دبیرخانه دائمی «سیاست‌های کلی تامین اجتماعی» در بهزیستی تشکیل می‌شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دبیرخانه دائمی «سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی» در سازمان بهزیستی تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا «علی‌محمد قادری» با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی و مصوب تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: این سیاست‌ها برگرفته از شش اصل قانون اساسی است که اقتضائاتی را برای دستگاه‌ها و نهادها و مسئولان کشور ایجاد کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هفت بند از سیاست‌های کلی سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی مرتبط با سازمان بهزیستی و دو بند به صورت عام است، افزود: با توجه به ابلاغ این سیاست و قانون بالادستی به فضای تأثیرگذار تأمین اجتماعی کشور باید از فرصت بهره ببریم و البته باید با تمهیدات و ملاحظات خاص در سازمان بهزیستی به وظایف و تکلیف خود عمل کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس گفت‌وگوهای کارشناسی، عناوین مطرح شده در دوره جدید بر گرفته از ارتباط با مردم یعنی استفاده از گروه‌های متخصص جهادی و جوانان انقلابی است؛ جانشین‌پروری و تکثیر افراد جوان انقلابی باید در دستور کار باشد و کادرسازی و کارسازی برای گام دوم صورت گیرد.

قادری به ایجاد دبیرخانه، ستاد یا شورا برای پیگیری سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: کمیته‌ها و کارگروه‌های ذیل این مجموعه باید ایجاد شود و در سطح علمی و پژوهشی از مراکز دانش‌بنیان، مراکز پژوهشی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه ارتباط برقرار و از نظرات کارشناسی افراد خبره خارج از سازمان بهزیستی برای پیشبرد اهداف استفاده شود.

وی ادامه داد: در سطح اجرایی حول کارشناسان و مدیران سازمان و دستگاه‌های بیرونی دولتی و عمومی انجام می‌گیرد و در این بخش به تولید مداوم محتوا و استفاده از بدنه کارشناسی استان‌ها توجه ویژه شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور به اجرای چهار کلان پروژه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها در حمایت و حفاظت از سرمایه مردم، اشتغال، تجمیع صندوق‌های بازنشستگی در حال انجام است.

وی افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی، زیست‌بوم اشتغال، راه‌اندازی سامانه‌ها، تدوین اطلس اشتغال‌زایی و تدوین بسته‌های عملیاتی برای ایجاد اشتغال پایدار از جمله فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

قادری با توجه به نیازهای مددجویان و جامعه هدف سازمان بهزیستی خواستار ایجاد ساختار جدید شد و گفت: در اصلاح ساختار و تشکیلات سازمان به طور مثال باید از ظرفیت‌های شرکت‌های علمی دانش‌بنیان‌ها و شتاب‌دهنده‌ها برای کیفیت خدمات مورد بهره‌برداری قرار گیرد؛ همچنین تغییرات و اصلاح اساسنامه سازمان با توجه به نیازهای جدید جامعه هدف در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته افزایش‌های مناسبی در حوزه بودجه‌ای سازمان صورت گرفته است، گفت: بودجه سازمان بهزیستی در سال جاری برنامه‌محور خواهد بود و عملکرد حوزه‌های ستادی هر ماه بر اساس برنامه‌های پیشنهادی مورد سنجش قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص ارتباط با مردم، نظام ملی احسان و پیوند میان ظرفیت‌های مردمی و دستگاه‌های موظف گفت: در سازمان باید رو به مردم باز شود و ارتباط با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های مردمی براساس ظرفیتی که در کشور وجود دارد و بر اساس نیازهای سازمان بهزیستی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایمنا، آمار تجمیعی در حوزه خیریه‌ها و مؤسسات، منابع و مصارف حمایتی کشور، تنقیح قوانین و مقررات، قیمت تمام شده خدمات در حوزه‌های مختلف، کارهای اساس در سه حوزه مسکن معیشت و اشتغال از جمله موضوعات مطرح شده در این دبیرخانه بود.

کد خبر 568413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.