معلم نباید از نسخه های کلیشه ای برای آموزش استفاده کند

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: معلم هنرمند در درجه اول معلمی متفکر و فکور است زیرا هنرمند در فرآیند خلق اثر هنری نمی تواند به صورت کلیشه ای و تجویزی عمل کند بلکه به صورت موقعیتی و فکورانه عمل می کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمود مهر محمدی طی صحبت هایی با عنوان «تعلیم و تربیت با الهام از هنر» در اولین سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی اظهار کرد: تربیت معلم باید تحقیق محور باشد و این پژواک نیاز ایرانی هاست، این درحالی است که  دانشگاههای تربیت معلم ما از ۱۹ به ۶ موسسه تقلیل یافته است.
وی در ادامه صحبت های خود با اشاره به تعلیم و تربیت با الهام از هنر گفت: این موضوع برای من صحنه و منبع انگیزه است که می تواند منبع تحول باشد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه معلمان ما باید از عالم هنر برای آموزش الهام گیرند افزود: در این صورت این معلم از ابر شایستگی های محوری و اساسی با نام قدرت تامل در موقعیت های آموزشی برخوردار است.
مهر محمدی اضافه کرد: معلم هنرمند در درجه اول معلمی متفکر و فکور است زیرا هنرمند در فرآیند خلق اثر هنری نمی تواند به صورت کلیشه ای و تجویزی عمل کند بلکه به صورت موقعیتی و فکورانه عمل می کند.
وی اضافه کرد: معلمی که در قامت یک هنرمند خود را در کلاس درس حاضر می کند با سبک های هنری خود را وفق می دهد زیرا ریسک کرده تا خود را از کلیشه های آموزشی رها کند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان اضافه کرد: چنین معلمی باید راه حل های هوشمندانه ای را برای آموزش های خود در نظر بگیرد اما این به این معنی نیست که منابع علمی در چنین روشی از بین برود.
مهر محمدی بیان کرد: موقعیت های کلاسی و دانش آموزی مختلفی در جامعه وجود دارد از این رو باید معلم خود را با روش های مختلفی وفق دهد تا بهترین آموزش به دانش آموزان داده شود.
وی تصریح کرد: معلم هنرمند شکل جمعی را در نظر می گیرد و یک هم افزایی در این میان بین تمامی معلمان حاصل می شود و اگر چنین عمل نشود معلمان مانند سایر افرادی که در سایر حرف هستند و اعتبار اجتماعی شان را از دست داده اند، وجهه اجتماعی و اعتباری خود را در جوامع از دست خواهند داد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: معلم نباید صرفا در کلاس های آمورشی حاضر شود تا اطلاعات صرف را دریافت کند بلکه باید به مرحه اجرا وارد شود و توان اجرایی خود را افزایش دهد.

کد خبر 329321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.