دیپلماسی متوازن از ویژگی‌های خوب دولت سیزدهم است / لزوم استفاده از تجارب بازنشستگان

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به سفر رئیس جمهور به آفریقا گفت: این سفرها، دیپلماسی متوازن دولت سیزدهم است، در این مدت به سه کشور افریقایی سفر و قراردادهای اقتصادی بسته شد. این یکی از ویژگی‌های خوب دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرنگار ایمنا حجت‌الاسلام احمد محمودی امروز _جمعه بیست‌وسوم تیرماه_ در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان با اشاره به اهمیت سفر راهبردی رئیس‌جمهور به قاره آفریقا اظهار کرد: این سفرها، دیپلماسی متوازن دولت سیزدهم است، از دولت تشکر می‌کنیم که این ارتباط و دیپلماسی را متوازن دنبال می‌کند، در این مدت به سه کشور آفریقایی سفر و قراردادهای اقتصادی بسته شد.

وی افزود: گرچه این سفر خوشایند عده‌ای نبود، دشمنان خارجی نیز از این روند راضی نیستند، استعمارگران از طرفی مردم را تحریم می‌کنند و از طرفی خودشان سرمایه‌گذاری می‌کنند، کشورهای آفریقایی برخلاف انتظار برخی، ظرفیت بسیار قوی دارند.

امام جمعه موقت اصفهان گفت: ترکیه در یک سال ۵۵ میلیارد دلار صادارت خارجی به کشورهای آفریقایی داشته که از کل صادرات ما به اروپا بیشتر بوده، چرا ما از این ظرفیت استفاده نکنیم؟ این یکی از ویژگی‌های خوب دولت سیزدهم است.

وی با اشاره به روز خانواده و تکریم بازنشستگان گفت: کسانی که سال‌های زیاد در ادارات و سازمان‌ها مختلف خدمت می‌کنند و طبق ضوابط قانونی بازنشست می‌شوند، مدت زیادی تجربه کسب کرده‌اند، نباید بلافاصله از گردانه اقتصادی جامعه خارج شوند، باید از کانال‌های دیگر به عنوان اهل مشورت از این افراد استفاده شود، این امر برای شادابی افراد بازنشسته مفید و همچنین از نظر اخلاقی صحیح است.

محمودی ادامه داد: امیدوارم حقوق این افراد در قالب قانون یکسان‌سازی به‌درستی پرداخت شود و مسئولان امر به گونه‌ای عمل کنند که حق این افراد از دست نرود، باید حقوق اسلامی و دینی را در نظام جمهوری اسلامی نسبت به تمام مردم، به‌صورت ملموس پیاده کنیم.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص خانواده در جمع طلاب گفت: یکی از مسائلی که به انزوا کشیده شده، مبانی دینی و معرفتی و حل مسائل خانواده در درون خانواده است، خانواده اساس زندگی فرد را شکل می‌دهد، معارف دینی، اخلاق و منش انسان در درون خانواده شکل می‌گیرد، تمام مسائلی که اکنون در جامعه وجود دارد را به‌دوش مسئولان می‌اندازیم، اما تمام ما مسئول هستیم، مساجد باید در همه ساعات روز باز باشد و کلاس‌های اخلاقی و دینی برگزار شود.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به سوره لقمان خاطرنشان کرد: لازم است مسائل اخلاقی را ابتدا به بچه‌های خود آموزش داد، اولین کلاس درس باید در خانواده شکل بگیرد، اما ما خانواده را رها کرده‌ایم.

وی افزود: یکی از وظایفی که بر دوش پدر و مادر است این است که مدرسه را باید از درون خانواده شروع کرد، اخلاقیات و معرفت باید از این مکان شکل بگیرد.

محمودی با اشاره به روز بهزیستی و تأمین اجتماعی و بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: کسانی که در این سازمان کار می‌کنند، به‌جهت کمک به این قشر اجر مضاعف دارند.

وی با اشاره به اینکه در روزهای پایانی ماه با عظمت ذی‌الحجه هستیم تصریح کرد: جشن غدیر امسال بسیار با عظمت برگزار شد، میلیون‌ها نفر حضور داشتند و کیلومترها راهپیمایی کردند، این مراسم امسال باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شد، جشن غدیر باید با عظمت هرچه بیشتر برگزار شود.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به نزول آیات سوره انسان در روز بیست‌وپنجم ذی‌الحجه در شأن امیرالمومنین (ع) و خاندان ایشان گفت: این روزها تمام می‌شود و وارد ماه محرم می‌شویم، امیدوارم بتوانیم از پتانسیل این ماه استفاده کنیم، محرم و صفر ماهی است که اسلام و دین ما از اینجا تقویت می‌شود.

وی گفت: تمام شئونات زندگی ما و عرصه‌های حیات، در تمام مراحل باید در راستای خداوند تبارک و تعالی باشد و اگر قسمتی از مراحل زندگی در این راستا قرار نگرفت، باخته‌ایم و عمر را بیهوده تلف کرده‌ایم.

محمودی افزود: نوع تفکر و اندیشه دینی باید در تمام مراحل زندگی انسان نقش داشته باشد و چنانچه انسان متابعت از هوای نفس و شیطان کرد، دچار نوعی شرک شده است.

وی با اشاره به آیات سوره یوسف تصریح کرد: شرک مراحل متفاوتی دارد، کسانی که متابعت از شیطان و هوای نفس می‌کنند دچار شرک شده و رگه‌هایی از شرک دارند، بنابراین باید تبعیت از شیطان و شرک را از تمام مراحل زندگی بزداییم.

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه ممکن است کسی از نظر نوع تفکر توحید ذاتی خداوند را یکی بداند و از لحاظ توحید عبادی موحد باشد، اما توحید در اطاعت نداشته باشد، ادامه داد: توحید در اطاعت این است که فقط از خداوند اطاعت کند، کسی که گناه می‌کند و فرامین الهی را انجام نمی‌دهد، توحید در اطاعت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مشرکان مکه نیز خدا را خالق جهان هستی می‌دانستند، اما شرک در عبادت دارند. شرک در عبادت، بالاترین مرتبه از شرک است، چنین کسانی بسیار زیاد از مسیر دور شده‌اند.

محمودی با اشاره به سخنی از پیامبر (ص) گفت: باید از شرک که در زندگی ما می‌آید و نفوذش از حرکت مورچه آرام‌تر است بپرهیزیم، ممکن است مؤمن باشیم، اما نشانه‌هایی از شرک در ما باشد، امیدواریم بتوانیم زندگی را خالص کنیم.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) تصریح کرد: بنی‌امیه ظالم و ستمگر بحث در خصوص ایمان را آزاد گذاشته بود، اما درخصوص مراحل شرک خیر، چون هرگاه بخواهند مردم جامعه را به‌سمت شرک بکشانند مردم متوجه نشوند، همان‌طور که درجات ایمان را می‌دانیم باید درجات شرک را نیز بدانیم.

کد خبر 673321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.