رستاخیز ملت ایران

«در آستانه سومین سالگرد شهادت مردی هستیم که در روز تشییع خود همه ایرانیان را با هر سلیقه سیاسی به خیابان‌ها کشاند تا یک تشییع تاریخی رقم بخورد؛ وداع با فرماندهی نظامی که تاریخ هیچ‌گاه چنین محبوبیتی را سراغ نداشته و ندارد.»

به گزارش خبرنگار ایمنا، ساعت ۱:۲۰ بامداد جمعه سیزدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ حاج‌قاسم سلیمانی، «سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت»، این بخشی از پیام تسلیت رهبر انقلاب بعد از شهادت فرمانده افسانه‌ای جبهه مقاومت است که هنوز با گذشت سه سال از ترور سحرگاه سردار در فرودگاه بغداد باورپذیر نیست؛ خبری که همه معادلات را تغییر داد و منطقه غرب آسیا را برای همیشه برای رژیم تروریستی آمریکا ناامن کرد.

حالا در آستانه سومین سالگرد شهادت مردی هستیم که در روز تشییع خود همه ایرانیان را با هر سلیقه سیاسی به خیابان‌ها کشاند تا یک تشییع تاریخی رقم بخورد، وداع با فرمانده‌ای نظامی که تاریخ هیچ‌گاه چنین محبوبیتی را سراغ نداشته و ندارد.

می‌گویند لئون تالستوی، نویسنده ملی و نام‌آور روس، در اواخر عمر با قطار به سفری رفت که در همان سفر ذات‌الریه گرفت و از دنیا رفت، اما در حرکتی ذوق‌مندانه ساعت ایستگاهی که تالستوی از آن پیاده شد و هیچ‌گاه از آن محل زنده بیرون نیامد، روی شش و پنج دقیقه، یعنی ساعت و دقیقه مرگ او عمداً متوقف شده است، شاید به یاد و نماد همه چیزهایی که با مرگ تالستوی متوقف شد.

به یاد قطارهای بی‌پایانی که از کلمات ردیف می‌کرد و بر عزت ملت روس می‌افزود و با مرگ او از حرکت ایستاد. به یاد خلق آثار بزرگی که جامعه را نقد می‌کرد و ملت را می‌ستود و با مرگ او، دیگر بر شمار آن آثار اضافه نمی‌شود. آری، یک نویسنده هر قدر هم که بزرگ و محترم، با مرگش پایان می‌گیرد؛ آثار او جاویدان هستند، اما تالستوی دیگر نمی‌تواند کتابی بنویسد. اما حساب شهید جداست.

ساعت دل‌های ما سه سال است، روی ساعت یک و ۲۰ دقیقه بامداد متوقف شده، اما خون شهید هرگز متوقف نمی‌شود و همچنان فتح می‌کند، پیروزی می‌آفریند و ثمره می‌دهد. اگر ساعت قلبمان روی یک و ۲۰ دقیقه مانده، دلیلش اوج تپش و هیجانی است که از این دقیقه می‌تراود.
این روزها که داغ از دست دادن سردار بار دیگر در دل‌هایمان تازه شده است، پای صحبت‌های افرادی نشستیم که در آن تشییع تاریخی قهرمان ملت ایران حاضر شده بودند.

حاج قاسم پیشه خود را نگهبانی از خاک وطن برگزیده بود

سیدعلی موسوی با بیان اینکه هنوز نتوانسته با غم از دست دادن سردار سلیمانی کنار بیاید، می‌گوید: در آن روز شاهد مراسمی بی‌نظیر و تاریخی و تشییعی بودیم که می‌توان به درستی آن را رستاخیز ملت ایران در دفاع از انقلاب و ایران نامید؛ رستاخیزی که پیام روشنی برای آمریکای تروریست داشت و آن این بود که همه مردم ایران پای دفاع از کشور و نظامشان ایستاده‌اند.

وی می‌افزاید: حاج‌قاسم دلیرمرد ایرانی بود که پیشه خود را نگهبانی از خاک وطن برگزیده بود، سال‌ها امنیت کشور به دست پرتوان و جهاد خالصانه سردار سلیمانی برقرار بود، به طوری که دشمن جرأت تعرض به ایران اسلامی را نداشت.

