کاهش متوسط زمان صدور پروانه از زمان درخواست تا استعلام

شهردار اصفهان با بیان اینکه بدون نظارت همگانی مردم و کمک آن‌ها برخورد با پدیده‌هایی همچون دلالی ممکن نیست، گفت: اراده شورای اسلامی شهر و شهرداری بر ارائه خدمات بدون واسطه و مستقیم است که در این راستا سامانه سوت‌زنی راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه یکم شهریورماه_ در ویژه‌برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» اظهار کرد: امروز شاهد ورود دستگاه حفار (تی. بی. ام) به ایستگاه طوقچی به‌عنوان هفتمین ایستگاه خط دو مترو هستیم، البته حدود یک ماه برای اورهال به دستگاه حفار استراحت داده می‌شود، سپس دستگاه به سمت چهارراه باباقاسم حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: در این راستا حفاری تونل خط دوم از مسیر دارک تا میدان قدس تکمیل خواهد شد؛ البته هم اکنون دو دستگاه تی بی ام از دو سمت در حال حرکت هستند و به موازات هم به میدان قدس می‌رسند، سپس از تونل دو دستگاه خارج می‌شوند.

شهردار اصفهان تصریح کرد: کار زیر زمین بسیار سخت است، از این‌رو به همکارانی که در عمق ۲۸ متری زمین بی‌ادعا فعالیت می‌کنند، خدا قوت می‌گویم، امروز کارکنان پروژه مترو در حالی که آب از بدنه‌ها نشت داشت، با دقت بسیار مشغول به کار بودند.

وی با بیان اینکه تکنولوژی احداث مترو ۳۰ سال قبل وجود نداشت، خاطرنشان کرد: اگر قرار بود این پروژه در گذشته انجام شود، توسط مهندسان خارجی باید محقق می‌شد، اما اکنون به دست جوانان کشورمان و بهترین شرکت‌های داخلی که اعتبار ملی و بین المللی دارند، انجام می‌شود.

ساماندهی ورودی شهرک‌های روشن‌دشت و ارغوانیه

قاسم‌زاده در بخش دیگر سخنان خود با پاسخ به سوالات شهروندان با اشاره به لزوم ساماندهی ورودی شهرک‌های شهر اظهار کرد: اصلاح ورودی شهرک‌های روشن‌دشت و ارغوانیه ضروری است، البته خدمات در این دو شهرک همانند سایر نقاط شهر ارائه می‌شود، اما نیازمند بازگشایی بعضی گلوگاه‌ها در ورودی معابر هستیم که البته این موضوع در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه امسال ۲۵ میلیارد تومان برای ساماندهی گذرهای ارغوانیه اختصاص داده شده است، گفت: در دو هفته آینده آسفالت ورودی شهرک الهیه که از بزرگ‌ترین شهرک‌های این محدوده است، انجام خواهد شد؛ سال آینده نیز محله ارغوانیه، جزو پروژه‌های محله‌محور شهرداری خواهد بود، از این رو در بودجه ۱۴۰۳ اعتبارات آن لحاظ خواهد شد.

شهردار اصفهان تصریح کرد: در سال‌های گذشته شهرداری در سمت شرق منطقه چهار در خیابان‌های مشتاق سوم، سلمان فارسی و بلوار روشن دشت اقدامات مؤثری برای توسعه این محدوده انجام داده است. هم اکنون نیز احداث بلوار گل‌ها را در دستور کار دارد که به نوعی گلوگاه محسوب می‌شود و می‌تواند دسترسی آسان محله‌ها به بلوار رضوان را ایجاد کند.

وی با بیان اینکه وضعیت شهرک نیک‌اندیش با همکاری سازمان میادین مورد بررسی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: خدماتی که شهرداری در این محدوده ارائه می‌دهد، همچون بازگشایی گلوگاه‌ها و ساماندهی معابر در حوزه ترافیکی ادامه دارد.

اراده شورای اسلامی شهر و شهرداری بر ارائه خدمات بدون واسطه و مستقیم است

قاسم‌زاده درباره انتقاد شهروندی نسبت به وجود پدیده دلالی در بعضی از مناطق شهری اظهار کرد: بیشتر خدمات شهری به صورت الکترونیکی و بخشی از آن به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود، اما برای کاهش مشکلاتی از جمله پدیده دلالی در شهرداری سامانه سوت‌زنی فعال شده است تا شهروندان در هر منطقه شهری با این پدیده مواجه شدند با شماره ۳۸۹۰ تماس بگیرند، تخلف را اعلام کنند تا مجموعه حراست و بازرسی برای پیگیری ورود کنند.

