عفونت های ویروسی
-
بسته سلامت ایمنا:
فناوریکدام افراد بیشتر به سنگ صفرا مبتلا میشوند؟
آشنایی با بیماری کیسه صفرا، فاکتورهای خطر بروز این عارضه، علائم و اختلالات موجود در کیسه صفرا، دلایل پدید آمدن سنگ کیسه صفرا، پیشگیری از به وجود آمدن سنگ کیسه صفرا، نحوه درمان این عارضه و شناخت رژیم غذایی کیسه صفرا را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
جامعهآنفلوانزا میتواند زمینهساز ابتلا به کرونا شود؟
آنفلوانزا یک بیماری معمول است، عفونت این بیماری از طریق قطرات وارد بدن فرد دیگر میشود. این ویروس داخل بدن تکثیر شده و رشد میکند، در زمستان علائم آنفلوانزا مشاهده میشود و اوج آن درماه بهمن است.
-
بسته خبری رادیو ایمنا/
چند رسانه ایتفاوت بیماریهای آنفلوانزا، کرونا و سرماخوردگی
فوق تخصص ریه در خصوص تفاوت بیماریهای آنفلوانزا، کرونا ویروس و سرماخوردگی توضیحاتی ارائه داد.
-
جامعهناگفتههای کرونا دلتا در کودکان
کودکان نیز مانند بزرگسالان ممکن است دچار عفونت ویروس کرونا شوند، هر چند به طور کلی شدت بیماری در آنها تا به حال کمتر بوده است اما کودکان در هر سنی ممکن است به این بیماری مبتلا شوند تفاوتی بین علائم افراد بالغ و کودکان وجود ندارد و هر دو گروه علائم مشابهی را تجربه میکنند.
-
فناوریتاثیر زینک بر علائم بیماریهای تنفسی چیست؟
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که زینک میتواند علائم مربوط به بیماریهای تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش دهد.
-
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان:
جامعهشیوع پیک ششم کرونا به رفتار شهروندان بستگی دارد/انجام ۱۵۰ تست آنفلوانزا
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت اصفهان گفت: هر چه بیشتر واکسن بزنیم مانند این است که دیوار بلندتری در مقابل جریان سیل میسازیم، پیک کرونا پدیدهای اتوماتیک نیست، اینکه پیک دیگری بیاید یا نیاید به رفتار شهروندان وابسته است، تاکنون ۱۵۰ تست برای آنفلوانزا انجام دادیم که هیچ مورد مثبتی پیدا…
-
جامعههپاتیت؛ از پیشگیری تا درمان
بیماری هپاتیت معمولا در اثر عفونت ویروسی ایجاد میشود، مهمترین هپاتیتهای شایع در ایران، نوع B و C هپاتیت است که نوعی بیماری مزمن کبدی به شمار میرود و عوارضی همچون ابتلاء به سیروز کبدی و سرطان کبد را به همراه دارد.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهویتامینها و میان وعدههای سالم مقابله با آنفلوانزا چیست؟
آنفلوانزا یک بیماری عفونی تبدار، تفاوت شدت این بیماری در افراد، علل ابتلاء و علائم آنفلوانزا، شناخت افراد در معرض خطر و دو راه انتقال بیماری، عوارض ابتلاء به آنفلوانزا، بهترین راه پیشگیری و نقش تغذیه و چهار میان وعده برای مقابله با بیماری آنفلوانزا را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
جامعهاما و اگرهای بازگشایی حضوری مدارس
شیوع کرونا برای آموزش و پرورش شرایط سخت و متفاوتی ایجاد کرد، تعطیلی مدارس و آموزش مجازی از آسیبهای این پاندمی بود تا آنجا که هنوز نگرانیها بابت دور بودن دانشآموزان از کلاسهای حضوری وجود دارد. در این شرایط بازگشایی مدارس از آبانماه، وابسته به ایمنسازی و واکسینه کردن دانش آموزان است.
-
متخصص بیماریهای عفونی:
جامعهقارچ سیاه در بیماران دیابتی شیوع بیشتری دارد
یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: همه افراد بستری در بیمارستان مبتلا به کرونا احتمال ابتلاء به عفونت قارچ سیاه را دارند و شیوع بیشتر آن در بین دیابتیها اثبات شده است. در حال حاضر اکثر بیماران مبتلا به قارچ سیاه، بیماران دیابتی کنترل نشده هستند.
