جدیدترین مدل کیک هندوانه برای شب یلدا + آموزش

هندوانه؛ یکی از نمادهای اصل‍ی سفره شب یلدا است که همیشه به شیوه های جذابی تزیین می شود و به هر شکلی عضو سفره یلدا می‌شود. تهیه خانگی کیک شب یلدا با شکل هندوانه بسیار جالب است

به گزارش ایمنا هندوانه یادآور گرمای تابستان و حرارت است. باور بر این است، اگر مقداری هندوانه در شب یلدا بخورید، در سراسر زمستان طولانی، سرما و بیماری بر شما غلبه نخواهد کرد و این باورباعث شده طی سال‌ها هندوانه از مراسم شب یلدا حذف نشود. در ادامه طرز آماده سازی کیک مناسب برای سفره شب یلدا برای آموزش داده شده است:

400 گرم آرد را با همان مقدار شکر و همان مقدار کره، 4 عدد تخم مرغ، 4 قاشق غذاخوری شیر و طعم دهنده با طعم دلخواه از قبیل توت فرنگی، انار، چند میوه و ... حل شده در 4 قاشق غذاخوری آب را توسط مخلوط کن یا همزن مخلوط کنید تا کاملا صاف و یک‌دست شود.

مواد مخلوط شده را به نسبت یک چهارم و سه چهارم جدا کنید

کیک هندوانه

به یک چهارم آن رنگ خوراکی سبز اضافه کرده تا به رنگ سبز درآید و سه چهارم باقیمانده را با رنگ قرمز و صد گرم تکه‌های کوچک شکلات تلخ یا چیپس شکلات تلخ مخلوط کنید تا به رنگ صورتی تیره درآید.(می‌توانید اندکی رنگ نارنجی هم اضافه کنید)

کیک هندوانه

ظرف فلزی مانند قابلمه را با کره چرب کنید، کمی آرد بزنید و کف آن کاغذ شیرینی پزی بگذارید

مخلوط قرمز را در سه ظرف و سبز را در ظرف دیگری بریزید، برای اینکه کیک به شکل گنبدی و برجسته نشود وسط آن را اندکی گود کنید

سه لایه صورتی کیک و یک لایه سبز را برای 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید

کیک هندوانه

بعد از سرد شدن کیک‌ها آن‌ها را هم تراز کنید و با یک چاقوی دندانه‌ای روی آن را بتراشید

خامه و وانیل مخلوط کنید، یک چهارم آن را با رنگ خوراکی سبز روشن و یک چهارم را رنگ سبز تیره و دو چهارم باقیمانده را صورتی مایل به قرمزکنید

کیک هندوانه

روی کیک سبز پخته شده را با خامه سبز روشن کامل بپوشانید، سپس یک کیک پخته شده صورتی را روی آن بگذارید و با خامه صورتی بپوشانید و اندکی چیپس شکلات روی آن بریزید، دو کیک صورتی دیگر را هم به همین ترتیب به خامه صورتی آغشته کنید و با خامه های صورتی اطراف کیک را کاملا بپوشانید، سپس کیک را برای ده دقیقه در یخچال بگذارید

خامه های رنگی را در قیف یک‌بار مصرف بریزید و دورتا دور کیک دو لایه خامه سبز تیره از پایین کیک، یک لایه خامه سبز روشن و بعد چند لایه خامه صورتی تا بالای کیک و روی کیک  بمالید

کیک هندوانه

 با وسیله ای مانند چاقو خامه های اضافه را بگیرید و سطح کیک را با دقت مرتب و صیقلی کنید

کیک هندوانه

شکلات تیره آب شده را در قیف یک بار ریخته و یا با دست به شکل تخمه‌های هندوانه دربیاورید (این مرحله را با خامه و رنگ خوراکی سیاه با هر ترکیب دیگری که دوست دارید می‌توانید انجام دهید) سپس تخمه‌های هندوانه را طبق سلیقه خود به بدنه کیک بچسبانید

کیک هندوانه

کیک را ده تا بیست دقیقه در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح خود را بگیرد

کیک هندوانه

برای نمایش ویدئوی آموزش تهیه کیک هندوانه ای شب یلدا روی پخش کننده زیر کلیک کنید

کد خبر 400787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.