پاره شدن توری باغ پرندگان بندرعباس و خسارت ۲۰۰ میلیون تومانی به شهرداری

نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار بحث و بررسی در خصوص وضعیت بوستان‌های سطح شهر بندرعباس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فاطمه جراره، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در نهمین جلسه رسمی شورای شهر این شهر در خصوص تیم‌داری ورزشی شهرداری بندرعباس گفت: در فضای رسانه‌ای اعلام شده بود که نامه‌ای از سمت شورا برای لغو تیم‌داری به فرمانداری ابلاغ شده است که چنین چیزی صحت ندارد.

وی افزود: مصوبات شورای اسلامی شهر بر اساس قانون برای بررسی به فرمانداری ارجاع می‌شود و مصوبه تیم‌داری شهرداری بندرعباس نیز به فرمانداری ارجاع شد.

جراره با اشاره به درخواست تیم‌داری شهرداری بندرعباس اضافه کرد: به پیشنهاد هیأت بسکتبال، جلساتی در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شد تا تیم‌داری شهرداری بندرعباس را ساماندهی کند.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: شهرداری و هیأت‌های ورزشی احساس می‌کردند اگر صنایع پشتیبان آن‌ها را حمایت کنند می‌توانند نتیجه بهتری بگیرند. برای پیشرفت بهتر بنا شد تیم به صنایع پشتیبان واگذار شود. تمام تیم‌ها در شورا بررسی شدند و مصوبه‌ای را مبنی بر تیم‌داری حرفه‌ای شهرداری بندرعباس به فرمانداری ارجاع دادیم.

وی با ذکر این نکته که فرمانداری پس از بررسی‌ها مغایرت یا مغایر نبودن مصوبه با قانون آن را بررسی و اعلام نتیجه می‌کند، ادامه داد: نامه‌ای در سال ۱۳۹۳ به شهرداری‌ها مبنی بر نداشتن تیم در رشته‌های ورزشی داده شده بود که فرمانداری به همین دلیل مصوبه شورای اسلامی شهر بندرعباس را مغایر با قانون دانست.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با ذکر این نکته که برخی تصور می‌کنند که شورا مصوبه لغو تیم‌داری را اعلام کرده است، اضافه کرد: شورای اسلامی شهر بندرعباس برای حمایت از تیم‌ها ۱۱ رأی مثبت داد اما با توجه به نظر فرمانداری در نوع مصوبه باید تغییراتی شود.

اسماعیل رئیسی حسنلنگی، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه خطاب به استاندار تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم با شروع فعالیت در این استان، از محلات مختلف شهر بندرعباس از قبیل دوهزار، محله چاهستانی ها، سورو، نایبند، نخل ناخدا، محلات کمربندی، شهید غفاری، بازدید کرده و اوضاع سکونت مردم را در پایتخت اقتصادی کشور از نزدیک نظاره‌گر باشید.

احمد کناری نژاد، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه موضوع بافت فرسوده از دغدغه‌های جدی شورا بوده است، اضافه کرد: آمارها وجود ۴۳ درصد بافت فرسوده را تنها در مرکز استان گزارش می‌کنند. مشکلات زیست محیطی، فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی، مشکلات امنیتی، مشکلات کالبدی و نبود تحرک اقتصادی از جمله مشکلات بافت‌های فرسوده است که ساکنان این مناطق را در زمینه دریافت سند با مشکل مواجه کرده است.

کناری نژاد خاطرنشان کرد: همچنین به دلیل مشکلات اقتصادی بسیاری از ساکنان این محلات، توانایی پرداخت هزینه‌های مربوط به بازسازی و نوسازی را ندارند، بنابراین این موضوع نیازمند همکاری همه نهادهای دولتی، غیر دولتی و خدماتی و پیگیری در سطح کلان و ملی و در راستای توسعه متوازن محلات است.

وی اظهار کرد: در حوزه آموزشی، ناهمگن بودن کیفیت آموزش در نقاط مختلف شهر بندرعباس و استان و کمبود مدارس دولتی در سطح شهر، سبب تراکم فراتر از حد استاندارد دانش آموزان در کلاس درس شده است.

این عضو شورا افزود: کیفیت آموزشی استان در مقایسه با برخی استان‌های کشور پایین بوده و دانشکده‌های مرتبط با صنایع و پالایشگاه‌ها نیز در بندرعباس وجود ندارد.

عیسی عباسی، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: پارک شهید دباغیان از بین رفته است و امروز باید راجع به این پارک قدیمی بیشتر صحبت کنیم. مسئولان وقت در خصوص تصمیم‌های اشتباهی که در خصوص این پارک گرفته شده است باید پاسخگو باشند.

سید محمدرضا موسوی، عضو دیگر شورای شهر بندرعباس نیز با بیان اینکه بوستان‌هایی نظیر مجموعه کاکتوس و پارک شهید دباغیان تبدیل به عرصه‌ای برای ساخت بناهای ساختمانی شده است، افزود: بوستان‌های شهری از منظر اصلی آن فاصله دارد.

وی ادامه داد: پیگیری مسائل مربوط به باغ گل‌ها حتی با ورود حقوقی نیز نتیجه‌ای نداشته و به دلیل نبود نظارت بر عملکرد پیمانکار، درخواست کمیسیون ماده ۳۸ برای آن داده شده است.

عضو شورای شهر بندرعباس همچنین از هزینه‌های هنگفت باغ پرندگان و محل نگهداری پرندگان، سخن گفت و اظهار کرد: هدر رفت ۲۰۰ میلیون تومان هزینه پرنده‌هایی که سرمایه این شهر بودند به دلیل پاره شدن توری را چه کسی باید پاسخگو باشد؟ درختان درون این پارک نیز خشک شده‌اند و چوب آنها به فروش می‌رسد که نشان از نبود رسیدگی در این زمینه است. مورد حمله قرار گرفتن برخی از پرندگان این پارک توسط حیوان و زخمی شدن آنها از دیگر معضلات مدیریتی است.

موسوی با اشاره به وضعیت نامناسب بعضی بوستان‌ها نظیر بوستان انتهای خیابان بلوار امام حسین (ع) و تخریب آن گفت: این بوستان تبدیل به محلی برای هجوم افراد فرصت طلب شده است.

فریده عامری سیاهوئی عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این زمینه اظهار کرد: شهرستان بندرعباس با توجه به شرایط اقلیمی قابلیت کاشت هر نوع گل و گیاهی را ندارد اما می‌توان از گونه‌های سازگار و بومی این استان استفاده کرد.

وی گفت: ایجاد جایگاهی برای بسترسازی مراکز فساد جالب نیست. در برخی از محلات بوستان‌هایی را داریم که نبود روشنایی آن باعث کاهش امنیت مردمی در محله شده است. لازم می‌دانیم هرچه سریع‌تر نسبت به رفع مشکل روشنایی اینگونه از بوستان‌ها اقدام شود.‌

کد خبر 528509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.