-
فدایی:
جامعهروزانه ۵۰ هزار نفر در اصفهان واکسینه میشوند/تزریق سینوفارم چینی به نوجوانان
مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: روزانه قریب به ۵۰ هزار نفر برای دریافت واکسن کرونا به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان مراجعه میکنند، تقریباً همه واکسنها از جمله سینوفارم برای دو نوبت و واکسنهای برکت و آسترازنکا برای نوبت دوم تزریق میشود.
-
جامعهعوارض طولانی مدت کرونا تا چه زمانی ماندگار است؟
اکثر افراد مبتلا به کرونا بهبود مییابند و به سلامتی طبیعی خود می رسند. برخی از بیماران میتوانند علائمی داشته باشند که ممکن است هفتهها یا حتی ماهها پس از بهبودی ادامه داشته باشد، حتی افرادی که در بیمارستان بستری نیستند میتوانند علائم مداوم یا دیررس کرونا را تجربه کنند.
-
فناوریچه کسانی باید واکسن آنفلوانزا را در پاندمی کرونا تزریق کنند؟
تلاقی ویروس کرونا و آنفلونزا در پاییز و زمستان سال جاری منجر به عوارض میشود و احتمال مرگ و میر هم وجود دارد، اگرچه تأثیر واکسن آنفلوانزا از یک سال به سال دیگر متغیر است، اما میتواند میزان مرگ و میر بر اثر آنفلوانزا را به طور چشمگیری کاهش دهد.
-
جامعهچطور حساسیتهای پاییزی را کنترل کنیم؟
درمان آلرژی پاییزی از مشکلات اکثر افراد در فصل پاییز است، روزها کوتاهتر شده و آب و هوا سرد میشود، علائم آلرژی میتواند بیشتر شود، فصل پاییز با عطسه و خارش چشم همراه است و در این فصل استفاده از برخی روشهای خانگی و گیاهی به درمان آلرژی پاییزی کمک بسیاری میکند.
-
جامعهکرونا نرفته، آنفلوانزا آمد
هر سال در فصل پاییز و زمستان اپیدمی آنفلوانزا در تمام دنیا رخ میدهد و رعایت توصیههای بهداشتی میتواند از شیوع آن جلوگیری کند اما تزریق واکسن کرونا هیچ ارتباطی با بیماری آنفلوانزا ندارد و کسانی که واکسن کرونا تزریق کردند احتمال دارد آنفلوانزا هم بگیرند واین دو عفونت ویروسی هیچ ارتباطی به هم…
-
چند رسانه ایعفونت سپسیس؛ عامل مرگومیر کرونایی + علائم
سپسیس یا گندخونی عامل بیشترین مرگ مبتلایان به ویروس کرونا بوده است. این نوع عفونت خون از واکنش شدید سیستم ایمنی بدن ناشی میشود. این نوع نارسایی میتواند اندامهایی را از کار بیندازد و دستگاه گردش خون را مختل کند.
-
جامعهبیخطر بودن واکسن سینوفارم برای کودکان
مطابق اعلام داروسازی سینوفارم این واکسن بیخطر است و به جز تب و احساس درد خفیف در محل تزریق با عوارض جانبی دیگری همراه نیست، ۲۷ تیرماه امسال بود که چین صدور مجوز واکسن سینوفارم برای کودکان بالای سه سال را گرفت.
-
فناوریعفونت سپسیس؛ عامل مرگومیر کرونایی
کووید ۱۹ در موارد حاد و در شرایط عفونت بالا میتواند منجر به بروز بیماری مخوف سپسیس شود، محققان معتقدند سپسیس یک بیماری مخوف و تهدیدکننده زندگی است که میتواند در صورت خارج شدن عفونت، از کنترل رخ دهد.
-
جامعهسپر دفاعی بدن در مقابل کرونا را بشناسید
باید سیستم ایمنی خود را برای مقابله با بیماریها به خصوص کرونا آماده نگهداریم، بررسیها نشان میدهد تقویت ایمنی بدن با استفاده از چند ترفند اساسی در افکار، اعمال و عادات روزانه میتواند بهترین روش برای مقابله با ویروس کرونا باشد.
-
فیلم/
چند رسانه ایکرونا لامبدا خطرناکتر از دلتا
بر اساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت کرونا لامبدا جهشهای زیادی را در مفاهیم ژنی شامل میشود. افزایش سرایت پذیری و مقاومت در برابر آنتی بادیها در کرونا لامبدا پیش بینی شده است. هم اکنون تمام تمرکز متخصصان سلامت، روی گونه لامبدا کرونا قرار دارد.
