بزرگترین شبکه انتقال برق کشور در مسیر پهره-سراوان اجرا می‌شود

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: بزرگ‌ترین پروژه شبکه انتقال برق کشور به مسافت ۲۱۰ کیلومتر در مسیر پهره سراوان در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، مهدی پیری در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: وظیفه بخش تولید انرژی الکتریکی، انتقال برق به شهرستان‌ها و نقاط مختلف است که در حال حاضر ۱۱۰ پست انتقال و اپراتور و ۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه برق دارد.

وی ادامه داد: با توجه به وسعت زیاد استان و شرایط جغرافیایی آن، نگه داشتن این مدارها کار سختی بوده و بحث تعمیرات و پایش تجهیزات نیز توسط کارکنان برق انجام می‌شود تا شبکه پایداری در طول سال داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در بخش توزیع نیز کنتورها و توزیع برق در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: این استان هرساله ۹ درصد پیشرفت بار داشته که بیشترین رشد بار در کشور نیز به این استان مربوط می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده پیشرفت به سمت صنعتی شدن است.

پیری بیان کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب هیچ خط و پستی در استان نبود، اما بعد از پیروزی انقلاب تاکنون ۱۱۰ پست انتقال در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است.

وی یادآور شد: استان سیستان و بلوچستان حدود ۹۰۰ مگاوات ناترازی در تأمین برق دارد که عمده آن از استان‌های همجوار هرمزگان، کرمان و خراسان و حدود ۲۰ درصد از آن با مدیریت مصرف برق از طریق تشویق مشترکان برای صرفه‌جویی تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در سال جاری ۸۷ مناقصه پروژه توسعه و احداث با بودجه دو هزار و ۵۶۳ میلیارد تومان در استان داشته‌ایم.

وی گفت: امسال مناقصه پنج پروژه خط توزیع و انتقال برق به ارزش یک هزار و ۴۳۶ میلیارد تومان در استان برگزار شده که در حال حاضر فعال هستند و بزرگ‌ترین پروژه شبکه انتقال برق کشور نیز در مسیر پهره سراوان به مسافت ۲۱۰ کیلومتر در این منطقه صعب‌العبور در حال اجرا است.

پیری اذعان کرد: در حال حاضر ۱۱ پروژه احداث پست با ارزش یک هزار و ۳۹۶ میلیارد تومان و پنج پروژه در زمینه توسعه مخابرات به مبلغ ۱۶۱ میلیارد تومان در استان در حال اجرا است و پنج پروژه مهم نیز تا پایان سال در حوزه توسعه شبکه انتقال برق به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: طبق آمایش انجام شده ۱۰ پروژه انتقال برق در استان باید اجرا شود که برآورد اعتبار آن مبلغ یک هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان بوده و مطالبات پیمانکاران نیز یک‌هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حال حاضر هشت مشترک صنعتی برق شامل سه کارخانه سیمان، پروژه انتقال آب، ایستگاه انتقال آب برمک، آب شیرین‌کن سیستان، منطقه آزاد چابهار و کارخانه مس گراغه در استان وجود دارد و در آینده نیز قرار است پتروشیمی نگین مکران، فولاد مکران چابهار و معدن مس جانجا در سیستان به این مشترکان اضافه شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید انواع انرژی‌های تجدیدپذیر در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که می‌توان از آن‌ها بهره برد، گفت: این استان فرصت خوبی برای تولید انرژی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر توسط مردم برای صادرات به کشورهای همسایه دارد.

پیری بیان کرد: نیروگاه بادی میل نادر در منطقه سیستان از ابتدای سال گذشته با ظرفیت ۵۰ مگاوات مشغول تولید برق است.

وی در رابطه با نحوه شناسایی مزارع تولید رمز ارز غیرمجاز گفت: در سطح کشور از طریق تکنولوژی‌های جدید هرگونه تغییری که در مصرف برق رخ دهد، شناسایی و بررسی می‌شود که از این طریق تولید رمزارزها را شناسایی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در مواقع پیک مصرف برق در استان، ۵۵ درصد برق مورد نیاز از نیروگاه‌های استان و حدود ۴۵ درصد نیز از شبکه سراسری تأمین می‌شود.

کد خبر 729798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.