ضرورت فرهنگ‌سازی برای جداسازی زباله‌های شهری خطرناک در قم

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: یکی از اولویت‌های حوزه فرهنگ‌سازی، مسئله جداسازی زباله‌های خطرناک برای رسیدن به کیفیت بهتر کمپوست در شهر قم است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: نظم بخشی به مباحث مدیریت پسماند در کشور نیاز به تدوین ضوابط به صورت دقیق دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه قانون مدیریت پسماند جدید است، هنوز شیوه نامه‌ها تکمیل نشده و با جلسه‌ای که با رئیس کمیسیون محیط زیست مجلس و هیئت مقرر زدایی مجلس برگزار شد، شیوه نامه نحوه ساماندهی مراکز، گاراژها و شرکت‌های فعال در حوزه مدیریت پسماند مورد تدوین قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خاطرنشان کرد: سازمان متناسب با مناسبت‌ها، تلاش می‌کند که بهترین امکانات را در شهر فراهم سازد و در راستای خدمات کیفی‌تر در سازمان اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

میر ابراهیمی ادامه داد: این مجموعه در ایام نوروز با توجه به حضور گسترده مسافران و زائران در تلاش کرده که تیم اجرایی را به ویژه در حوزه جمع‌آوری پسماند و تجهیزات به صورت کامل آماده سازد.

وی عنوان کرد: در ایام نوروز در بوستان‌ها آموزش شهروندان با مشارکت گروه‌های آموزشی و هیئت‌های تئاتر انجام می‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: سال گذشته میانگین پسماند حدود ۶۰۳ تن بود و در طول سال روزانه به طور میانگین ۶۲۰ تا ۶۴۰ تن زباله جابجا می‌کنیم.

میر ابراهیمی با بیان اینکه بخش عمده فعالیت سازمان در حوزه فرهنگ سازی است، افزود: با توجه به اینکه در سازمان تولید کود کمپوست را داریم سعی کردیم فراتر از پسماند خشک و تر، به شهروندان آموزش دهیم تا پسماندهای خطرناک خود را نیز جدا کنند.

کد خبر 741408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.