به گزارش ایمنا، مهرداد بذرپاش در آئین افتتاح و اجرایی شدن طرحهای بندری شهرستان گناوه، اظهار کرد: احداث بندر جدید گناوه با تقویت ایمنی در این بندر، احتمال بروز حادثه برای پهلوگیری شناورهای را به حداقل میرساند.
وی افزود: در قالب این طرح یک میلیون متر مکعب لایروبی صورت میگیرد و هزار و ۷۰۰ متر مکعب دیوار پیرامونی و دو هزار و ۲۰۰ متر موج شکن اجرا میشود که عملیات قابل توجهی است و میتوان گفت بندر جدیدی در این سایت احداث میشود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: اجرا و بهرهبرداری از این پروژه نوید خوبی برای مردم و فعالان تجاری گناوه است که میتواند فرصت استثنایی را برای توسعه اقتصادی این بندر رقم بزند.
بذرپاش ادامه داد: بیش از دو هزار و ۵۰۰ شناور سنتی کشور که در حوزه خلیج فارس تردد دارند، هزار و ۸۰۰ مورد آن در بنادر استان بوشهر تردد و پهلوگیری میکند و از این شمار نیز ۵۰۰ فروند آن مربوط به بندر گناوه است.
وی اضافه کرد: این در حالی است که بندر فعلی ظرفیت پهلودهی به این حجم شناور را ندارد و هر لحظه ممکن است مخاطراتی در آن رخ دهد؛ بنابراین وزارت راه و شهرسازی موظف است از این حوادث احتمالی پیشگیری کند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: مدت زمان اجرای این پروژه سه سال در نظر گرفته شده که باید با همت بیشتر در پایان دولت بهرهبرداری شود چرا که کشور و استان بوشهر به آن نیاز دارد و از وقوع حادثه نیز جلوگیری میکند.
افتتاح پایانه مسافری گناوه
بذرپاش در ادامه این آئین با اشاره به افتتاح پایانه مسافری گناوه با ارزش ۹۰ میلیارد تومان، گفت: وظیفه وزارت راه و شهرسازی ایجاد زمینههایی برای توسعه گردشگری است که پایانه مسافری گناوه قابلیت فعال کردن گردشگری داخلی بین بنادر جنوبی کشور را دارد.
وی با بیان اینکه این پروژه دریایی ۱۶ سال متوقف بوده، تاکید کرد: بهره برداری از این پروژه پیش از هفته دولت سال آینده انجام شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: زنجیره حمل و نقلی باید به صورت ترکیبی کامل شود و باتوجه به اینکه کریدور نوار ساحلی جنوبی درحال تکمیل شدن است، باید زمینه گردشگری داخلی میان بنادر جنوب کشور نیز فعال شود.
طرح توسعه بندری یا بندر جدید گناوه با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر راه و شهرسازی در قالب دومین سفر رئیس جمهور به استان بوشهر اجرایی شد.
منبع: ایرنا
نظر شما