چراغ سبز به خمیر مرغ سرآغاز شیوع بیماری‌های گوارشی

سمیرم-نماینده مردم سمیرم در مجلس دهم گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مضر بوده و تبعات بسیاری را برای مردم به دنبال دارد.

اصغر سلیمی در گفتگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان سمیرم، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، گفت: استفاده از خمیر مرغ در تهیه سوسیس و کالباس به علت استفاده از گوشت مرغ پس از کش و قوس های فراوان ممنوع شد و این آزاد شدن استفاده نیاز مند کار کارشناسی شده بیشتری است.

وی گفت: وجود کارگاه های زیرزمینی در بحث تولید سوسیس و کالباس یک واقعیت است که به علت عدم نظارت متاسفانه هنوز فعالیت می کنند که حال با آزاد شدن استفاده خمیرمرغ، باز هم وضعیت به روال قبل باز خواهد گشت.

اصغر سلیمی تصریح کرد: به نظر می رسد در وضعیت فعلی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس به صلاح نیست زیرا ممکن است حوزه سلامت را با مشکل مواجه کند که بروز بیماری های گوارشی بخشی از مشکلات است.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور متذکر شد: زمانی می توانیم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را آزاد کنیم که هم نظارت ها کامل باشد وهم نیروی کافی برای انجام این نظارت ها را در اختیار داشته باشیم در غیر این صورت بازهم به عقب بازخواهیم گشت.

سلیمی تاکید کرد: از سویی دیگر در زمانی که استفاده از خمیرمرغ ممنوع بود برخی از کارخانه های سوسیس و کالباس اقدام به استفاده و انتقال خمیر مرغ از مراکز تولیدی غیر استاندارد به صورت پنهانی می کردند لذا این موارد نشان می دهد باید سازوکار بهتری برای آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ به کار گرفت.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر می رسد سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی باید تجدید نظری نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ داشته باشند در غیر این صورت ممکن است سلامت افراد به خطر افتد.

کد خبر 307524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.