و بندگی آیت‌الله ناصری در صفحات پایانی این یادمان منتشرشده است.

کد خبر 646230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.