به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدرضا هاجری امروز_ یکشنبه هشتم بهمن_ در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز در نطق پیش از دستور اظهار کرد: تخصیص ۱۲ درصد بودجه ۲۹ هزار و۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری شیراز به تقویت، ارتقا و تعالی فرهنگی، به شهر مقدس شیراز کمک کرد و چنانچه همراه با تدبیر، پیوست فرهنگی و توزیع در طرح و برنامههای محلات و مناطق باشد، میتواند تغییر و تحولات مناسبی در حوزههای فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی، آموزشی و علمی ایجاد کند.
وی افزود: لازم است به منظور گسترش سلامتی، نشاط و شادابی جسم و روح با ورزش، بسترهای مناسب ورزشی را در محلات و بوستانها با تقویت ایستگاههای ورزش صبحگاهی مهیا سازیم و با توجه به اینکه بستر سازی با شهرداری و تأمین مربی ورزشهای صبحگاهی با اداره ورزش و جوانان بوده تا با مشارکت بتوان به اهداف خود رسید.
به گفته این عضو شورای اسلامی شهر شیراز طبق پژوهشهای موجود، ورزش در اوقات فراغت ۳۷ درصد در محل سکونت ۲۲ درصد در بوستانها ،۲۲ درصد در سالنهای ورزشی، ۱۱ درصد در فضاهای عمومی و ۸ درصد در سالنهای ورزشی دولتی صورت میگیرد که با هماهنگی و همدلی میتوان فضاهای عمومی مناسب را در تمامی محلات و بوستانها گسترش داد.
هاجری اضافه کرد: طبق دادههای علمی _ پزشکی ۱۶ میلیون ایرانی دچار چاقی و اضافه وزن هستند که گسترش ورزش همگانی میتواند متعادل و متوازن کننده جسمها باشد.
وی ادامه داد: یکی از مطالبات، توقعات و خواستههای بر حق شهروندان شیرازی، جلوگیری از راه اندازی مراکز دام پزشکی و درمان حیوانات خانگی در پهنههای مسکونی است. لذا شهرداری باید نسبت به مطالبات مردم توجه ویژه داشته و نگذارد در پهنههای مسکونی این گونه مراکز راه اندازی و فعالیت کنند. چرا که فضاهای مناسبی در اختیار آنها قرار گیرد که جز پهنههای مسکونی نبوده و خدماتی باشد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: انتخاب شیراز به عنوان پایتخت محیط زیست شهرداریهای آسیا، افتخاری برای شهر بود و این موضوع نشان میدهد با پاکی زمین و هوا میتوان کانون حضور گسترده صنعت گردشگری و زیارت باشد.
هاجری ادامه داد: ضروری است به فکر زیر ساختها از قبیل اقامتگاههای مناسب و پارکینگ و سرویسهای بهداشتی باشیم. چرا که این انتخاب فرصتی است برای تکمیل کمربند سبز اطراف شیراز که استاندار فارس تمام قد پیگیر تحقق این کار اساسی و محوری است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه کمیته نام گذاری شورا، بیش از ۹۰ درصد کوچهها را به نام شهدا مزین کرده است، ضرورت دارد از نام زنان شهیده غافل نشویم و به صورت ویژه نام این شهیدههای عزیز در معابر، اماکن و جاهای مناسب در نظر گرفته شود تا نام و یادشان همچون یادگاری ماندگار و جاودان در شهر بدرخشد.
به گفته این عضو شورای اسلامی شهر شیراز، محله اسلامی سازی باید با خانههای ایرانی ایجاد شود نه قوطی کبریتهای هوایی که از سبک زندگی اسلامی _ ایرانی عبور میکند.
نظر شما