-
جامعهچگونه از بیماران کرونایی در منزل مراقبت کنیم؟
مراقبت از بیماران مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹ در منزل و ارائه خدمات مراقبتی برای آنها به شرطی که اعضای خانواده قادر باشند از آنها مراقبت کرده و روند درمان بیماری آنها را پیگیری کنند با دستور پزشک معالج بیمار و با رعایت پروتکلهای لازم توصیه میشود.
-
فناورینتایج تحقیقات علمی کرونا در حوزه بینالملل منتشر شد
عضو کمیته علمی ستاد کرونا گفت: دو مقاله که توسط پرفسورکازانووا و همکارانش در۱۹ اوت در مجله «علوم ایمونولوژی» منتشر شد، این همکاری بینالمللی توسط محققان مرکز تحقیقات علمی فرانسه چاپ شد که ما هم در این تحقیق که در آزمایشگاه ژنتیک انسانی بیماریهای عفونی انجام شده شرکت داشتیم.
-
جامعهشناسایی «مو»؛ گونه جدید ویروس کرونا
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده در حال رصد نوع جدیدی از کرونا ویروس به نام Mu است که برای اولین بار در ماه ژانویه در کلمبیا کشف شده و در اروپا و کشورهای آمریکای جنوبی در حال شیوع است.
-
فناوریآیا ممکن است کودکان همزمان به دو عفونت کووید-۱۹ و RSV مبتلا شوند؟
گزارشهای ارائه شده نشان میدهد که ممکن است کودکان همزمان به بیماری کووید-۱۹ و عفونت RSV مبتلا شوند.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهمعجزه درمانی سه آبمیوه طبیعی برای سلامتی بدن
مزایای خوردن آبمیوه طبیعی، تامین ویتامین بدن با مصرف آّبمیوه، معجزات شگفت انگیز آب طالبی، آشنایی با ۱۱ خاصیت آب هندوانه و فواید آب هویج برای سلامتی بدن در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
جامعهعلائم اخطار و انتشار کرونای دلتا چیست؟
ویروس ویرانگر کووید ۱۹ در شکل و فرم جدید خود و با جهشهایی که داشته است با نام دلتا به گردش درآمده و برای اولین بار در هند طی یک موج عفونت شدید به سرعت گسترش یافته و بسیاری از کشورها از جمله ایران را درنوردیده است.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهعوارض کمبود ۵ ویتامین در بدن کدامند؟
تنظیم سوخت و ساز بدن به وسیله ویتامینها، افراد مٌسن و زنان باردار در معرض کمبود ویتامین B، دردسرهای نبود ویتامین B12 در بدن، نشانههای کمبود ویتامین K، علائم کمبود ویتامین C و آشنایی با هفت عارضه کمبود ویتامین D را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
جامعهویروس ویرانگر دلتا را بشناسید
ویروس مخرب دلتا سرعت انتقال بسیار بیشتری نسبت به واریانتهای قبلی خود دارد و برای اولین بار در هند شیوع پیدا کرد، وجود پرسشهای متنوع در خصوص ویژگیهای این نوع کووید ۱۹ و ابهامات مربوط به آن، افراد را با سوالهای متفاوتی مواجه کرده است.
-
جامعهواقعیتهای بیماری هپاتیت را بدانیم
بروز هپاتیت در اثر عفونت ویروسی، انواع هپاتیت، علت ابتلا به هپاتیت غیرعفونی، تشخیص آزمایش و داروهای درمان هپاتیت، شیوع هپاتیت A در کودکان و تغییرات مهم تغذیهای برای مبتلایان به هپاتیت را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
یک متخصص بیماریهای عفونی:
جامعهبیمارستانهای اصفهان در حال انفجار است/سوش دلتا با سرعت انتقال ۱۲ برابری
یک متخصص بیماریهای عفونی، گفت: شرایط فعلی اصفهان اصلا خوب نیست ویروس کرونا دلتا سوش وحشتناکی است و با سرعت انتشار ۱۲ برابری نسبت به سوش قبلی بیماران را درگیر میکند، امکان ندارد در خانوادهای یک نفر به این ویروس مبتلا شود و مابقی اعضای خانواده سالم بمانند و درگیر ویروس نشوند.