نصب المان شهدای گمنام شهر شیرین‌سو

شهردار شیرین سو از پیشرفت ۹۰ درصدی اجرای پروژه المان شهدای گمنام شهر شیرین سو خبر داد و گفت: این پروژه به زودی رونمایی می‌شود و به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش ایمنا، سیدمصطفی موسوی اظهار کرد: بیش از پنج سال قبل پیکر دو تن از شهدای گلگون کفن گمنام این سرزمین در یکی از بوستان‌های شیرین سو آرام گرفتند و در سال جاری پس از طراحی المان، ساخت آن آغاز شد و به زودی رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر محل تدفین شهدای گمنام به بوستان بزرگی تبدیل شده است که با مصوبه کمیته نامگذاری اماکن عمومی شهر، نام آن را بوستان شهدای گمنام نهادیم تا به میدانی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شهر مبدل شود.

شهردار شیرین سو ساخت یادمان‌ها و بزرگداشت یاد شهدا را موجب انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده و قشر جوان و نوجوان دانست و یادآور شد: بزرگداشت شهدا موضوع تربیتی است و باید با برنامه در این حوزه ورود کرد.

به گفته موسوی، هر کشوری ثروتی دارد که مردم آن کشور با اتکا به آن ثروت به آینده امیدوار می‌شوند و بزرگترین ثروتی که ایران دارد، میراث عظیمی ایثار و فداکاری هست که از شهدای هشت سال دفاع مقدس باقی مانده است.

وی ضمن اشاره به روزهای سخت جنگ تحمیلی عنوان کرد: آن روزهای سخت و شرایط دشوار با همت و در کنار هم ماندن تمامی آحاد مردم سپری شد و آن جنگ ناجوانمردانه که کشورهای غربی و برخی از همسایگان عربی بر ایران تحمیل کردند با همت بلند جوانان این مرز و بوم و وحدت رویه مسئولان لشکری و کشوری و رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) به پایان رسید.

شهردار شیرین سو با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مطرح کرد: هدف از دفن شهدای گمنام در دانشگاه‌ها، پارک‌ها و سایر اماکن عمومی این است که یادآوری شود در برهه‌ای از تاریخ این سرزمین، جوانمردانی برای عزت و شرف اسلام و انقلاب و دفاع از تمامیت ارضی جان خود را نثار کردند.

موسوی گفت: بسیاری از مزارهای شهدای گرانقدر گمنام محیطی برای زیارت شهروندان و مکانی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی است و با تکمیل المان شهدای عزیز گمنام شهر شیرین سو امیدواریم شاهد اجرای برنامه‌های گوناگونی از سوی فعالان فرهنگی در این محل مقدس باشیم.

وی ادامه داد: وجود نمادهای شهدای گرانقدر شهرها نقش زیادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد و این عزیزان نماد فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

شهردار شیرین سو با تأکید بر رعایت معماری اسلامی و ایرانی المان مقبره مطهر شهدای گمنام شیرین سو خاطرنشان کرد: در طراحی المان شهدای گمنام سعی شده است از نظرات متخصصان متناسب با فرهنگ ایثار و شهادت بهره گرفته شود و فرهنگ غالب شهر شیرین سو نیز مدنظر قرار گیرد.

موسوی با اشاره به زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس اظهار کرد: بر پایه برنامه‌های مناسبتی حضور در جوار قبور مبارک شهدای گمنام و برگزاری یادواره‌های شهدا همه مصداق ذکر و یادآوری رشادت‌های شهدا است.

وی اظهار کرد: شهدا نیاز به مراسم‌های ما ندارند چراکه هدف آنها قرب الهی بوده و به آن هم رسیده اند و هیچ چیز دیگری جایگزین آنها نمی‌شود، این ما هستیم که به آنها نیاز داریم و اگر احترامی هم به شهدا و جانبازان گذاشته شود نتیجه آن به خود ما برمی‌گردد و در واقع احترام به خودمان و زندگی خودمان محسوب می‌شود.

شهردار شیرین سو ضمن تأکید بر درس گرفتن عملی از شهدا گفت: اگر بخواهیم در عمل یاد شهدا را نگه داریم باید به وصیت نامه‌های آنها رجوع کنیم و ببینیم آنها با چه هدفی پا در مسیری گذاشتند که از ارزشمندترین دارایی خود که همانا جان شیرین است، گذشتند اما برای ادامه راهشان باید همیشه آنها را یاد کنیم و مقام و جایگاهشان را ارج بنهیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 454554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.