به گزارش ایمنا، توئیتر اعلام کرد به زودی میخواهد از انتشار عکسها و ویدئوهای خصوصی اعضای این شبکه اجتماعی بدون دریافت مجوز جلوگیری کند. یعنی در آیندهای نزدیک کاربران این شبکه اجتماعی نمیتوانند بدون کسب اجازه از صاحب هر عکس یا ویدئو آن را به اشتراک بگذارند.
توئیتر در همین راستا سیستم خاصی را راهاندازی کرده است که علاوه بر شناسایی هرگونه رفتار توهینآمیز در این شبکه اجتماعی مجوز انتشار تصاویر و ویدئوهای کاربران دیگر را بررسی میکند. به گفته یکی از مدیران این شبکه اجتماعی «اشتراکگذاری عکسها و ویدئوهای کاربران بدون اطلاع و کسب اجازه از آنها نقض آشکار حریم خصوصی است و میتواند موجب وارد شدن آسیب روحی و روانی به اعضای توئیتر شود.» کارشناسان فناوری معتقدند استفاده نادرست از رسانههای اجتماعی تأثیر منفی بر اقشار مختلف جامعه میگذرد و در این میان بعضی از مردم بیش از دیگران آسیب میبینند که از جمله آنها میتوان زنان و کودکان را نام برد.
بررسیهای انجام شده حاکی از آن است که افشای اطلاعات خصوصی کاربران در فضای مجازی امنیت میلیونها نفر در مناطق مختلف دنیا را به خطر انداخته و موجب میشود زمینه سو استفاده از اطلاعاتی نظیر آدرس، شماره تلفن و مشخصات هویتی فراهم شود. پس از اجرایی شدن قانون جدید هرگونه محتوای مربوط به کاربران دیگر توئیتر که بدون اجازه آنها منتشر شده است حذف و با اخطارهای لازم به فرد منتشر کننده داده میشود.
به نظر میرسد پس از استعفای جک دورسی از سمت مدیرعاملی توئیتر گروه مدیریتی این شبکه اجتماعی تصمیم گرفتهاند رویکرد خود برای جلب اعتماد کاربران در سراسر دنیا را تغییر دهند.
منبع: آنا
نظر شما