عمده خسارات سیل مربوط به زیرساخت‌های جنوب سیستان و بلوچستان بوده است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عمده مشکلاتی که سیل در جنوب استان به بار آورده در حوزه زیرساختی بوده به طوری‌که پل‌ها و بخش زیادی از جاده‌ها تخریب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمد کرمی شامگاه _شنبه، نوزدهم اسفند_ در نشست ستاد مدیریت بحران استان که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، اظهار کرد: اگر بعد از بارندگی در جایی مشکلی پیش می‌آید به این معنا است که ما قانون طبیعت را به هم زدیم یا اشکالی در حوزه‌های زیرساختی وجود دارد که به سرعت باید برطرف شود.

وی با بیان اینکه از روز اول، بارندگی‌ها از سوی سازمان هواشناسی پیش‌بینی شده بود، افزود: همه برنامه‌ریزی‌ها انجام شده بود و از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی‌ها انجام شد، همچنین همه دستگاه‌ها به حالت آماده‌باش درآمدند تا مشکلی برای مردم به وجود نیاید.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: مردم در این ایام بسیار کمک کردند و به کمک قایق و یا ماشین‌های شخصی‌شان برای توزیع اقلام بین سیل‌زدگان پای کار آمده بودند.

وی با اشاره به اینکه سیل اخیر سبب قطع برق، تخریب جاده و مختل‌شدن آب‌رسانی در برخی از روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان شده بود، گفت: برای خارج کردن مردم از این بحران همه دستگاه‌ها پای کار بودند، بخشی از محصولات کشاورزی و باغات در قصرقند، نیکشهر و زرآباد آسیب دیده، همچنین بندسارها نیز در این مناطق دچار آسیب شده که حتماً باید تعمیر شود.

کرمی بیان کرد: اقداماتی باید انجام شود که اکنون مطالعات آن شروع شده که از بالادست از داخل ارتفاعات تا پایین به شیوه‌ها و روش‌های مختلفی آب پایدار شود تا از این آب در بخش کشاورزی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه کشاورزان می‌گویند چاه‌ها دچار مشکل شده است، گفت: ما باید این آب را به گونه‌ای داخل زمین تزریق کنیم تا در طول تابستان بتوان از آن استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان یادآور شد: قبلاً مردم محلی از هوتک‌ها استفاده می‌کردند که بخشی از هوتک‌ها را باید توسعه داد و چیزی شبیه چاه‌نیمه و مجموعه بزرگ‌تری ایجاد کنیم، چون هزینه آن کمتر از سد است، اما می‌تواند آب را تا حدی نگه دارد.

وی گفت: عمده مشکل در حوزه زیرساختی است به طوری که پل‌ها و بخشی از جاده‌ها تخریب شده این موضوع بسیار مهم است که یکی از دغدغه‌های مردم جنوب سیستان و بلوچستان نیز همین است که وضعیت راه‌های ارتباطی به سامان برسد.

کرمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در سیلاب اخیر زمین‌های کشاورزی مردم آسیب زیادی دید، باید برای توسعه کشاورزی اقدامات خوبی در این منطقه انجام شود.

کد خبر 734622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.