شهر چلیچه نیاز به مدرسه خیرساز دارد

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: احداث نشدن مدرسه خیری حضرت خدیجه در شهر چلیچه یک مشکل است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیداحمد هاشمی امروز _ دوشنبه بیست‌وچهارم بهمن _ در جلسه شواری اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در حال حاضر در روستاها تنها امور عمرانی مورد توجه است که می‌طلبد دولت رویکرد خود را به سمت‌وسوی توسعه روستایی معطوف کند، البته این مهم با قرار دادن جایگاه روستا در نظام برنامه‌ریزی کشور و اهمیت فراتر به این حوزه محقق می‌شود.

وی افزود: مدیران و مسئولان مربوطه با فعال کردن جمعیت روستایی در مشارکت‌های اقتصادی و تولیدی در امور کشاورزی و دامداری جدید و متنوع، زمینه‌های بهبود معیشت روستاییان را مهیا کرده است تا با رفع اختلاف و تبعیض موجود بین روستاییان و شهرها محیط روستا را بار دیگر شاداب و پویا کنند.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری مشکلاتی از جمله فاضلاب شهر پردنجان و کارشناسی نادرست در انشعابات آن، لوله آبرسانی شهر چلیچه و ساخته‌نشدن مدرسه خیرساز حضرت خدیجه در شهر چلیچه با وجود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه توسط خیر جهت ساخت آن، چهار بانده نشدن جاده جونقان، خرید قلعه جونقان، لایروبی‌نشدن رودخانه گشنیز جان و بهره‌برداری نکردن از شبکه بهداشت روستای چغاهست به‌رغم واگذاری زمین را از مشکلات بارز شهرستان فارسان عنوان کرد و خواستار رسیدگی مسئولان مربوطه شد.

وی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهرستان‌ها باید مشکلات موجود در هر شهرستان را جمع‌بندی و در شورای اسلامی استان پس از بررسی، اولویت‌بندی کنند تا در پیشبرد امور سریع‌تر گام برداشته شود، البته برای پیگیری بهتر مشکلات و تسریع در رفع آن نیاز به همکاری بیشتر بین شوراهای استان و مجمع نمایندگان استان داریم.

هاشمی ادامه داد: استان چهارمحال‌وبختیاری جزو استان‌های کم برخوردار است و محرومیت‌های زیاد آن باعث مشکلات متعددی در سطح استان شده است که شهرستان فارسان علاوه بر این مشکلات دارای مشکل آب شرب، بیکاری و از دست دادن نیروی کار است، اما اصلی‌ترین مسئله آب آشامیدنی است.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهرستان‌ها باید مشکلات موجود در هر شهرستان را جمع‌بندی و در شورای اسلامی استان پس از بررسی، اولویت‌بندی کنند تا در پیشبرد امور سریع‌تر گام برداشته شود، البته برای پیگیری بهتر مشکلات و تسریع در رفع آن نیاز به همکاری بیشتر بین شوراهای استان و مجمع نمایندگان استان داریم.

وی با بیان اینکه تبیین ظرفیت‌های قانونی و سهم شوراها در تقویت مردم‌سالاری دینی بسیار تأثیرگذار است، ادامه داد: در نص صریح قانون وظیفه دولت و مجلس رسیدگی به امور کلان و ملی است و نباید خود را درگیر مسائل محلی و روزمره خدمات‌دهی کنند، لذا ضروری است که مجلس و دولت اختیارات خود در این حوزه‌ها را به شوراها واگذار کنند.

کد خبر 640939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.