پارکینسون
-
جامعهعلائم اولیه بیماری پارکینسون چیست؟
علائم حرکتی اولیه بیماری پارکینسون شامل لرزش دستها، بازوها، پاها، فک یا سر، سفتی عضلات، کندی حرکت و اختلال در تعادل میشود.
-
جامعهتاثیر مثبت داروی سرفه بر بیماری پارکینسون
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که داروی سرفه "آمبروکسل" میتواند به بهبود بیماری پارکینسون کمک کند.
-
جامعهآیا درمان پارکینسون امکانپذیر است؟
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: بیماری پارکینسون درمان قطعی ندارد، اما با تجویز داروهای دارای ساختمان دوپامین برای بیماران، سعی میشود علائم بیمار تا حد امکان کنترل و کم شود.
-
جامعهتفاوت بیماری پارکینسون و اماس در چیست؟
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: لرزش که یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است، در بیماری اماس نیز دیده میشود، اما متفاوت هستند و نحوه تشخیص این دو بیماری نیز با یکدیگر تفاوت دارد.
-
جامعهنبود دوپامین زمینهساز چه بیماری میشود؟
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: پارکینسون یک بیماری عصبی است که بهعلت ازبینرفتن انتقالدهنده عصبی به نام «دوپامین» به وجود میآید و حرکات بیمار مبتلا به آن، بهتدریج کندتر و کمتر میشود.
-
جامعهتاثیر زینک بر بیماری پارکینسون
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف مواد غذایی حاوی زینک ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماری پارکینسون داشته باشد.
-
جامعهتاثیر بازیهای ریتمیک بر بهبود بیماری پارکینسون
دانشمندان دریافتند بازیهای ویدیویی ریتمیک میتواند تاثیرات مفیدی بر مهارتهای حرکتی بیماران پارکینسون داشته باشد.
-
یک متخصص مغز و اعصاب خبر داد:
جامعهبروز بیشتر بیماری پارکینسون در مردان/اهمیت ورزش و رژیم غذایی سالم در بیماران
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: بروز بیماری پارکینسون در مردان بیشتر از زنان است. انجام ورزشهای ساده نظیر نرمش یا پیادهروی به بیماران توصیه میشود، زیرا به بهبود وضعیت عضلات و استخوانهای بیماران میانجامد.
-
جامعهعلائم اولیه پارکینسون چیست؟
لرزش انگشتان، کاهش حس بویایی، یبوست، سرگیجه و سفتی پاها و بازوها جزو علائم اولیه بیماری پارکینسون است.
-
جامعهکابوسهای شبانه، جزو علائم شروع پارکینسون است
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که کابوسهای شبانه ممکن است جز نشانههای شروع بیماری پارکینسون در میان برخی افراد مسن باشد.
-
فناوریاستفاده از "نانوحسگر رنگ فلورسنت" برای تشخیص پارکینسون
یک مطالعه جدید نشان داده است که چگونه میتوان ترشح دوپامین را با حسگرهای جدید به عنوان راهی برای ردیابی بیماری پارکینسون نظارت کرد.
-
جامعهدرمان آلزایمر و پارکینسون با هولوگرامهای چاپ سهبعدی
پژوهشگران اسپانیایی، گروهی از هولوگرامهای چاپ سهبعدی را طراحی کردهاند که میتوانند به درمان آلزایمر و پارکینسون کمک کنند.
-
رپورتاژ آگهی
ایمنا مگعلت بیماری پارکینسون و راه درمان آن
بیماری پارکینسون یک اختلال حرکتی است که بر سیستم عصبی تأثیر میگذارد. علائم آن به دلیل سطوح پایین دوپامین در مغز رخ میدهد.
-
جامعهروز جهانی پارکینسون؛ روزی برای لالههای قرمز
پارکینسون همان لرزش در وضعیت استراحت است که همهگیری آن بیشتر در سنین پیری مشاهده شده، اما در جوانان هم شایع است. بهطورکلی این بیماری براثر از بین رفتن سلولهای ترشحکننده مادهای به نام دوپامین که یک انتقال دهنده عصبی است و به دلیل تجمع آلفا_سینوکلئین رخ میدهد.
-
۱۱ آوریل؛ روز جهانی پارکینسون
چند رسانه ایبیماری پارکینسون چیست؟
پارکینسون قابل درمان نیست، اما داروها ممکن است علائم آن را به میزان قابل توجهی بهبود بخشند. گاهی اوقات نیز پزشک ممکن است جراحی را پیشنهاد دهد.