وی با بیان اینکه بدون نظارت همگانی مردم و کمک آن‌ها برخورد با پدیده‌هایی همچون دلالی ممکن نیست، گفت: اراده شورای اسلامی شهر و شهرداری بر ارائه خدمات بدون واسطه و مستقیم است، در این راستا سامانه سوت‌زنی راه اندازی شده است.

متوسط زمان صدور پروانه از زمان درخواست تا استعلام به ۸ روز کاهش یافت

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه ادعاهای بیان شده در خصوص روند صدور پروانه ساختمانی صحیح نیست، تصریح کرد: اکنون صدور پروانه ساختمانی از طریق سامانه انجام می‌شود، روی سامانه پلاک به پلاک تعداد طبقه و تراکم اعمال شده است، در این راستا نه تنها دلال که خود شهردار هم نمی‌تواند به سامانه ورود پیدا کند و تراکم را تغییر دهد.

وی ادامه داد: سامانه صدور پروانه ساختمانی دو مدیر در حوزه شهرسازی و معاونت مالی و اقتصادی دارد تا اگر خطایی در سامانه رخ داد مشخص باشد مسیر آن کجا است؛ البته ممکن است هنوز افرادی باشند که قصد دلالی و گرفتن پول از مردم را داشته باشند، در این راستا مردم خود باید برای رفع این معضل به شهرداری کمک کنند.

قاسم‌زاده با اشاره به بازدید سرزده از شهرداری منطقه هشت خاطرنشان کرد: در این راستا در گفت‌وگو با مردم و کارکنان منطقه چنین استنباطی از انجام تخلف دلالی نداشتیم، در واقع در فضای منطقه وقوع چنین چیزی به نظر نمی‌رسید، اما به این تجربه رسیدیم که هیچ چیزی را به صورت مطلق تکذیب نکنیم، به عنوان یک احتمال آن را جدی بگیریم و پیگیری‌ها انجام شود.

وی با بیان اینکه سیستم نظارتی شهرداری با دقت رصد کند، البته خود مردم نیز باید کمک کنند، زیرا یک سوی این ماجرا مردمی هستند که فکر می‌کنند اگر پول ندهند کار آن‌ها حل نمی‌شود، گفت: منطقه هشت بالاترین تعداد درخواست در سامانه ۱۳۷ بیشترین تعداد صدور پروانه، پایان کار و درخواست را را نسبت به سایر مناطق به خود اختصاص داده است.

آتش‌زدن درختان شبیه قتل است

قاسم‌زاده با اشاره به آتش زدن درختان شهر نیز گفت: چندین مرتبه این حادثه در شهر رخ داده است، در هر مرتبه شاهد بودیم که چندین درخت را به‌صورت تعمدی آتش زدند که مورد اخیر مقابل شهرداری انجام شد؛ در این رابطه چند نفر دستگیر و تحویل دستگاه امنیتی شدند، اما تاکنون بازخوردی ندادند، البته دو احتمال وجود دارد که گروهی درگیر پدیده اعتیاد، فشار روحی و اختلالات روانی هستند و در احتمال دیگر گروهی به صورت تعمدی در راستای اهدافی که دارند، درختان را آتش می‌زنند.

وی در خصوص آتش گرفتن درخت مقابل شهرداری تصریح کرد: پس از مهار آتش توسط آتش‌نشانی، گروه تخصصی از گیاه پزشکان و متخصصان فضای سبز تشکیل شد و اکنون در حال احیا و باز زنده کردن درخت هستند، امیدواریم با کمک دستگاه‌های امنیتی شاهد تکرار چنین موضوعاتی نباشیم.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: از دید ما این اتفاق شبیه قتل است، زیرا حیات یک موجود زنده گرفته شده است، این موضوع از نظر ما قابل تحمل و قبول نیست، می‌طلبد که از ابزارهای نظارتی و امنیتی کمک بگیریم تا جلوی رخ دادن چنین پدیده‌های شومی گرفته شود.

بازنگری برنامه راهبردی شهرداری اصفهان با مشارکت فرهیختگان

وی اظهار کرد: در حال بازنگری برنامه راهبردی شهرداری هستیم، نسخه اول آماده و در کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مطرح شد، از این رو از فرهیختگان نیز دعوت کردیم تا پیرامون این برنامه اظهارنظر کنند.

