حجاب، قانون است و باید رعایت شود/ دانشجو حق دارد اعتراض کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با اشاره به فعالیت صدها شبکه‌ دشمن در حوزه‌های مختلف برای ترویج بی‌حجابی در ایران گفت: با اینکه دشمن تمام تلاش خود را برای ایجاد فساد و تباهی به کار گرفته است، نگران اغتشاشات نباشید و تنها نگران مدارس باشید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری پیش از ظهر امروز _ دوشنبه هفتم آذرماه_ در نشست تخصصی بانوان فعال فرهنگی و اجتماعی استان اصفهان اظهار کرد: نشست‌هایی که درباره حوادث اخیر برگزار می‌شود باید به شیوه آزاداندیشی اداره شود زیرا آزادی بیان نعمت بزرگی است که انقلاب اسلامی به ما داده است.

وی با اشاره به تأکید فعالان فرهنگی و اجتماعی استان بر رعایت حجاب افزود: ریشه‌یابی اغتشاشات اخیر در حوزه اجتماعی و روان‌شناختی برای تحلیل هویت و چگونگی فوران آن و غفلت‌های زمینه‌ساز چنین حوادثی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: هیچ‌یک از یافته‌های ما در دو ماه اخیر این موضوع را تأیید نمی‌کند که به این نتیجه برسیم حوادث ماه‌های اخیر قابل پیشبرد و فوت مرحومه امینی عامل اصلی آن بود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: حتی در صورتی که فوت مرحومه امینی اتفاق نیفتاده بود، اغتشاشات برنامه‌ریزی شده بود و این فرضیه‌ای است که هزاران دلیل پیدا و پنهان برای اثبات آن وجود دارد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای بهره‌برداری از حوادث فراوانی که در کشور رخ می‌دهد، گفت: برخلاف باور برای که اقدامی برای مقابله با اغتشاشات صورت نمی‌گیرد، واقعیت آن است که اغتشاشات با انجام برخی ترورها هنوز ادامه دارد.

جان‌نثاری یکی از مشکلات دولت اخیر را پارادوکس چالش‌های فرهنگی دانست و یادآور شد: این دولت با شعار دفاع از ارزش‌ها روی کار آمده است، در صورتی که پدیده بدحجابی یک‌شبه به وجود نیامده است که بتوان یک‌شبه آن را حل کرد.

وی جدا از مسئله اعتقادی و دین، حجاب را قانون کشور دانست و افزود: باید در این موضوع اتفاق نظر داشته باشیم که رعایت حجاب در کشور قانون است، بنابراین استفاده از برخی الفاظ در گفتمان مثل حجاب اجباری معنایی نخواهد داشت.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان با تاکید بر لزوم رعایت قانون در همه کشورهای دنیا اظهار کرد: چنین قانونی را نباید با کلمه اجبار مترادف کرد زیرا هنگامی قانون را مترادف با موضوع هرج‌ومرج‌آور قرار گیرد، زمینه برای بی‌قانونی‌های دیگر فراهم می‌شود و پشت حجاب اجباری نیز نقشه‌های دیگری پنهان است.

اعتراض حق مسلم دانشجویان

وی اعتراض در دانشگاه را حق مسلم دانشجویان دانست و ادامه داد: فحاشی تعدادی در دانشگاه و استفاده از کلمات بی‌سابقه پذیرفتنی نیست، اگر اعتراض حق است جای فحاشی کجا است؟ چنین رفتارهایی از مخالفت با قانون اجباری آغاز شد.

جان‌نثاری قانون را نخستین گفتمان مهم در کشور خواند و گفت: خودداری از ارائه خدمات دولتی به افراد بی‌حجاب نیز بر اساس همین قانون الزامی است و نپذیرفتن حجاب اجباری نیز تا زمانی که در حد یک فکر و تئوری باشد، مربوط به فرد است اما اگر منجر به زیرپا گذاشتن قانون شود با برخورد روبه‌رو خواهد شد.

