نیاز بازار صنعت تربیت مهندس نیست

گلپایگان- رییس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهدای گلپایگان گفت: باید به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت کرد تا نیاز جامعه و بازار صنعت و اشتغال برطرف شود زیرا نیاز بازار صنعت تربیت مهندس نیست، بلکه تربیت تکنیسین است تا آچار به دست در میدان کار قرار گیرد و چرخ صنعت را بچرخاند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، محمد منعمی  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهدای گلپایگان در سال ۱۳۸۰ با سه رشته کاردانی ساخت و تولید، برق صنعتی  و ساختمان آغاز به فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۸۷-۸۸  با اضافه شدن رشته کارشناسی مکانیک خودرو، اکنون چهار رشته تحصیلی در این دانشگاه فعال است، گفت: در سال جاری مجوز رشته مهندسی تکنولوژی ساختمان و مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو اخذ شد و از سال تحصیلی جدید دانشجو پذیرفته می شود.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهدای گلپایگان تصریح کرد: اکنون یک هزار دانشجو به تحصیل اشتغال دارند و با اضافه شدن دو رشته جدید ۲۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل می‌شوند البته تاکنون دو هزار و 200  دانشجو فارغ التحصیل شدند.

منعمی با بیان اینکه بیش از چهار میلیارد تومان از سوی خیران برای ساخت پروژه‌های عمرانی و خرید تجهیزات آموزشی مورد نیاز اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: از سال ۸۰ تا سال ۹۰ تعداد ۲۰ نفر خیر از مبلغ یکصد میلیون تومان تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در این دانشگاه سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تأکید کرد: رویکرد آموزشی دانشگاه مهارات محوری است بر همین اساس وظیفه این دانشگاه تربیت مهندس  و تولید علم نیست، بلکه تربیت تکنیسین یا نیروی میانی کار است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گلپایگان گفت: نیروی مورد نیاز برای صنایع در این دانشگاه تربیت می‌شود به همین دلیل دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ التحصیل شدن دغدغه اشتغال ندارند.

وی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم اشتغال که بزرگ ترین چالش و معضل  کشور است، رفع شود باید رویکرد تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به سمت مهارت آموزی باشد.

منعمی گفت: آمار فارغ التحصیلان مهندس و دکترای بیکار در کل کشور فراوان است، در حالی بازار کار برای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهیا است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهدای گلپایگان تصریح کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی به سمت کارهای دانش بنیان روی آوردیم و در همین زمینه نخستین فلز سی ان سی یا ماشین کنترل عددی که با سیستم اتوماتیک و کنترل کامپیوتری کار می‌کند برای نخستین بار در کل کشور در این دانشگاه ساخته شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰ میلیون تومان دستمزد به دانشجویان این دانشگاه دستمزد برای انجام کارهای تولیدی پرداخت شد، گفت: رویکرد مراکز آموزشی کشور در زمینه مهارت آموزی و رفتن به سمت دانشگاه تقاضا محور در زمینه تولید علم و کارهای دانش بنیان است.

منعمی افزود: باید به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت کرد تا نیاز جامعه و بازار صنعت و اشتغال برطرف شود زیرا نیاز بازار صنعت تربیت مهندس نیست، بلکه تربیت  تکنیسین است تا آچار به دست در میدان کار قرار گیرد و چرخ صنعت را بچرخاند.

وی گفت: حدود یک هزار نفر دانشجوی در زمینه کاردانی در رشته ساخت و تولید، برق صنعتی، مکانیک خودرو  و ساختمان،  و یک رشته کارشناسی در زمینه مهندسی تکنولوژی و برق صنعتی  به تحصیل اشتغال دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهدای گلپایگان با بیان اینکه از بدو تأسیس تاکنون دو هزار و 200 دانشجو در رشته کاردانی فارغ التحصیل شدند، تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی این مرکز دانشگاهی در سطح استان پس از شهید مهاجر اصفهان و شهید رجایی کاشان رتبه سوم را دارد.

کد خبر 344860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.