صعود ۳۰۰ پله‌ای دانشگاه یزد در ارزیابی‌های جهانی/ آغاز به کار دانشکده فنی راهبردی دانشگاه

رئیس دانشگاه یزد با اشاره به اینکه دانشگاه یزد ۳۰۰ پله‌ای در ارزیابی جهانی تایمز صعود داشته است، گفت: قرارگیری ۹ نفر از اساتید دانشگاه یزد جزو دانشمندان دو درصد جهان قابل توجه است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عباس کلانتری امروز _یکشنبه هفتم آبان ماه_ در نشست با خبرنگاران استان یزد اظهار کرد: دانشگاه یزد، ۱۳ هزار و ۳۱۳ دانشجو دارد و نسبت خوبی بین دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه وجود دارد، در حال حاضر سه هزار دانشجو تحصیلات تکمیلی داریم که ۳۰ درصد دانشجویان را شامل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه یزد ۴۵۰ نفر هیئت علمی فعال دارد، افزود: ۲۳ نفر نیز در حال جذب به هیئت علمی دانشگاه هستند، هر چند این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های بعد از انقلاب محسوب می‌شود، اما سیاست‌های درست سبب شده نسبت کارمندان آن به هیئت علمی یک به دو باشد که نسبت خوبی در کشور محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه یزد افزود: برنامه دانشگاه یزد این است که آینده شغلی نزدیک به ۴۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه خود را تضمین کند، در حال حاضر رقم فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه یزد ۲.۵ برابر کشور است.

کلانتری ادامه داد: در حال ساخت سه بلوک ۳۶ تایی مسکن برای اساتید و کارمندان هستیم، دانشگاه یزد در حال حاضر دو هزار دانشجوی متأهل دارد که باید برای آن‌ها نیز مسکن متاهلی ساخته شود، علاوه بر این ۱۵۰ نفر دانشجوی جدید بورسیه گرفته شده و ۱۰۰ نفر دیگر تا بهمن ماه ترم دوم وارد دانشگاه می‌شوند.

وی گفت: ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه یزد از قبل در جریان بوده و دنبال می‌شود، طرح درس اساتید دانشگاه و حضور و غیاب آنلاین به زودی انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه یزد گفت: در زمان کرونا بخش زیادی از تأسیسات دانشگاه خراب شد و ما با شروع دانشگاه با حجم عظیمی از خرابی‌ها، شکستگی لوله‌ها و فاضلاب مواجه شدیم و سبب بسته شدن و تجمیع خوابگاه‌ها شد.

کلانتری ادامه داد: تنوع غذایی زیادی در سلف دانشجویان داریم، از نظر کمی و کیفی ارتقای خوبی داشته و امسال از برنج ایرانی در سلف استفاده کردیم و مواد غذایی و گوشت گرم تهیه می‌کنیم، در وعده ناهار هفت وعده و در زمان شام دو وعده غذای رایگان داریم.

وی ادامه داد: درنهایت در سایر وعده‌های صبحانه با شش هزار، ناهار هشت هزار و شام ۱۰ هزار تومان دانشجویان خرید غذا انجام می‌دهند که یک دهم هزینه غذا را شامل نمی‌شود، کیفت غذاها خیلی بهتر شده است، اما باز هم عده‌ای ناراضی هستند.

رئیس دانشگاه یزد از تعمیر و بهسازی بسیاری از وسایل دانشگاه و اقداماتی در جهت مولدسازی خبر داد و خاطرنشان کرد: سرویس‌های حمل و نقلی فرسوده شده بودند که آن‌ها را بازسازی کردیم، با توجه به عدم امکان خرید تنها وسایل را کولردار کردیم و صندلی‌ها را عوض کردیم.

وی از تأسیس شورای فرهنگی دانشگاه خبر داد و افزود: در این سال‌ها خوابگاه متأهلین، پردیس فناوری و اردوگاه فرهنگی دانشگاه با مجوز میراث فرهنگی احداث شده، چرا که به شدت کمبود فضای فرهنگی و ورزشی داریم.

کلانتری اضافه کرد: تجهیزات زیادی در سال‌های اخیر بعد از کرونا خریداری شدند، از جمله تجهیزات سه آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه فرآورده‌های نفتی تهیه شد.

وی گفت: از دیگر اقدامات و دستاوردهای دانشگاه یزد اجرای رویداد کاردون، کسب مدال‌های نقره و برنز در المپیادهای دانشجویی و ارتقای ۳۰۰ پله‌ای دانشگاه در ارزیابی تایمز در جهان و قرارگیری ۹ نفر از اساتید دانشگاه یزد جزو دانشمندان دو درصد جهان قابل توجه است.

رئیس دانشگاه یزد گفت: در حوزه خوابگاهی کسر و کمبودی نداریم، چرا که با نعمت حضور خیرین استان یزد و نقش آنان در حمایت از دانشگاه بهترین مصالح و تجهیزات برای خوابگاه‌های دانشجویان فراهم شد و ما توانستیم از اعتبارات سفر ریاست جمهوری و سفر وزیر علوم استفاده و خوابگاه‌های بیشتری بسازیم، هم اکنون استان یزد به عنوان استان مرجع در احداث خوابگاه‌های متأهلین در کشور شناخته می‌شود.

وی افزود: دانشکده فنی راهبردی دانشگاه یزد از سال آینده دانشجویانی در رشته‌های خاصی مثل مکانیک ماشین‌آلات کاشی می‌پذیرد، شرکت‌هایی که نیاز دارند تفاهم نامه می‌بندند و ما برای آن‌ها دانشجویان را تربیت می‌کنیم.

کد خبر 700069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.