وی قانون را پایه مدنیت اعلام کرد و گفت: افرادی که مسئول برقراری نظم جامعه هستند به وظایف خود به خوبی عمل می‌کنند اما دستگاه‌های فرهنگی نیز باید به وظیفه خود در قبال منتقدان حجاب اجباری عمل می‌کنند که چادر از سر برخی بانوان می‌کشند.

جان‌نثاری اقدامات دستگاه‌های انتظامی و فرهنگی را مکمل یکدیگر توصیف کرد و گفت: تحلیل اتفاقات اخیر نیازمند انجام یک کار علمی و آماری است، هنگامی که اعتراضات تبدیل به خشونت و هنجارشکنی شد در هیچ‌یک از دانشگاه‌های استان اصفهان تعداد اغتشاشگران از ۳۰۰ نفر بیشتر نبود که نسبت به جمعیت ۱۷ تا ۳۰ هزار نفری دانشجویان باید این آمار تحلیل شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفته در زمینه ترویج حجاب ادامه داد: در طول سالیان گذشته فرایندی شکل گرفته که منجر به وضعیت کنونی شده است که نباید آن را گردن یکدیگر را بیندازیم بلکه همه ما اطراف یک میز هستیم و باید برای نجات نسل جوان چاره‌اندیشی کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان از فعالیت صدها شبکه شکل گرفته در حوزه‌های مختلف برای ترویج بی‌حجابی در ایران خبر داد و تاکید کرد: امروز همه گسل‌ها فعال شده است و تنها تعدادی جوان به خیابان نیامده‌اند بلکه روزانه صدها حمله سایبری به ایران صورت می‌گیرد اما کمتر به موفقیت دست می‌یابند.

وی با اشاره به انجام هزاران توطئه و فشار برای از کار انداختن مراکز صنعتی، گفت: ساده‌انگاری است که فکر کنیم همه این اتفاقات به دلیل فوت دختری رخ داد بلکه به دلیل شبکه‌سازی‌هایی که شد در طول سال‌های گذشته اتفاق افتاد.

وی کشف حجاب دانش‌آموزان را نتیجه سند ۲۰۳۰ دانست و افزود: تثبیت فرهنگ دینی نیازمند تلاش بسیار زیادی است، اطمینان داشته باشید که همه اقدامات لازم در حوزه مقابله انجام می‌شود از جمله شناسایی عوامل اصلی، رویارویی با دشمن، حملات سایبری و جلوگیری از کمبود مواد غذایی اما در حوزه فرهنگی صبر و مجاهدت نیاز است و نیازمند وجود افرادی هستیم که صبورانه و مجاهدانه کار کنند.

جان‌نثاری یکی از راهکارهای رویارویی با توطئه دشمن را متکی به خود نبودن آموزش و پرورش معرفی کرد و تاکید کرد: مدارس باید به نیروهای انقلابی و حزب‌الهی سپرده شوند و خروجی گزینش نیز باید فرد حزب‌الهی باشد. باید به دبیرستانی‌ها نشان دهیم امروز دو جمهوری اسلامی وجود دارد، یکی جمهوری اسلامی فضای مجازی که کشوری عقب‌مانده، ناامید و افسرده است و دیگری جمهوری اسلامی واقعی که رشد علمی آن از همه دنیا بیشتر است و با دست خالی به پیشرفت فناوری و نانو دست یافت.

وی با تاکید بر لزوم هویت‌سازی برای نسل جدید افزود: باید واقعیت‌های نادیده گرفته جامعه را برای نوجوانان و جوانان گفت، بنابراین اصلاً نگران اغتشاشات نباشید زیرا با اینکه دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته است که هر روز بخشی را با فساد و تباهی بکشاند اما تنها موضوع نگران‌کننده مدارس است که در آنها نسل آینده باید به خوبی پرورش یابند.

کد خبر 622937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.