به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، با افزایش تعداد مبتلایان به گونه اومیکرون ویروس کرونا در سراسر دنیا، محققان بیش از پیش بر رویکردی مناسب جهت پیشگیری از بروز بیماری کووید -۱۹ و انتقال آن به دیگران تاکید دارند. به نظر میرسد که ناقلان بدون علامت در این زمینه نقش مهمی را بر عهده دارند و خطر انتقال بیماری و شیوع گسترده آن را افزایش میدهند. با پدیدار شدن گونههای جدید ویروس کرونا پیش بینیهای احتمالی در زمینه انتقال ویروس صحت پیدا نمیکنند.
ناقلان بدون علامت بیماری کووید -۱۹ چه افرادی هستند؟
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است که ناقلان بدون علامت افرادی هستند که به ویروس کرونا آلوده شدهاند اما علائم خاصی را تجربه نمیکنند. متخصصان معتقدند افرادی که به ویروس کرونا آلوده میشوند، چه افرادی که علائم بیماری را تجربه میکنند و چه بیمارانی که دچار علائم خاصی نمیشوند، به عنوان ناقل بیماری در نظر گرفته میشوند. به همین دلیل لازم است همه افرادی که از طریق تست کرونا مشخص میشود که دچار بیماری کووید -۱۹ شدهاند، خود را ایزوله کنند. حتی افرادی که به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شدهاند اما درگیر علائم بیماری نشدهاند نیز باید در منزل بمانند و با دیگران در ارتباط نباشند. به گفته محققان، اغلب بزرگسالان سالم ناقلان بدون علامت بیماری کووید -۱۹ هستند و بیماری آنها تا زمانی که تست کرونا انجام ندهند مشخص نمیشود.
نقش ناقلان بدون علامت در افزایش شیوع گونه اومیکرون چیست؟
از آنجایی که ناقلان بدون علامت ویروس کرونا را همانند دیگر بیماران به افراد سالم منتقل میکنند، عدم بررسی این موضوع باعث افزایش تعداد افراد بستری شده در بیمارستانها و مرگ و میر آنها میشود. همانطور که مشخص است گونه اومیکرون ویروس کرونا با سرعت برق در حال گسترش یافتن است، گزارشات ارائه شده نشان میدهد که ۷۰ درصد افراد مبتلا به گونه اومیکرون علائم بیماری کووید -۱۹ را تجربه نمیکنند، به همین دلیل سرعت انتقال آن به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
تعداد ناقلان بدون علامت گونه اومیکرون بیشتر از گونههای دیگر است؟
دادههای ارائه شده نشان میدهد که تعداد ناقلان بدون علامت گونه اومیکرون بیشتر از گونههای دیگر است. برای نمونه، گزارشهای ارائه شده از شهر بمبئی نشان میدهد که ۹۰ درصد مبتلایان جدید به بیماری کووید -۱۹ تا سوم ژانویه کرونای بدون علامت را تجربه کردند.
نظر شما