نوید ناصری در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: این دستگاه می تواند بیانگر یک سامانه IOT باشد، جهت نصب و استفاده در فضای شهری به ویژه پارک ها و فضای سبز که شهروندان بتوانند از طریق تلفن همراه، نور دلپذیر و رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنند.
وی در ادامه گفت: همچنین با استفاده از امکان سیستم زمان بندی نور، از طریق این دستگاه می توان در هزینه و مصرف انرژی فضاهای عمومی شهر صرفه جویی قابل توجهی نمود.
وی با اشاره به اینکه که IOT در حقیقت ابزار اولیه تحقق شهر هوشمند است، افزود: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بهره گیری از اساتید مجرب و مهندسان با تجربه، آماده ارائه مشاوره به کلیه دستگاه های اجرایی و همکاری با تمامی شهرداری های کشور جهت اجرای این پروژه است.
ناصری مشخصات این دستگاه را قابلیت اتصال شبکه از طریق استاندارد یا Wi-Fi ، امکان اتصال مستقیم به تلفن همراه از طریق Wi-Fi، قابلیت تولید و استفاده به دو صورت صنعتی و معمولی عنوان کرد.
مدیر گروه پروژه یابی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه با نسل سوم کامپیوترها مواجه هستیم و این تکنولوژی نوپایی در ایران است؛می توان کنترل اشیاء را با سامانه اینترنت در دست گرفت.
به گزارش گروه علم و فناوری ایمنا، با توجه به رویکرد روز افزون فناوری های رایانه ای و فرارسیدن موج جدیدی از تغییرات و تحولات تحت عنوان IOT( اینترنت اشیاء)، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با ارائه دستگاه کنترل روشنایی برای لامپ های lED، در راستای روشنایی شهری گام برداشته است.
نظر شما