وجود ۷۵ ساختمان‌ ناایمن در شهر اصفهان/ راه‌اندازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان ۱۴۰۲

در ششمین قسمت از فصل دوم برنامه تلویزیونی «اصفهان من» وضعیت قطع درختان در سطح شهر و ساختمان‌های ناایمن و خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس‌های برقی محور برنامه قرار گرفت که در این برنامه جزئیات آن در مصاحبه تلفنی از مسئولان خواسته شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برنامه تلویزیونی اصفهان من، هر هفته یک شنبه شب‌ها و سه‌شنبه شب‌ها از شبکه اصفهان پخش می‌شود که سه‌شنبه هر هفته به بررسی عناوین روزنامه‌های محلی و به تشریح مهمترین مطالب روز می‌پردازد و بر اساس اهمیت موضوع با مسئولان مربوطه گفت‌وگو می‌کند.

این هفته چندین موضوع ازجمله وضعیت قطع درختان در سطح شهر و ساختمان‌های ناایمن و خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس‌های برقی محور برنامه قرار گرفت که در این برنامه جزئیات آن در مصاحبه تلفنی از مسئولان خواسته شد.

وجود ۷۵ ساختمان‌های ناایمن در شهر اصفهان/ راه‌اندازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان ۱۴۰۲

مالکان ساختمان‌های ناایمن رفع خطر نکنند، دستگاه قضائی ورود می‌کند

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در این برنامه تلویزیونی با اشاره به تعیین تکلیف ۷۵ ساختمان ناایمن این کلان‌شهر و اینکه ۴۳۰ ساختمان در استان اصفهان ناایمن شناخته شده‌اند، اظهار کرد: این ساختمان‌ها از نظر وضعیت ایستایی (تعادل) و سیستم ایمنی ناایمن تشخیص داده شدند که از این میان پرونده ۷۵ ساختمان (۶۷ مورد در شهر اصفهان و هشت مورد دیگر در سایر شهرهای اطراف) به‌منظور ارزیابی ایمنی و کسب تکلیف و پیشگیری از وقوع حوادثی همچون متروپل اهواز و پلاسکو تهران به مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی کشور ارسال شده است.

وی افزود: بررسی ایمنی و نظارت این ساختمان‌ها توسط شهرداری‌ها و تهیه فهرست ایمنی ساخت‌وسازها با همکاری اداره‌های برق، گاز، نظام مهندسی و راه و شهرسازی تهیه شده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: طبق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، تمامی شهرداری‌ها مکلف هستند در صورت رفع نشدن مشکل از سوی مالکان مربوطه پس از اتمام مهلت مقرر، با کمک مراجع قضائی اقدام به رفع خطر یا مزاحمت کنند.

وجود ۷۵ ساختمان‌های ناایمن در شهر اصفهان/ راه‌اندازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان ۱۴۰۲

تخریب ساختمان‌های ناایمن با اعلام لیست راه و شهرسازی صورت می‌گیرد

احمدرضا کیانی، مدیر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری اصفهان نیز در مورد ساختمان‌های بلند مرتبه ناایمن اصفهان اظهار کرد: تشخیص ساختمان‌های ناایمن و بلندمرتبه در اختیار حوزه راه و شهرسازی است که باید لیست آن به شهرداری اعلام شود، چنانچه اداره کل راه و شهرسازی نسبت به این مقوله اقدام نکند، شهرداری طبق قوانین موجود پیگیر این موضوع خواهد شد.

وی افزود: بر اساس قانون، شهرداری‌ها موظف هستند از مکان‌هایی که برای شهروندان ایجاد خطر می‌کند رفع خطر کنند که در اصفهان ۴۳۰ ساختمان بلند مرتبه و ناایمن شناسایی شده است.

مدیر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری اصفهان تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی منظم توسط کارگروه رصد و پایش ساختمان بلند مرتبه و ناایمن که از دستگاه‌های مختلفی تشکیل شده‌اند، ایرادات ساختمان‌ها مشخص، به مالکان ابلاغ و زمانی برای رفع آن در نظر گرفته می‌شود.

کیانی ادامه داد: در صورتی که اقدامی بابت ساختمان ناایمن صورت نگیرد مقام قضائی دستور پلمب آن را صادر می‌کند.

در این برنامه تلویزیونی قطع درختان سطح شهر موضوع دیگری بود که از مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز راجع به این موضوع گفتگو کرد.

وجود ۷۵ ساختمان‌های ناایمن در شهر اصفهان/ راه‌اندازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان ۱۴۰۲

آتش‌سوزی‌های درختان شهر عمدی است

مجید عرفان منش، مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز نیز در این برنامه با اشاره به اینکه منشأ آتش‌سوزی درختان سطح شهر عمدی است، اظهار کرد: بیشتر این رفتار به افرادی مربوط می‌شود که مشکل اجتماعی دارند و یا جزو کارتن‌خواب‌های ساکن در فضای سبز شهری هستند که در مواجه با برخورد واحد کنترل و نظارت شهرداری به قصد انتقام‌گیری درختان را آتش می‌زنند یا برای گرمایش و تهیه غذا آتش روشن می‌کنند.

وی تصریح کرد: مردم باید به کمک خدمتگزاران بیایند و تذکر بدهند، زیرا مسئولان به تنهایی و بدون پشتوانه مردمی نمی‌توانند موفق باشند.

وجود ۷۵ ساختمان‌های ناایمن در شهر اصفهان/ راه‌اندازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان ۱۴۰۲

مردم اصفهان سال جدید از اتوبوس برقی استفاده می‌کنند

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در مورد ۲۰۰ اتوبوس برقی در چرخه حمل‌ونقل اصفهان در این برنامه تلویزیونی گفت: از ابتدای فعالیت این دوره یکی از اهداف شورا برای مقابله با آلودگی هوا استفاده از خودروهای برقی در ناوگان اتوبوسرانی بود که اکنون خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و قرارداد اولیه آن منعقد شده است.

وی افزود: چندین شرکت داخلی برای سفارش این تعداد اتوبوس ورود پیدا کرده است که ۳۰ دستگاه اتوبوس آن تا پایان سال جاری در اصفهان راه‌اندازی می‌شود.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: البته شهرداری برای ورود این اتوبوس‌های متناسب با محیط زیست شهری اقدام کرده است.

کد خبر 722767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.