-
جامعهپارکینسون؛ شایعترین بیماری مغز را بشناسیم
دکتر جیمز پارکینسون، دانشمند بریتانیایی قرن هجدهم و نوزدهم، اولین کسی بود که بیماری پارکینسون را در میان افراد پیر تشخیص داد و به همین دلیل، سالروز تولد او، یعنی یازدهم آوریل هر سال، به عنوان روز جهانی پارکینسون معرفی شده است.
-
بهبهانه روز جهانی پارکینسون؛
جامعهچالشهای یک اختلال عصبی
پارکینسون، یکی از رایجترین اختلالات عصبی در سالمندان بهویژه در جوامع توسعهیافته است. این اختلال عصبی، منجربه اختلال در حرکات بدن بیمار میشود و زندگی وی را با چالش روبهرو میکند. آگاهی از علائم این بیماری در درک بیمار و کاهش سرعت پیشرفت آن موثر است.
-
رادیو سلامت روان ایمنا/
چند رسانه ایهمه چیز در رابطه با بیماری پارکینسون
بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده سیستم عصبی است که تعادل و حرکت صحیح را مختل می کند؛ شایع ترین علائم این بیماری لرزش است اما سفتی یا کند شدن حرکت نیز از دیگر عوارض آن است.
-
فناوریساخت دستگاهی برای کاهش عوارض بیماری پارکینسون
گروهی از محققان دانشگاهی با همکاری شرکتهای دانش بنیان به دنبال ساخت دستگاهی برای افزایش دقت تحریک عمقی مغز (DBS) هستند که استفاده از آن به افزایش اثرات درمانی و کاهش عوارض بیماریهایی چون پارکینسون کمک میکند.
-
فناوریساخت "بینی الکترونیکی" برای تشخیص پارکینسون از بوی بدن
با تلاش محققان چینی، یک "بینی الکترونیکی" برای تشخیص بیماری پارکینسون از روی بوی پوست بدن طراحی شده است.
-
فناوریبازماندگان حمله قلبی با احتمال کمتر ابتلا به پارکینسون مواجهاند
نتایج یک مطالعه بزرگ و سراسری در دانمارک نشان داد که خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در میان افرادی که دچار حمله قلبی شدهاند نسبت به جمعیت عمومی نسبتاً کمتر است.
-
فناوریکشفی شگفتانگیز که بیماران پارکینسونی را نجات میدهد
یک متخصص حوزه توانبخشی در آمریکا، دستگاه جدیدی را برای درمان تقریباً کامل بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون کشف کرده است.
-
فناوریشوره سر نشانه یک بیماری خطرناک است
مطالعهای جدید نشان میدهد که قارچ مربوط به شوره سر میتواند عامل بیماری پارکینسون باشد.
-
فناوریردیابی علائم پارکینسون با کمک الگوریتمی نوین
بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی است که بر سلولهای عصبی در ناحیهای از مغز که حرکت را کنترل میکنند، تاثیر میگذارد و سبب لرزش، دشواری در راه رفتن و سایر مشکلات حرکتی میشود. با پیشرفت این بیماری افراد ممکن است در راه رفتن و صحبت به مشکل بربخورند.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهبایدها و نبایدهای تغذیهای در نوروز کرونایی
تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون، معجزه سرکه سیب برای سلامتی، لزوم مصرف برنج قهوه ای، بایدها و نبایدهای تغذیهای در نوروز کرونایی، مواد غذایی مفید برای کمر درد و خواص درمانی خرما را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
به مناسبت هفته جهانی آگاهی از مغز؛
فناوریآشنایی با آسیبهای مغزی و روشهای درمان آن
هفته آگاهی از مغز یک کمپین جهانی برای ایجاد علاقهمندی عمومی و حمایت از مطالعات مغز است.
-
فناوریراه یافتن ویروس کرونا به مغز باعث ابتلا به نوع شدید بیماری میشود
نتایج یک مطالعه نشان داد راه یافتن ویروس کرونا به مغز، باعث ابتلا به نوع شدید این بیماری میشود.
-
جامعهتنفس هوای آلوده سبب بروز پارکینسون میشود
آلودگیهای محیطی در هوا، مهمترین عامل خطر بروز بیماریهای تنفسی، ریوی، پوستی، چشمی و سرطان و آسم است و به مرور باعث آلزایمر و پارکینسون میشود.
-
فناوریآلودگی هوا چه نقشی در ایجاد بیماریهای عصبی دارد؟
نتایج بررسیهای محققان نشان میدهد مغز جوانانی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، دارای نشانگرهای بیماری مخرب سیستم عصبی است.
-
جامعهپیشگیری از آلزایمر با ابزار پوشیدنی
گروهی از محققان میگویند یک ابزار پوشیدنی شبیه عینک گوگل (گوگل گلس) با تحریک سیستم عصبی و حس بویایی میتواند از ابتلا به آلزایمر پیشگیری کند.