ظرفیت پذیرش زائر جدید وجود ندارد/به مرزها مراجعه نکنید

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی، با اعلام اینکه شرایط امسال عراق با سال‌های قبل تفاوت دارد و هوا در این کشور به شدت گرم شده و ظرفیت‌ پذیرش زائر نیز در حال تکمیل شدن است، از زائران اربعین خواست به هیچ وجه به مرزها مراجعه نکنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، طی روزهای اخیر بسیاری از مسئولان کشور از نبود ظرفیت پذیرش زائران جدید در مرزها صحبت کردند که در چنین شرایطی نباید مردم از استان‌های خود به سمت مرزها حرکت کنند.

سیدمجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی نیز امروز در مرز خسروی با اعلام اینکه شرایط امسال عراق با سال‌های قبل مقداری متفاوت است و هوا در این کشور به شدت گرم و ظرفیت‌های آن‌ها در حال تکمیل شدن است، از زائران اربعین خواست به هیچ وجه به مرزها مراجعه نکنند.

وی با بیان اینکه تا به حال دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر از کشور عازم کشور عراق شده‌اند، افزود: همچنان تاکید و اصرار ما از زائران این است که به هیچ وجه به مرزها مراجعه نکنند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی درمورد مرز خسروی نیز با اشاره به اینکه در این مرز شاهد ازدحام زوار هستیم، تصریح می‌کند: متأسفانه با وجود اینکه تاکید شده که زوار مراجعه نکنند، اما این مراجعه وجود دارد و ما دوست نداریم که آنان اذیت شوند و مشکلی برایشان پیش بیاید.

وی تعداد زواری که از مرز خسروی عازم عراق شده‌اند را بیش از ۳۲ هزار نفر اعلام می‌کند و می‌گوید: اکنون در اطراف جاده منتهی به مرز خسروی شاهد حضور زوار هستیم که اجازه نمی‌دهیم این افراد وارد مرز شوند.

خسروی کوتاه‌ترین مسیر به کربلای معلی

به گزارش ایمنا، مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی-منذریه، مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق است و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به حلب و سپس ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود. مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای دو مرز رسمی خسروی و پرویزخان است. در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمان‌پذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند؛ این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره‌مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می‌گرفت.

کد خبر 603881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.