گلایه آملی‌لاریجانی از اظهارات برخی نمایندگان مجلس

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه‌ای فوق‌العاده به ریاست آملی‌لاریجانی، اصلاح مغایرت‌های بودجه ۱۴۰۲ با سیاست‌های کلی نظام توسط مجلس را بررسی کرد.

به گزارش ایمنا، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در جلسه فوق‌العاده هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف از طرح برخی موضوعات نادرست درباره هیئت عالی نظارت در مجلس، اظهار کرد: متأسفانه در مجلس، مطالب نادرستی درباره هیئت عالی نظارت مجمع طرح شده است و در این اظهار نظرها، تلقی‌های اشتباهی در بیان برخی نمایندگان مجلس مشاهده می‌شود. البته ریاست مجلس نکات خوبی را به نمایندگان متذکر شدند.

وی گفت: در هیئت نظارت، مصوبات مجلس از حیث تطبیق و عدم مغایرت با سیاست‌های کلی بررسی می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مصوبات هیئت عالی، پس از بررسی و تبادل نظرهای مبسوط و مستدل اعضای هیئت نظارت از میان اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و با رأی‌گیری مشخص می‌شود. مصوبات هیئت به صورت رسمی از طریق شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

در این جلسه فوق‌العاده، پس از بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی در مورد مغایرت‌های اعلامی هیئت عالی نظارت مجمع برای بودجه ۱۴۰۲، در تبصره‌های ۱، ۲، ۴و الحاقات آنها، پذیرفته شد ایرادات رفع شده است.

همچنین در این بررسی‌ها، مواردی که مجلس، مصوبات خود را اصلاح نکرده و مغایرت‌های آن با سیاست‌های کلی رفع نشده، با تبادل نظرات و آرای اعضای هیئت نظارت احصاء شد. برخی از این مصوبات اصراری در قالب اختلاف مجلس و شورای نگهبان از حیث مصلحت در صحن مجمع، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

در این جلسه علاوه بر اعضای هیئت عالی نظارت مجمع، رئیس سازمان برنامه و بودجه، نمایندگانی از بانک مرکزی و ستادکل نیروهای مسلح و دبیران کمیسیون‌های نظارت، اقتصادی و حقوقی دبیرخانه مجمع حضور داشتند.

بررسی سایر اصلاحات بودجه ۱۴۰۲ به جلسه فوق‌العاده نوبت عصر هیئت عالی نظارت موکول شد که در آن پس از بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی در مورد مغایرت‌های اعلامی هیئت عالی نظارت مجمع برای بودجه ۱۴۰۲، در بندهایی از تبصره‌های ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۹ و الحاقات آنها پذیرفته شد، ایرادات رفع شده است و در مواردی از جمله بندهای الحاقی تبصره ۶، ۹و۲۰ نظر به باقی بودن اشکال دادند.

همچنین در این جلسه مشخص شد که نمایندگان مجلس بر مصوبات خود در بندهایی از جمله بندهای ج، ه، ک، ی تبصره ۱، بند الحاقی ۶و۷ تبصره ۱، بند د تبصره ۲، بند الحاقی تبصره ۴ و بندی از تبصره ۶ اصرار کرده‌اند که در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام از منظر مصلحت بررسی خواهد شد.

منبع: ایسنا

کد خبر 648234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.