فشاربیش از حدکاری، زنان را بیمار می کند

این روزها همه با زنانی مواجه هستیم که هرچند در محیط کار بیشترین پیشرفت را داشته اند اما با انواع بیماری های جسمی و روحی سروکار دارند و لذتی که باید از زندگی ببرند را هم نبرده اند. اگرشما هم از این دسته زنان هستید مطالعه کتاب "کمال زن بودن" را به شما توصیه می کنم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، این کتاب با موضوعی زنانه و در حوزه روانشناسی نوشته شده و نویسنده آن "مورین مورداک" و مترجم آن سیمین موحد است.

مورین مرداک در این کتاب می گوید: "در واقع، انگیزۀ کسب موفقیت در زندگی، این زنان را وادار کرده با فشار کار بیش از حد، خستگی، فرسودگی و ابتلا به بیماری های ناشی از فشارهای روحی مواجه شوند و در نتیجه هم اکنون نمی دانند چگونه باید از این مخمصه خارج شوند."

برخی از زنان به دلیل نوع پیچیدگی های روانی که دارند وارد محیط کار نمی شوند، اما  زنانی که سرپرست خانوار هستند وقتی که وارد محیط کار می شوند به مرور متوجه می شوند زنانگی خود را از دست داده اند.

این زنان از شیوه معمول زندگی مردان که اصطلاحاً «سفر قهرمانی مردان» می نامیم استقبال کرده و موفقیت تحصیلی، هنری یا مالی کسب کرده اند، اما برای بسیاری از آنها این پرسش همچنان باقی است که این همه دستاورد چه فایده ای داشته است؟ آیا بیماری های جسمی و روحی ارزش این همه فعالیت را داشته باشد.

اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید مطالعه کتاب"کمال زن بودن: چرخه قهرمانی زنان در سفر زندگی" را به شماتوصیه می کنیم.

نویسنده این کتاب می گوید: "وقتی آنها برای اولین بار به دنبال کسب موفقیت و تأیید و تحسین دیگران رفتند، انتظار چنین عاقبتی را نداشتند. تصور نمی کردند برای این که در اوج قله باشند، مجبور شوند تا این اندازه از جسم و روح خود مایه بگذارند. جالب آن که وقتی چنین زنانی پس از دوره بازنشستگی به خانه برمی گردند کسی خوشحال و منتظر آنان نیست و اگر نیم نگاهی هم به زندگی بیرونیشان بیاندازند دیگر احساسی از  تشویق مردان برای انجام کارهایشان به آنها دست نمی دهد. در یک کلام این احساس را می کنند که  زندگی را باخته اند."

"مِرداک" می گوید:"با مشاهدة آسیب جسمی و عاطفی زنان در طول این سفر‍‍ِ زندگی قهرمانانه، به این نتیجه رسیدم که علت این همه رنج و درد، این است که آنها در زندگی خود الگویی را انتخاب کرده اند که «وجود» اصلی آنها را انکار می کند."

نویسنده که خود آسیب خورده سفر مردانه است، در این کتاب نقشه "سفر قهرمانی زن" را ترسیم می کند. او با بهره گیری از تئوری روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ، نقش هاdی که به زن احساس حرکت در مسیر تکامل و در عین حال احساس خرسندی و رضایت از روند مسیر را می دهد، ارائه می کند. قصد اصلی این کتاب این است که به مخاطب خود که زنان عصر حاضر هستند کمک کند تا بتوانند رفتار و اهداف خود را از دست عقده‌ها و سایه‌شان نجات دهند و دل و عقل به خویشتن حقیقی دهند تا عمری را در سایه آرامش و امنیت و شادی درونی به سر برند.

کد خبر 345483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.