تولید گرمک و طالبی با کمترین میزان مصرف آب در استان اصفهان

کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در سال زراعی گذشته، در حدود سه هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت این محصولات اختصاص یافت و در حدود ۱۲۲ هزار تن گرمک و طالبی تولید شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا فردین ابراهیمی در ارتباط با آخرین وضعیت کشت گرمک و طالبی در سطح استان اصفهان اظهار داشت: در سال زراعی گذشته، در حدود سه هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت این محصولات اختصاص یافت و در حدود ۱۲۲ هزار تن گرمک و طالبی تولید شد.

وی با بیان اینکه متوسط عملکرد تولید گرمک و طالبی در استان اصفهان ۳۳ تن در هکتار است، افزود: شهرستان اردستان با یک هزار و ۱۰۰ هکتار سطح زیر کشت در جایگاه نخست استان از لحاظ تولید قرار دارد و بعد از آن، شهرستان‌های آران و بیدگل، اصفهان و برخوار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده‌اند.

کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: این محصولات، نیاز به میزان زیادی آب دارند، اما کشاورزان اصفهان با استفاده از مالچ پلاستیک و آبیاری تیپ موفق به کاهش چشمگیر مصرف آب شده‌اند و به گونه‌ای که در حالت عادی برای هر هکتار به ۱۲ هزار متر مکعب آب نیاز است اما با اقدامات شکل گرفته، این میزان آب به چهار تا پنج هزار متر مکعب رسیده است.

وی اضافه کرد: کشت گرمک وطالبی در مناطق مختلف از اوایل بهمن ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه دارد، برداشت این محصولات نیز از اوایل فروردین تا اواخر تیرماه انجام می‌شود.

کد خبر 309991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.