اکبر محمدهاشمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در استان اصفهان ۶۸۳ هزار و ۹۳۵ نفر مستمری بگیران و خانوادههای آنها هستند که از این تعداد ۳۷۸ هزار و ۷۰ نفر مستمریبگیر اصلی و ۳۰۵ هزار و ۸۶۵ نفر مستمریبگیر تبعه هستند.
وی با بیان اینکه ماهانه به مستمری بگیرانی که دارای همسر و فرزند هستند، حق اولاد و عائلهمندی پرداخت میشود، افزود: افزایش مبلغ عائلهمندی سال ۱۴۰۲ هنوز اعمال نشده است و در حال حاضر همان مبلغ ۴۰۷ هزار و ۳۸۹ تومان پرداخت میشود، بابت هر اولاد نیز ۱۰۵ هزار و ۶۱۹ تومان پرداخت میشود.
معاون تعهدات اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: پرداخت حق عائلهمندی و حق اولاد مشروط به کنترل افراد تحت تکفل مستمریبگیر است، به عنوان مثال اگر فرزند پسر و بالای ۱۹ سال باشد باید اشتغال و گواهی تحصیلی رؤیت شود و در مورد فرزندان دختر باید اشتغال نداشتن و ازدواج آنها محرز شود.
وی ادامه داد: در مورد همسر مستمریبگیر نیز بحث حیات وی مطرح است، از این رو مبلغ عائلهمندی تا زمانی که همسر مستمریبگیر در قید حیات باشد، پرداخت میشود.
محمدهاشمی با اشاره به پاندمی کرونا در کشور، گفت: از آن جایی که سه سال با پاندمی کرونا مواجه بودیم، کنترلی بر پرداختها و حق عائلهمندی و حق اولاد صورت نگرفت تا فاصلهگذاری اجتماعی رعایت شود، از این رو با فروکش کردن پاندمی کرونا، نظارت و کنترل بر پرداختها برای تأمین اجتماعی امری لازم بود.
وی گفت: در سه سال گذشته بررسیها به دلیل شیوع کرونا کامل نبوده است، اما بعد از این موضوع لازم بود که افراد تحت تکفل مستمری بگیران کنترل شوند.
معاون تعهدات اداره کل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه برای فرزندان مستمریبگیر کنترل و پیگیری وضعیت به صورت غیرحضوری انجام میشود، خاطرنشان کرد: فرزندان دختر از طریق تکمیل تعهد در سایت خدمات الکترونیکی سازمان و برای فرزندان ذکور نیز بارگذاری گواهی تحصیلی و تعهد عدم اشتغال به صورت غیرحضوری انجام میشود، اما در خصوص همسر مستمری بگیر به صورت طبیعی باید مراجعه به شعبه صورت گیرد و شناسنامه آن به لحاظ احراز حیات و ممات کنترل شود.
نظر شما