گزارش سالانه پنتاگون درباره «یوفوها» منتشر شد

‌ براساس گزارش جدید وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به نظر می‌رسد دولت ایالات متحده آمریکا اشیای پرنده ناشناس یا یوفوها را جدی گرفته است.

به گزارش ایمنا، دفتر اداره‌کننده اطلاعات ملی(ODNI) پس از یک ماه تأخیر در روز پنجشنبه (دوازدهم ژانویه) گزارش غیرمحرمانه سالانه ۲۰۲۲ درباره پدیده‌های هوایی ناشناس را منتشر کرد. این گزارش بر اساس لایحه اختیارات دفاع ملی برای سال مالی ۲۰۲۲ تنظیم و توسط دفتر اداره‌کننده اطلاعات ملی ایجاد شده است. اطلاعات از سازمان‌های مختلف اطلاعاتی و دفاتر اطلاعات نظامی، اداره هوانوردی فدرال، اداره ملی اقیانوس شناسی و جوی(NOAA)، وزارت انرژی(DoE) و ناسا جمع آوری شدند.

در مجموع این گزارش، حدود ۵۱۰ گزارش طبقه‌بندی شده از اشیا پرنده ناشناس را پوشش می‌دهد. این سند خاطرنشان می‌کند که اکثریت داده‌ها از افراد نیروی دریایی و پرسنل نیروی هوایی ایالات متحده جمع‌آوری شده است که اطلاعات را از طریق مراجع رسمی گزارش کرده‌اند. در نهایت، نتیجه‌ی حاصل از این گزارش غیرمحرمانه این است که اگرچه اشیا پرنده ناشناس همچنان به عنوان یک خطر برای ایمنی پرواز و یک تهدید احتمالی از سوی دشمن مطرح می‌شوند اما بسیاری از گزارش‌ها فاقد داده‌های دقیق کافی برای تأیید آنها با قطعیت بالا هستند.

از مجموع این ۵۱۰ گزارش، ۳۶۶ مورد آنها از زمان ایجاد دفتر حل ناهنجاری تمام دامنه AARO و به تازگی شناسایی شده‌اند. از این تعداد، ۲۶ مورد با عنوان سیستم‌های هواپیمای بدون سرنشین، ۱۶۳ مورد با عنوان بالن‌ها یا موجودات شبیه به بالن ارزیابی شدند و شش مورد آشفتگی در هوا مانند پرندگان یا کیسه‌های خرید پلاستیکی در نظر گرفته شدند.

۱۷۱ مورد باقی مانده در دسته‌ی نامشخص قرار گرفتند. این گزارش می‌افزاید: به نظر می‌رسد برخی از این اشیا پرنده ناشناس مشخصه‌های پرواز یا عملکردی غیرعادی نشان داده‌اند و نیاز به تحلیل بیشتری دارند.

در حالی که هیچ نتیجه قطعی در مورد منشأ اشیا پرنده ناشناس وجود ندارد، این سند تاکید فزاینده‌ای بر ایمنی فضای هوایی داشته است که تا حدی ناشی از افزایش هواپیماهای بدون سرنشین است.

دفتر اداره‌کننده اطلاعات ملی در این گزارش می‌گوید: پدیده‌های مربوط به اشیا پرنده ناشناس در حریم هوایی کنترل‌شده یا دارای حساسیت رخ می‌دهند که نگرانی‌های احتمالی برای ایمنی پرواز یا فعالیت‌های دشمن را پررنگ‌تر می‌کنند. این دفتر افزود که آژانس به بررسی اینکه شاید علت آمار بالای این گزارش‌ها ناشی از تعداد بالای هواپیماهای فعال و حسگرها باشد، می‌پردازد.

به عبارت دیگر، خلبان‌های نظامی در حریم هوایی کنترل‌شده ممکن است تعداد یوفوهای بیشتری را گزارش کنند، زیرا طبیعتاً حسگرهای بیشتری وجود دارد که آسمان اطراف تأسیسات نظامی و محدوده‌های آموزشی را اسکن کند.

علاوه بر این، این گزارش خاطرنشان می‌کند که عواملی مانند شرایط آب و هوایی، نور و اثرات جوی می‌توانند بر مشاهده اشیا پرنده ناشناس تأثیر بگذارند. بنابراین این دفتر با این فرض کار می‌کند که گزارش‌ها از یادآوری‌های دقیق ناظر از رویداد یا حسگرهایی که عموماً به درستی کار می‌کنند و داده‌های واقعی کافی را برای ارزیابی اولیه جمع‌آوری می‌کنند، مشتق شده‌اند.

با این حال، این گزارش خاطرنشان می‌کند که برخی از گزارش‌ها ممکن است ناشی از خطای اپراتور یا تجهیزات یا نقص در حسگرهایی باشد که اشیا پرنده ناشناش را در این رویدادها شناسایی کرده‌اند.

تا به امروز، پنتاگون ادعا می‌کند که این موارد بدون توضیح باقی مانده‌اند.

منبع: ایسنا

کد خبر 633519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.