قاسم‌زاده با بیان اینکه ۵۰۰ شهروند که بیشتر آنها از فرهیختگان و اندیشمندان بودند، نکاتی را به عنوان پیشنهاد و اصلاح ارائه کردند، گفت: امروز به دنبال آن اظهارنظرها نشستی را با حضور آن‌ها خواهیم داشت تا کسانی که دغدغه شهر را دارند، بدون چشم‌داشت ایده و پیشنهادهای خود را ارائه کنند و امیدوارم این مشارکت بر غنای بیشتر برنامه راهبردی کمک کند.

فضای شهرداری راه را بر جولان دلالان بسته است

در این برنامه رادیویی علی باقری، مدیر منطقه هشت شهرداری اصفهان نیز اظهار کرد: سامانه‌های مختلفی همچون سوت زنی و ۱۳۷ فعال است که شهروندان بدون مراجعه می‌توانند هر تخلفی را اطلاع رسانی کنند تا در کمترین زمان رسیدگی و پیگیری شود.

باقری با اشاره به اینکه با قاطعیت و بر اساس آمار سامانه سوت‌زنی و ۱۳۷ و حراست و بازرسی شهرداری امروز وضعیت شهرداری منطقه هشت نسبت به سال‌های گذشته قابل قیاس نیست تصریح کرد: وظیفه دارم از زحمات همکاران خود که با نهایت وقت گذاری و دقت با سلامت کار می‌کنند، دفاع کنم.

به گفته وی در بازدید اخیر اعضای شورای اسلامی شهر از منطقه، مردمی که مراجعه کردند هیچ صحبتی مبنی بر دریافت پول اضافه یا درخواست غیرقانونی و دلالی نداشتند زیرا دسترسی آنها به ما راحت است.

مدیر منطقه هشت ادامه داد: فضای شهرداری اصفهان با توجه به سامانه‌هایی که طراحی شده و دسترسی راحتی که به مدیران برای مردم ایجاد شده، راه را بر جولان دلالان بسته است.

باقری اظهار کرد: منطقه بالاترین تعداد درخواست در سامانه ۱۳۷ را داراست، بیشترین تعداد پروانه، پایان کار و درخواست به منطقه هشت اختصاص دارد، تیرماه سال گذشته متوسط زمان صدور در استعلام ۱۹ روز بوده که به هشت روز کاهش یافته است.

اختصاص ۲۵ میلیارد اعتبار برای ساماندهی گذرها در ارغوانیه

هوشنگ نظری‌پور، مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: امسال برای ساماندهی گذرها در ارغوانیه ۲۵ میلیارد اعتبار اختصاص دادیم، کار در حال انجام است.

وی با بیان اینکه آسفالت ورودی‌های شهرک الهیه به عنوان بزرگ‌ترین شهرک منطقه تا هفته آینده انجام می‌شود، گفت: سال آینده محله ارغوانیه یکی از پروژه‌های محله محور خواهد بود، در بودجه سال آینده لحاظ می‌شود.

دغدغه بازگشایی گلوگاه‌ها را داریم

محسن زمانی، مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان در این برنامه اظهار کرد: در سال‌های گذشته در محدوده شرق منطقه یعنی انتهای خیابان مشتاق سوم (سلمان فارسی)، میدان شهدای هسته‌ای و بلوار روشن دشت، اقداماتی اساسی برای توسعه محدوده توسط شهرداری انجام شده است.

وی افزود: احداث بلوار گل‌ها که گلوگاه محسوب می‌شود، در دستور کار قرار دارد، اجرای این پروژه می‌تواند دسترسی آسان از محله را به بلوار رضوان ایجاد کند، شهرک شهراندیش را هم در این محدوده داریم که با همکاری سازمان میادین تحت رصد است.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان تصریح کرد: خدماتی که شهرداری در این محدوده ارائه می‌دهد ادامه دارد، چراکه بازگشایی گلوگاه، ساماندهی معابر در مباحث ترافیکی و در مجموع این محدوده جز دغدغه‌های شهرداری منطقه چهار است.

زمانی تصریح کرد: در این محدوده در بعضی نقاط در بحث فاضلاب مشکلاتی وجود دارد، در این راستا مکاتبات متعددی با آب و فاضلاب انجام دادیم، در حالی که این موضوع در حیطه اختیارات شهرداری نیست.

کد خبر 682224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.