از در و دیوار شهر غم می‌بارید

فرنوش یاوری با بیان اینکه اهوازی‌ها با حضور پرشکوه در مراسم تشییع سردار سلیمانی از یک عمر تلاش خالصانه او در راه دفاع از این مرزوبوم تشکر کردند، می‌گوید: هنوز که هنوز است زمانی که به یاد آن لحظه‌ای که خبر شهادت سردار را شنیدم، می‌افتم، ضربان قلبم بالا می‌گیرد، در روزی که پیکر شهدای مقاومت روی دستان مردم اهواز تشییع شد، از در و دیوار شهر غم می‌بارید. مگر می‌شد حضور سردار را در حادثه سیل خوزستان فراموش کرد.

وی می‌افزاید: در آن روز همه از رشادت‌های سردار سلیمانی، جنایات آمریکا و لزوم همبستگی ملت ایران در این شرایط حساس سخن می‌گفتند. سردار شهید سلیمانی مردی فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی بود و با اقدامات خود، انسانیت و دفاع از اسلام و ایران را به معنای واقعی تعریف کرد. جوانان می‌گفتند، ما عاشقانه سردار را دوست داشتیم، چراکه ظاهر جوانان برای او مهم نبود. سردار در سخنرانی‌های خود گفته بود تمام جوانان، دختران و پسران ما هستند و ما باید برای دفاع و برقراری امنیت مردم مبارزه کنیم.

شیر روز و عابد شب زنده‌دار شب

محمد حجت‌اللهی یکی دیگر از حاضران در تشییع تاریخی پیکر سردار سلیمانی است که در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا می‌گوید: سردار سلیمانی را همیشه به یار و یاور با بصیرت امیرالمومنین (ع)، مالک اشتر می‌شناختیم، حسی که نسبت به حاج‌قاسم داشتم و دارم همانند حس یک سرباز نسبت به فرمانده است.

وی می‌افزاید: طبیعتاً با شنیدن خبر ناگوار شهادت سردار سلیمانی شوکه شدم و تا چند ساعت یا حتی یک یا دو روز نمی‌توانستم این خبر را باور کنم و تا روز تشییع این شهید والامقام، حالی مضطرب و دگرگون داشتم.

حجت اللهی ادامه می‌دهد: شهید سلیمانی در وصیت‌نامه خود ایران را قرارگاه مرکزی حسین بن علی خطاب می‌کند؛ از این رو وظیفه و تکلیف خود را پیروی از ولی فقیه می‌دانم. حاج‌قاسم سلیمانی چه در صحنه ملی و چه در صحنه بین‌المللی، قهرمانی مقتدر، پهلوانی جوانمرد و به معنای واقعی کلمه شیر روز و عابدِ شب زنده‌دار بودند که او را به عنصری مؤثر در جهان تبدیل کرده بود.

وی تصریح می‌کند: سردار سلیمانی در زمینه امور نظامی، دینی، اخلاقی و معرفتی نخبه‌ای بی‌نظیر بود که در این مکتب جوانانی کامل، جامع و شاخص تربیت کرد، می‌توانیم از گسترش جبهه و روحیه مقاومت در تمامی جهان، حتی کشورهای غیراسلامی همچون روسیه و چین به عنوان دیگر دستاوردهای سردار یاد کنیم.

حجت اللهی با بیان اینکه در آن روز، روزی تاریخی برای ایران و جهان رقم خورد؛ روزی که پیام روشن آن را جهان و نسل‌های آینده خواهند گرفت، می‌گوید: سردار سلیمانی با فدا کردن جان خود، روحی تازه به پیکر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دمید که باعث تجدید روحیه شهادت‌طلبی، اخلاق و بصیرت در کل جامعه شد.

اعلام وفاداری مردم به قهرمان ملی کشور

فاطمه اسماعیلی که در مراسم تشییع شهید سلیمانی در شهر کرمان حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، می‌گوید: با شرکت در این مراسم احساس غرور کردم، چراکه نظاره‌گر همدلی و عزت مردم بودم.

وی با بیان اینکه سردار به آرزوی دیرینه خود رسید و در راه خدا به مقام والای شهادت نائل شد، می‌افزاید: در آن روز تشییع‌کنندگان برای اعلام وفاداری به این قهرمان ملی و آمادگی برای گرفتن انتقام خون این سردار شهید به صحنه آمده بودند، نام و یاد سردار شهید قاسم سلیمانی برای همیشه در میان ما زنده است. او رفت تا ما در امنیت باشیم.

کد خبر 630740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.